Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Případně váš přítel?
Koupila jsem mu bílé kotníkové ponožky protože jsem myslela, že má málo ponožek, ale on mi řekl, že je nosit nebude protože se snadno špíní ![]()
Přitom žádný můj ex s tím problém neměl. Sama nosím jenom bílé ponožky.
Tema opravdu potřebné k nutnosti založit diskuzi😀Ponožky nenosím.
Oranžový se zelenejma puntíkama.
Někdy s růžovejma… to je podle nálady.
@freeport píše:
Tema opravdu potřebné k nutnosti založit diskuzi😀Ponožky nenosím.
Nejenom diskuzi ale i účet na emiminu ![]()
ten brečící emotikon
Jestli ti jde primárně o barvu, tak skoro všechno moje ponožky jsou tmavé. většinou černé. Ale to i moje boty.
@AngelaNn a běžně nosí jaké ponožky? ![]()
Můj muž třeba nemá ani jedny bílé ponožky ![]()
@AngelaNn zelené ze švestkama, a ještě mám Smejko a Tanculienka jedna žlutá a jedna červená
Příspěvek upraven 21.02.22 v 15:16
Nosím černé, manžel taky. Občas šedé, nebo jiné tmavší barvy.
Barevné, veselé, šité. Manžel taky. Bílé nemáme rádi ani jeden.
Když už náhodou musím mít ponožky, tak nějaké barevné veselé. Takže jsem si pořídila několik párů z dedoles a nosím tak růžové s kočkou, pak se psem corgi, morčetem, plameňákem. Čistě bílé ponožky u nás nikdo nenosí.
Tak ja nejake ty bile ponozky mam, ale pritel ani jedny😃 nikdy by si je na nohy nevzal. Nosi jen cerne a sede.
@AngelaNn píše:
Případně váš přítel?
Koupila jsem mu bílé kotníkové ponožky protože jsem myslela, že má málo ponožek, ale on mi řekl, že je nosit nebude protože se snadno špíní
Přitom žádný můj ex s tím problém neměl. Sama nosím jenom bílé ponožky.
Tak ať si je kupuje sám ![]()
Manžel má služební a jinak jen černé, všechny stejné. Nemusí pak vyhazovat celý pár.
Já hlavně černé, méně šedé a asi tři páry mám barevné proužkované.
Bílé nenosíme nikdo.
@Snorlaxik píše:
Když už náhodou musím mít ponožky, tak nějaké barevné veselé. Takže jsem si pořídila několik párů z dedoles a nosím tak růžové s kočkou, pak se psem corgi, morčetem, plameňákem. Čistě bílé ponožky u nás nikdo nenosí.
Taky na nich ujiždím, ale troufnu si jen na procházku se psem nebo do kozaček:)