Jaké odrážedlo zvolit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Přijde na to, jaký s tím „odrážedlem“ máš záměr. Tříkolka s tyčí totiž není odrážedlo. Tady dítě pasivně sedí a Ty tlačíš. Na motorce se bude učit sama odrážet a držet rovnováhu.
- Citovat
- Upravit
Tříkolku s tyčí jsme zrovna dneska zkoušely, dcera má 17m a bylo jí to taktak, my rozhodně kupovat nebudeme, protože už je jí to skoro malé. Budeme kupovat asi klasické Enduro ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli myslíme tu samou tříkolku, tak ta nefunguje jako odrážedlo, ne? Mně se na pohled líbily ty tříkolky, ale odradila mě nějaká místní diskuze, kde bylo řečeno několik logických argumentů, hlavně to, že na té tříkolce dítě samo stejně nic neušlápne, protože jsou šlapky na předním kole a není pohon přes řetěz, jako bylo na těch obyč., když jsme byli malí. Takže je to akorát převážedlo, na kterým asi stejně vydrží nechat se vozit jen ty velmi klidné děti. Ale osobní zkušenost nemám, tak nemůžu až tak moc hanět.
Pochválit naopak musím klasické obyč. odrážedlo Enduro- taková ta plastová motorka, malý jí teď dost užije, jezdí na ní venku i doma, tu doporučuju, není to nijak velká investice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme Enduro a jsme s ním spokojeni. Hlavně je to nezničitelné, takže to pak bude používat i druhé dítko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky enduro!
trojkolku jsme hnedle zamitli, odrazedlo je lepsi, bo se ditko uci udrzet rovnovahu a jsou nuceni se hybat. kdezto na trojkolce jsou casto pasivni a nechaji se jen tlacit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
určitě enduro
malej na tom lítá jak drak
tříkolky s tyčí jsou k ničemu, teda jestli si nechceš máknout s tlačením
a dítko se chce kochat krajinou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě Enduro, koupili jsme to malé a teď ke 3. narozeninám větší. Je úžasné, malý ho miluje. Koupili jsme i First Bike a ten ho teda vůbec nebere ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasim ze trojkolka je na nic. Dostali jsme pro starsi kolem dvou let ji teda uslapla ale to uz ji zas byla skoro mala. Enduro je super a kdyz ji to bude bavit tak od dvou let nejake koloodrazedlo. Tak to mam pro mladsiho. Ale treba dceru nebavilo zadne odrazedlo, ta sla rovnou ve dvou a pul na kolo
. A to Enduro mame porad, ted ho maji na hrani na doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my máme tříkolku i enduro
Malému je 18m, na tříkolce vyrazíme na procházku, on dobu tlačí a pak si sedne a nechá se vozit, tlačení není žádná dřina. Na šlapky zatím pořádně nedosáhne, takže nešlape. A enduro malého moc nebaví, oni všechny odrážedla, vydrží na nich chviličku. Chci mu pořídit v létě to koloodrážedlo, ale nevím, jestli ho bude chtít, když ho plastová odrážedla neberou, neměl jste to někdo takto?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
tříkolku s tyčí ne, budeš akorát tlačit, dítě to neušlápne a takhle malé už vůbec ne. Koupila bych na ven klasické enduro malé, aspoň se ti prcek unavý a když nebude chtít jet, vezmeš ho do ruky a jde se. TO s tou velkou tříkolkou neuděláš a budeš se s ní tahat. Jinak super jsou odrážedla od Puky, ale jsou teda cenově jinde jak enduro.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme v roce a půl začínali endurem maxi (Robíno byl vždycky podmírák, sotva na té motorce dosáhl na zem, ale rovnováhu vychytal během dvou dnů). O rok později dostal koloodrážedlo a letos, o další rok později, dostal koloběžku (chtěli jsme koupit kolo, ale vybral si tu koloběžku, vidí to u dětí na sídlišti).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hasky píše:
my máme tříkolku i enduroMalému je 18m, na tříkolce vyrazíme na procházku, on dobu tlačí a pak si sedne a nechá se vozit, tlačení není žádná dřina. Na šlapky zatím pořádně nedosáhne, takže nešlape. A enduro malého moc nebaví, oni všechny odrážedla, vydrží na nich chviličku. Chci mu pořídit v létě to koloodrážedlo, ale nevím, jestli ho bude chtít, když ho plastová odrážedla neberou, neměl jste to někdo takto?
Jak jsem psala moje starsi - Enduro ji bavilo jen nez zacla chodit, na koloodrazedlo jsem ji zkusila posadit v obchode a rozervala se ze to nema slapatka
. Takze jezdila od dvou a pul na kole s balancnima koleckama a od triapul bez nich. Mladsiho zas odrazedla bavi tak ma i to koloodrazedlo. Kazde ditko to ma jinak, potreba vyzkouset.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, jaké enduru bych měla koupit pro dceru, je jí 17měsíců, 84cm, 13 kg
na netu jsem našla malé a pak zase píšou větší tak nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám dilema jaké odrážedlo koupit mojí 15 měsíční holčičce zda tu klasickou mini motorku nebo nějaké ty tříkolky s tyčí ? poradte mi prosím nemáte nějaké tipy ?