Ne moc drahé plenky pro novorozence - pampers?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6093
19.4.10 21:28

Dornicko, někdo má klidně i 3 plínky na den, že? :roll: :zed:
Já osobně bych přebalovala tak často, jak je to jen nutné, a že je to někdy potřeba sakra často.
V porodnici jsem si na lísteček psala, kolikrát jsem Matyho přebalovala, za den to dělalo cca těch 10 plenek.
Teď mám rok a půl staré dítě a počet plen na den je taky tak kolem těch 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
19.4.10 21:52

Tak naše Šárka je od příchodu z porodnice pouze a výhradně v látkovkách :pankac: Spotřeba se pohybuje taky kolem těch cca 10 na den, někdy i více (ona je opravdu cíťa, „hlásí“ i sebemenší cvrnknutí). Ale spotřebu rozhodně neřeším - má plíny už po bráchovi, takže se vlastně přebaluje „zadarmo“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.4.10 13:27
Cappy píše:
Dornicko, někdo má klidně i 3 plínky na den, že? :roll: :zed:
Já osobně bych přebalovala tak často, jak je to jen nutné, a že je to někdy potřeba sakra často.
V porodnici jsem si na lísteček psala, kolikrát jsem Matyho přebalovala, za den to dělalo cca těch 10 plenek.
Teď mám rok a půl staré dítě a počet plen na den je taky tak kolem těch 10.

Cappy ta narazka byla na mne????
Nejsem zadna setrilka, ale neprebaluji 10 za den. Jedine pri prujmech. Jinak podle potreby.
V noci mi deti spi- to neprebaluji vubec.
Spis nechapu, kdy stihnes prebalit 10× denne? Malemu byl uz rok...... to ho fakt prebalujes po 1-2 hodinach? Nebo jedes v latkovkach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
20.4.10 13:34

Kat-ko, narážela jsem konkrétně na jeden případ, který nebudu jmenovat osobně, na tebe fakt ne, teď jsem si to po sobě znova přečetla a opravdu to vypadalo, jako bych narážla na tebe :-?
Sama jsem jela v papíru, takže vím, jaká je praxe a že většina maminek má na den tak cca těch 5 plen.
Ale od té doby, co jsme na látce, je pro mě nemyslitelné, že by moje dítě mělo na den jen pár plen.
Až v látce jsem si začala uvědomovat, jak často dítě čůrá a že do jedné papírovky necháme dítě vyčůrat klidně i třikrát, než přebalíme :-?

Jen jeden poznatek k zamyšlení, moc se začne docela rychle rozkládat, po pár hodinách příšerně čpí, to jen info pro ty, které nechávají dítě v jedné plence i pět hodin.

Jinak ano, já jedu taky v látce a opravdu přebaluji velmi často (vyjma noci), protože moje dítě třeba dopoledne čůrá i každou půlhodinu, takže těch deset plen se za den naskládá velice snadno :-D
Narozdíl právě od těch papírovek své investované peníze nevyhazuji, takže prostě neřeším, jestli těch plen za den bylo 15 nebo 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sakalosrava
22.9.11 09:37

nejekonomičtějši to jsi trochu ujela ne spočítej si vodu elektriku a a pak si u těch samích čísej jako když kupuješ pleny :lol:

• Citovat
  • Upravit
6
16.8.14 23:12

Maminky, poraďte mi jaké plínky a kolik pro novorozené miminko, prosím? bude to mé první, děkuji :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
16.8.14 23:21

Ja pouzivala pampers premium 1 newborn a do porodnice jsem mela jedno male baleni… a doma nachystany jumbopack, tam jich bylo nejak pres osmdesat, pak jsem jela podle vahy miminka a u pampers jsem zustala.

Příspěvek upraven 16.08.14 v 23:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
16.8.14 23:23

Mela jsem do porodnice a chvili i na doma Huggies newborn a byla jsem spokojena, ale nekupuj si jich moc, pokud budes mit vetsi mimi, tak je budus mit tak ani ne na mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
16.8.14 23:24

Sama pak prijdes na to ktere plenky ti budou nejvice vyhovovat. Ja hledala do porodnice takove co maji vyrez na pupik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
16.8.14 23:24

Jinak jsem malou prebalovala na zacatku tak sedmkrat az desetkrat denne, podle toho jak kajdila… procurala urcite nejmin tech sest plinek za den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
16.8.14 23:29

Já měla 3 velké balení Pampers velikost 1 a teď velikost 2 a taky 3 balení. Myslela jsem, že jich budu potřebovat víc, ale mimčo rychle roste :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
16.8.14 23:32

Tak u nás v porodnici měli plínky erární. Pampers, asi bílé. Mě vadila vůně, takže jsem s sebou měla z DM babylove. Spokojenost velká. Neprotekly a jsou širší, takže dobré na kyčle. Je to malé balení. Na den spotřeba cca 6-8 ks. Babylove jsem používala až do č.2, teď máme převážně Babydream z Rossmanna. Přijdou mi takové měkčí. Pamatuju si, že jsem ještě z porodnice měla huggies newborn organic cotton. Byl tam vepředu ukazatel, jak mimčo počůrané :D Já to zjistila asi až u páté plenky od konce :mrgreen: Ale taky mi nevadily. Jinak souhlasím s Bessinkou. Kup zásoby tak na týden a pak zjistíš, jestli ti vyhovují velikostí i kvalitou. Abys pak nebyla zklamaná. Přeci jen máme každá jiný vkus a každé mimčo ji jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.8.14 23:38

@samivek Nějaké jednorázovky bych vybrala, koupila jedno balení na zkoušku a pokud budou vyhovovat, koupila bych další ;) Rozhodně bych nekupovala nic do zásoby, nemusí mimču sednout a co pak s nimi… Jinak za mě spokojenost s Pampers (zelené i bílé), Babylove, Happy a Panda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
17.8.14 00:05

Me vyhovuji bile pampers jsou krasne tenke takze maly muze kopat nozickama a uvolnit si prdiky. Mela jsem i Huggies a ty hrozne sustily. Pak jsem jeste dostala Bella happy a to jsou oproti pampers dvakrat tak tlusty pliny. Maly nemohl kloudne kopat nozickama a bolelo ho brisko.Taky mi nekdy prislo ze brecel ze ma plinku mokrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
17.8.14 00:33

V porodnici jsem pouzivala jejich pampersky, ale nevim jaky, byly to dvojky a na malou deesne veliky :-) doma jsme pouzivali pampers new baby 1 a to dobry 2mesice, mozna o neco dyl, mala byla. drobek :-) ale ze zacatku jich nekupuj moc, dokoupit muzes vzdycky podle toho, jak budes mit velky mimco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí