Ne moc drahé plenky pro novorozence - pampers?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.1.17 19:42

Používám Pampers Premium Care 0 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
9.1.17 19:47

Já používám plenky z DM a plenky se sovičkama z Tesca. Pak taká nejsou úplně špatné plenky se šmoulama z Alberta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
9.1.17 20:02

Tak pampersky nam ze zacatky vubec nevyhovovali vzdycky se procural. Pouzivala jsem babydream z rossmanna a bella happy, z tesca jsou dobry ty se sovickama jinak nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
9.1.17 21:59

Na novoše jsem měla Huggies s biobavlnou, ale ty už nejsou ;), a taky nějaké zelené pampers. (Pořídila jsem balíky, i když jsem zkoušela látkovat…)

Jinak později jsem byla spokojená s babylove (nejlepší jsou ty jejich bio - ty jsou papírové, sice tolik nesály, ale na zahojení zadečku při opruzení ideální), Tesco - možná budou v pohodě i na minimimina.

Kamarádka teda celou dobu dávala malýmu Bella Happy, ale na ty nebývají akce, tak já jela v těch svých. Na novoše jí ty Belly zvlášť vyhovovaly, protože mají výřez na pupíček. Klidně bych je zkusila, asi spíš než Pampers PC, ty jsou dost drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
9.1.17 23:14

Mně na Pamperskách strašně vadí to, jak smrdí, tak jsem ze začátku používala Babylove z DM a pak přešla na šmoulí z Alberta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.7.20 20:46

Máte někdo zkušenost s plinkama bella happy? Dostali jsme je od tchýně..jak jste s nima spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí