Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já používám plenky z DM a plenky se sovičkama z Tesca. Pak taká nejsou úplně špatné plenky se šmoulama z Alberta
Tak pampersky nam ze zacatky vubec nevyhovovali vzdycky se procural. Pouzivala jsem babydream z rossmanna a bella happy, z tesca jsou dobry ty se sovickama jinak nic moc.
Na novoše jsem měla Huggies s biobavlnou, ale ty už nejsou
, a taky nějaké zelené pampers. (Pořídila jsem balíky, i když jsem zkoušela látkovat…)
Jinak později jsem byla spokojená s babylove (nejlepší jsou ty jejich bio - ty jsou papírové, sice tolik nesály, ale na zahojení zadečku při opruzení ideální), Tesco - možná budou v pohodě i na minimimina.
Kamarádka teda celou dobu dávala malýmu Bella Happy, ale na ty nebývají akce, tak já jela v těch svých. Na novoše jí ty Belly zvlášť vyhovovaly, protože mají výřez na pupíček. Klidně bych je zkusila, asi spíš než Pampers PC, ty jsou dost drahé.
Mně na Pamperskách strašně vadí to, jak smrdí, tak jsem ze začátku používala Babylove z DM a pak přešla na šmoulí z Alberta.
Máte někdo zkušenost s plinkama bella happy? Dostali jsme je od tchýně..jak jste s nima spokojené?