Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Dobrý večer, mám možnost koupit 78 ks plenek Bella Happy Newborn za dobrou cenu 3,–/ks - prosím na cca jak dlouho mi toto množství asi vydrží? Děkuji
Pampersky opravdu nebrat, strašný zápach při odbaleni balíku. Hned jsme je vyhodili do koše. Narazila jsem na Baby Charm, nemůžu říct na ně nic špatného. Super tenké. Strach jsem měla ze budu muset malou přebalovat snad co hodinu.
Ale od noci do rána spala
Takže kouknete na eshop bezvaplenky.cz určitě super eshop. ![]()
Ahoj holky
teď si pročítám všechny možné diskuze o plenkách pro novorozence a nějak nevím, které vybrat. Švagrová mi doporučovala Pampers premium care, ale co tak čtu, tak šla kvalita hooodně dolů, ona má děti už odrostlejší (3 roky), tak má zkušenost s tou starou verzí. Chtěla bych něco šetrnějšího, co nebude smrdět, a bude to mít výřez na pupíček. Díky ![]()
@Kukacka123 já mám dada plenky, a jsem spokojená, nejsou totiž vůbec navonene, akorát ten výřez nemají ale sestry v porodnici na ně koukali a chválili je. Zbyly mi pár, jestli chcete poslat kus poštou jako vzorek, stačí napsat sz ![]()
@Kukacka123 za mě tyto
https://pleny. heureka. cz/bella-happy-newborn-42-ks-2-5-kg-42-ks/#
Pampers smrdí nevím cim to napouští ale je to děsný. Dobré a kvalitní jsou z dm i ty nature. Nám vyhovují i z Lidlu. Teď dokonce mají nové pro novorozence ale kvalitu nevím.
@pajulinkaa kamoska je prave mela a mala se ji strasne opruzovala, tak ja nevim… ale je to asi miminko od miminka
diky
@Kukacka123 Ja taky doporucuji bella happy s vykrojenim na pupik ![]()
Holky moc diky vsem, omrknu… prave bych rada neco pro toho novorozence primo do porodnice, aby to melo ten vyrez, pak ozkousime treba dalsi
ale neco do ty porodnice, co mate fakt ozkouseny ![]()
Teď na trati do porodnice vezmi taky Bella happy, u starších jsem jich už vyzkoušela hodně, takže jej na jistotu.
Takze zatim Bella Happy prevazuji
koukala sem na ne a vypadaji dobre…diky za tipy
treba se tu ozve i nekdo, kdo s nimi dobrou zkusenost nema, uvidime…
Zelene pampers boli hnus, tenucke pred pouzitim, po pouziti nasobne vacsie, maly sa hned oprudil
musia byt hodne napustene bordelom.. biele lepsie ale stale nam to moc nesedelo, bella happy najlepsie z tych 3
Muzu se zeptat, kde kupujete ty Bella Happy, abych šla na jistotu? Děkuji