Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Pampers premium care newborn
(nebo jak se to píše), sleep and play jsem meli taky, ale občas protékaly. Ted už jsme přes den v bavlněné plíně (látkovky - haipa daipa, baba boo, čtvercovky) a je to nejlepší, na noc kombinuju s pampers nebo babylove.
Já jsem vybrala do začátku bella happy č.1 a 2,ty jsou prý dobré na nožičky a jedničky mají výkroj na pupíček a pak Hugiess č.3
Ja jsem koupila pampers newbaby, pampers premium care newborn. a jinak použivam i jine značky třeba ty tescove zelene nebo žlute tesco newborn
Myslím, že nejlepší jsou Happy nebo Tesco pleny. Mají obrázek jen vepředu, takže je nemůžu nasadit omylem http://blog.cizrna.info/…eskeho-trhu/:
Pampersky Newborn 1 protékají a ještě to pak i dost smrdí, nejlepší je dát látkový čtverec na novosklad, přidat vícevrstvou a na to kalhotky, my máme Bambino Mio a paráda, žádné nehody ani smrad! ![]()
Prosím o radu
![]()
Jaký je rozdíl mezi plenkovými kalhotkami a jednorázovými plenkami?
@SarkaLo
Ty kalhotky už jsou pro starší děti, natáhneš je jak kalhotky…
Jestli tedy myslíme obě to samé.
Plenkove kalhotky se oblikaji jako klasické kalhotky, nasunout nahoru zatímco jednorazovky zapinas. A ty kalhotky, když je nehoda primo do nich, roztrhnes na boku a sundas. Já myslela ze je budu muset svlect a všechno bude vsude, ale maji to vymyslene ![]()
Od narození používáme Pampers Premium Care a jsme ‚všichni‘ maximálně spokojeni ![]()
Měla jsem možnost vyzkoušet bella happy, pampers premium, nějaké tesco pleny a babylove.
Pampers je absolutní chemická srajda s prominutím - za mě fakt ne. Smrdí a malá začala mít po nich opruzeniny
Tesco - neuchvátily, ale ani neurazily
Bella happy s těma jsem byla u novorozence fakt spokojená, nám tedy nic neprotékalo a super praktické je vykrojení na pupík.
babylove používám asi od 2 měsíce a prostě si je nemůžu vynachválit až na to že jsou trochu užší a měním je jak na běžícím páse.. ale to může být tím jak nám malá roste ![]()
Bella happy pro novorozence s vykrojenim na pupik bezkonkurencni, dale Dm nature rada, ale kupuji v Nemecku za super ceny ![]()
Za mě pampers:) jsme s nimi velice spokojený a to jsem i četla, že prý smrdí, ale my s nimi nemáme žádný problém:)
Ahoj chtěla bych vyzkoušet i jiné plenky, Nyní používáme pampers.. co byste poradili? ![]()