Jaké plenky pro novorozence?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
6.2.11 20:16

ahojky ja mimi teprve cekam ale mam nakoupeny Happy 0 a 1 (0 jsou sice do 2 kil ale pry jsou do porodnice idealni) ty 1 jsou 2-5 kilo…oboji maji vyrez na pupicek…proto se doporucuji do porodnice. JEstli u nich zustanu i potom to nevim..Cena je OK 42ks stoji cca 150 Kc… KOukni na www.feedo.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
6.2.11 20:21

Mi jsme meli do porodnice a tak prvni 2-3 mesice pleny Happy.Oni jsou takove sirsi,takze si myslim,ze jsou idealni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4027
6.2.11 20:24

my jedeme od začátku na pamperskách a spokojenost, huggies nám protýkali a teď jsem taky spokojená s plenami babylove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.2.11 20:29

Měla jsem happy, měli je i v porodnici a dětská dr je přímo doporučovala jako nejvhodnější.

No a za sebe pak už můžu doporučit hlavně plenky látkové :mrgreen: ale to jsi asi slyšet nechtěla… :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
6.2.11 20:35

Já měla na novoše Pampers a Huggies premium care. Pamperskám proteklo každé hovno na zádech, neměli gumičku v zadu. Takže jsem se modlila za jejich brzké vypotřebování. okolo půl roka jsem začala látkovat. A Huggiesky mi začali smrdět. Nevím, jetli to bylo začátkem příkkrmů nebo jsem si toho všimla díky přechodi na nesmradlavou látku. Ted na cestách používám DM BabyLove, ale menší velikosti jsem neměla.
Mezi 3.-9. měsícem jsem používala na noc Pampres Premium care. S těmi jsem byla max. spokojená, ale prý se hodně zhoršila kvalita. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.2.11 20:37

v zadnem pripade Pampers, zpusobuji vetsi opruzeninky.. a po hodine jsou prochcany (s prominutim) , jedine Huggies, nebo Tesco :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
6.2.11 20:39

Fixies newborn, happy jsou lepší ty O, 1 jsou dost velký. Měly jsme je v porodnici a musely jsme je ohybat.
Fixies jsem měla na obě dcery a jsou super. Teď jsem vyzkoušela i pampersky, ale Economy, ty zeleno-žlutý, nebyly špatný, ale Fixies byly lepší. Teď jedeme v babylove z DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
6.2.11 20:39

Srovnatelné mi přišly pampers žluté, tesco zelené a babylove. Nejhorší byly huggies, ty už never ever, protékají bokem…
když jsem ještě přebalovala v noci, tak mi přišlo důležité, aby měly ty lepítka barevné, v šeru jsem ty bílé kolikrát neviděla - myslím, že tohle splńují jen pampersky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.2.11 20:40

V porodnici happy a pak i doma, kdyz jsme sli na velikost 2 tak pampars, kazdopadne ne Huggies, neuveritelna opruzenina do krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
6.2.11 20:40

Jinak happy se doporučují, protože jsou široký, stejně tak babylove, je to lepší na kyčle. Pampersky právě ortopedové moc rádi nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
6.2.11 20:43
MarketaJ píše:
Fixies newborn, happy jsou lepší ty O, 1 jsou dost velký. Měly jsme je v porodnici a musely jsme je ohybat.
Fixies jsem měla na obě dcery a jsou super. Teď jsem vyzkoušela i pampersky, ale Economy, ty zeleno-žlutý, nebyly špatný, ale Fixies byly lepší. Teď jedeme v babylove z DM.

Muzu se zeptat kolik vazilo mimi? Mam koupeny ty 0 a vybalila jsem jednu a prijde mi desne prtava :-D mam 1 balik a tak e zajima jeslti malymu vubec budou…tech 1 mam asi 4 baliky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
6.2.11 20:44
MarketaJ píše:
Jinak happy se doporučují, protože jsou široký, stejně tak babylove, je to lepší na kyčle. Pampersky právě ortopedové moc rádi nemají.

a navic maji ten vyrez na pupicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
6.2.11 20:46

V porodce mi dosli Happy a pritel omylem koupil ty nejmensi Pampersky a malej se hned po prvni hrozne oprudil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.11 20:49

My jsme spokojení od narození s Pampers Active Baby :palec: kupuji vždycky se slevou 25% a nebo v akci v DM :palec:
Ale je vidět že někomu tu nevyhovují..záleží pak prostě na mimču na co je citlivé..takže pak ozkoušej a uvidíš :wink:

Příspěvek upraven 06.02.11 v 20:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
6.2.11 20:51

Pampers do porodnice (žluté) a potom látku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí