Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Doporucuji jakokekoliv ktere maji ten prouzek ktery vam rekne jestli je plena ocurana..dobre se tak sleduje ze cura jak casto ma a zaroven at zbytecne neni v procurane pline…Doporucuji dady nebo pampers premium care.
@podaji píše:
Pampers smrdí nevím cim to napouští ale je to děsný. Dobré a kvalitní jsou z dm i ty nature. Nám vyhovují i z Lidlu. Teď dokonce mají nové pro novorozence ale kvalitu nevím.
My ted mame jednicky z Lidlu zn. Lupilu. Maji vyrez pro pupik a indikator vlhkosti. Kvalitou srovnatelne s pampers premium care ale narozdil od nich ty Lupilu nejsou navonene. Baleni po 24 ks stoji 99 Kc. ![]()
@Kukacka123 Ty pampers premium care se opravdu zhorsili. Mam zkusenost s temi, co se prodavaly pred 6 lety a pred 3 lety. A jsou cim dal horsi. Ted pro nove mimi jsem je zase koupila, ale uz to neudelam. Zkusili jsme z Lidlu zn. Lupilu a prijdou mi, ze jsou jako ty stare pampersky nez sla jejich kvalita do kopru. Svagrova zase neda dopustit na Bella Happy, no me zase az tak neoslovily… ![]()
@murry ja mam pocit, ze to maji uz i ty Bella Happy
nebo ne?
@Michalka80 diky
do Pampers nepujdu, po tom, co ctu…zkusim ty Bella Happy asi, popripade ty Lidl nove ![]()
@Saarka_O píše:
Muzu se zeptat, kde kupujete ty Bella Happy, abych šla na jistotu? Děkuji
Mivaji je i v akcich treba Tesco a tak, ale dobre ceny ma Feedo.cz ![]()
Jinak nikdy nenajdes pleny, co budou vyhovovat vsem, ale ja toho vyzkousela uz dost a opravdu ty male velikosti maji skvele - recenze https://www.emimino.cz/…ppy-newborn/
@Michalka80 tak to je dobrá zpráva. Za měsíc čekáme přírůstek a právě jsem o nich přemýšlela. Nejspíš do nich půjdu.
Na tom feedu holky maji i plno bio a eko plenek. Nemate nekdo s nejakymi zkusenost? ![]()
@Kukacka123 kamaradka vyzkousela hodne znacek a nejlepsi jsou pry Naty ![]()
@Káťa19 dekuju
a nevis, zda maji vykroj pro pupicek? To jsem totiz nenasla…
@Kukacka123 to asi nemaji, ted nemam prehled, ale cca pred dvema lety ho mely jen ty bella happy prave ![]()
@podaji píše:
@Michalka80 tak to je dobrá zpráva. Za měsíc čekáme přírůstek a právě jsem o nich přemýšlela. Nejspíš do nich půjdu.
Fakt je zkus, jsem s nimi spokojena
At ti to za mesic dobre dopadne
![]()
Super jsou Bella happy, hlavně pro přítomný indikátor vlhkosti a i příjemnou cenu, neprotékají, příjemný matriál, neparfémovné, výřez na pupík, no prostě fajn ![]()