Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
My měli Bella Háppy, protože je měla v porodnici a vyhovovaly. Měla je asi až do dvojky. Trojky protýkaly, tak jsme přešli na pampers active baby.
Ajla píše:veronika33 píše:mam termin 15 brezna
já taky teprve čekám:-), na to jsem taky koukala kvůli pupíku, kdy pak máš termín? že bys pak kdyžtak podala info
Ajla píše:
ahojky ja mimi teprve cekam ale mam nakoupeny Happy 0 a 1 (0 jsou sice do 2 kil ale pry jsou do porodnice idealni) ty 1 jsou 2-5 kilo…oboji maji vyrez na pupicek…proto se doporucuji do porodnice. JEstli u nich zustanu i potom to nevim..Cena je OK 42ks stoji cca 150 Kc… KOukni na www.feedo.czprave mam tech 0 jen jeden balik a kdyztak bude manzel zaukolovanej je dokoupit…a tech vetsich mam 4 baliky tak nevim…tipuju ze malej bude mit neco do 4 kil… kdy mas termin ty? ze by si me mozna s tim pridanim zksuenosti mohla predbehnout
veronika33 píše:
já mám 5.3
Ajla píše:veronika33 píše:mam termin 15 brezna
já taky teprve čekám:-), na to jsem taky koukala kvůli pupíku, kdy pak máš termín? že bys pak kdyžtak podala info
Ajla píše:
ahojky ja mimi teprve cekam ale mam nakoupeny Happy 0 a 1 (0 jsou sice do 2 kil ale pry jsou do porodnice idealni) ty 1 jsou 2-5 kilo…oboji maji vyrez na pupicek…proto se doporucuji do porodnice. JEstli u nich zustanu i potom to nevim..Cena je OK 42ks stoji cca 150 Kc… KOukni na www.feedo.czprave mam tech 0 jen jeden balik a kdyztak bude manzel zaukolovanej je dokoupit…a tech vetsich mam 4 baliky tak nevim…tipuju ze malej bude mit neco do 4 kil… kdy mas termin ty? ze by si me mozna s tim pridanim zksuenosti mohla predbehnout
tkze sem pak nakouknu jaky se teda hodi nejvic
, muzes nam pisnout do nasi diskuse Porod březen 2011 uvitame nejaky info ![]()
Je to individuální. Nelze se řídit tím, které plíny budou mít největší ohlas. Já také musela testovat.
Takže do porodky Kája dostal Pampers premium care, po sdělání balíku jsme jeli na žlutejch pamperskách, po sdělání tohoto balíku jsem testovala Huggiesky, po kterých se mi oprudil. Sdělala jsem 20 plenek a zbytek prodala, protože tak rudej zadek neměl nikdy. No a od té doby jedeme na Pampers premium care, pampers active baby a babylove. Střídám to a musím říct, že máme prdelku krásně růžovoučkou. Fakt je to o pokožce dítěte a její citlivosti!!
Každému mimču asi vyhovuje něco jiného. My měli v porodnici i pak chvíli doma Huggies New Born 2-5kg s organickou bavlnou a spokojenost seděly krásně a nikdy neprotýkaly.Jediné mínus u nich je vyšší cena. Pak jsme vyzkoušeli Pampers New baby 2-5kg a taky dobrý používáme dodnes jen větší 3-6kg. Vyzkoušeli jsme i Huggies Ekonom a Classic a ani jedny nám moc nevyhovují jsou volné okolo nožek a často protékají. A Tescové Gaga za mě už nikdy malá při minimálním počůrání hned brečela protékaly a byly cítit i na omak jsou po počůrání vlhké a mazlavé. Vyhovovaly nám i Pampers Sleep a play a Baby love z DM drogerie. Takže za mě vyhrávají buď Huggies Newborn, nebo Pampersky.
My jsme pro úplně malé miminko používali Happy Bella new born, pro 2-5 kg, měli je i v porodnici, jsou širší, takže doporučeny kvůli kyčlím. Pak Pampers new born a teď Pampers activ baby, nebo zelené tesco plenky, ale ty jsou dobré až od velikosti 4-9 kg, ty menší nemají pružné pásky.
Ahoj miminky a těhulky. TP mám 8.4. a taky jsem přemýšlela nad první značkou. Podle diskuzí mi nejlépe vyšly Happy a BabyLove, takže mám po dvou balíčkách od každé značky. Happy Bellu jsem koupila č.1 (2-5kg), myslíte, že se vyplatí koupit i 0? Četla jsem tu, že ty jedničky jsou docela velké i pro čtyřkiláčka… bohužel nemám žádný váhový odhad mimiška. Moc díky.
No já bych si asi koupila jeden balík těch 0, ty jedničky jsou fakt dost velký. Jinak já fakt nedám dopustit na Fixies, sice jsou drahý jak prase, ale jsou možná i lepší než pampersky, akorát se blbě sháněj.
Ahoj chci se zeptat dívala jsem se na ty zelené pleny Tesco ale nevím jestli jsou vhodné hned po narození? Pro miminko jsem tam viděla nějaké žluté ?
Janulkaxxx píše:
Ahoj chci se zeptat dívala jsem se na ty zelené pleny Tesco ale nevím jestli jsou vhodné hned po narození? Pro miminko jsem tam viděla nějaké žluté ?
Ahoj, já jsem žluté zkoušela a byly super! Malá povyrostla a zkoušela ty zelené a úplná tragédie - nejlepší pro novorozeně byly Happy Bella (č. 0, č. 1 se daly ) a po nulkách jedeme v Babylove od DM. Každá mamina Ti řekne něco jiného
zkoušej, zkoušej
za nás musím říct že super pampers premium care a potom Huggies s organickou bavlnou, my jsme rovnou najeli na dvojky, páč jsme měli 4 kilča a Huggiesky byli akorát. Jinak nedoporučuju Huggies classic a economy - tragédie, protékali atd.
leviska píše:
za nás musím říct že super pampers premium care a potom Huggies s organickou bavlnou, my jsme rovnou najeli na dvojky, páč jsme měli 4 kilča a Huggiesky byli akorát. Jinak nedoporučuju Huggies classic a economy - tragédie, protékali atd.
malá zase nemohla mít pampers premium care - většina mamin je s nima moc spokojená a naší malé se strašně oprudila prdelka už po dvou plínkách a navíc se jí na bříšku udělaly pupínky. Takže ještě v porodnici sem plínky zavrhla. Pak mi to nedalo a zkusila jsem je po čase znovu a výsledek stejný. Takže za mě pampers rozhodně ne. Ale Huggies s bavlnou super.
PavlinaFl píše:leviska píše:malá zase nemohla mít pampers premium care - většina mamin je s nima moc spokojená a naší malé se strašně oprudila prdelka už po dvou plínkách a navíc se jí na bříšku udělaly pupínky. Takže ještě v porodnici sem plínky zavrhla. Pak mi to nedalo a zkusila jsem je po čase znovu a výsledek stejný. Takže za mě pampers rozhodně ne. Ale Huggies s bavlnou super.
No vidíš, prostě co mimčo to jiná zkušenost. Mě se malá po žádných neoprudila, ale musím říct, že ted máme trojky a Huggiesky econ. a ještě ty druhý - fakt peklo, co kakání tak jsem jí celou převlíkala.Jediné, které prošli jsou ty Premium. Zatím jsme nejvíc spokojení s Pamperskama, ale podle zkušeností holek zkusíme i ty z DM. Jinak tu mám i fialové z tesca a nevím, moc s nima spokojená nejsem, jako nouzovak ok, ale jinak asi ne.