Jaké sluneční brýle?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
229
30.3.12 15:41

Jaké sluneční brýle?

Ahojky,
potřebuji koupitdceři nové sluneční brýle, ale bohužel marně sháním odpovídající velikost.
Na na šem trhu jsou buď jenom dětské brýle a ty jsou dceři akorát nebo brýle dospělácké a ty jsou bohužel většinou velké.
Objednala jsem jí Alpina Chico, uváděli u nich, že jsou na 8 - 14 let, ale bohužel jsou jen tak tak, a příští rok bych toto řešila znovu.
Chtěla bych brýle s opravdovou UV ochranou (ne ty, ktré koupíme v Globusu apod.) a brýle potřebujeme sportovní, hlavně na kolo, ale i na běžné nošení. Dcera chce černé nebo stříbrné a jsem ochotna za ně dát do 500-600,–
Nemáte, prosím, někdo typ, co nosí vaše devítileté slečny?
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2889
30.3.12 16:04

Já mám hodně malý obličej a většinou skončím u dětských. Takže snad podobná velikost jako dcera. Jediné, co nejsou z drogerie za stovku, mám Blizzard z Gigasportu. Dospělé, ale menší, plastové sportovní (lyže, kolo), barev tam myslím bylo několik. Stály myslím kolem 500. Jestli by to ale nosila slečna, nevím :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
30.3.12 22:11

Baťa prodává brýle a mají i dětské a dětské sportovní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.8.14 16:22

kde nakoupit ???

Ahoj, nevíte někdo o dobrém obchodě kde se dají koupit značkové brýle za velmi rozumnou cenu? jedna se mi o znacku d&g, versace, prada a pod,.? diky za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
6.8.14 16:36
@Agata0511 píše:
Ahoj, nevíte někdo o dobrém obchodě kde se dají koupit značkové brýle za velmi rozumnou cenu? jedna se mi o znacku d&g, versace, prada a pod,.? diky za odpovedi.

No, vzhledem k tomu, že nákupní cena pro optiky je v řádu několika tisíců, za hubičku je opravdu nikde neseženeš…pokud ti nestačí plagiát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.8.14 16:39

Právě že ne, divala jsem se podle heureky na lenticu, maji dobre ceny ale zas nemam s nima zadne zkusenosti, tak váham

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák