Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte
Prosim vas,chtela bych se zeptat,zdali uz se nekdy nekdo setkal s vyhrou v e-shopu na nakup zbozi v hodnote 1000kc zdarma?Ja 20.3.12 vyhrala v jednom e-shopu nakup zdarma v hodnote 1000kc,dostala jsem kod a kdyz si v te hodnote objednam a zadam kod,tak stejne se mi na fakture objevuje platba,kterou mam zaplatit,pritom jsem prevysila jen 22kc,ktere bych mela doplatit.Setkali jste se uz s necim takovym?Bojim se,ze kdyz si udelam objednavku s tim kodem,tak jak me informovali,tak ze budou chtit zaplatit celou tu castku.dekuji za info
a preji vsem pekny den ![]()
spíš na ten eschop napiš email nebo zavolej určitě tam někde kontakt bude ![]()
blahopřeji k výhře ![]()
to jsem uz dnes psala,ale zatim se neozvali,tak jsem zvedava,jestli se ozvou
dekuji ![]()
Takovému bych nevěřila, protože jsem taky kdysi obj. zboží v e-shopu a naskočilo mě, že jsem vyhrála, protože jsem stý zákazník toho dne. Najela jsem si na kontakty a nikdo o ničem nevěděl
Radím napřed se informuj a pak čiň.
Jinak jestli je to pravda tak samozřejmě blahopřeji ![]()
no soutez meli na fb a za to,ze jsem neco sdilela jsem pry vyhrala.....byla jsem mimo net a oni me informovali na jejich strankach a pak zpravou a poslali mi i ten kod a info…no,uvidim az se ozvou
pry ten kod plati dva mesice,tak jsem zvedava:-)
@monavika píše:
no soutez meli na fb a za to,ze jsem neco sdilela jsem pry vyhrala.....byla jsem mimo net a oni me informovali na jejich strankach a pak zpravou a poslali mi i ten kod a info…no,uvidim az se ozvoupry ten kod plati dva mesice,tak jsem zvedava:-)
Tak tomu bych nevěřila ![]()
Ahoj, no nevim jestli tomu věřit nebo ne, ale já co mám zkušenost, tak většinou když mam nějaký kód a nebo slevovou poukázku, tak zadávám do objednávky a na faktuře je normální částka, ta sleva se odečítá až u nich a přijde ti faktura nová se slevou, takto vím, že to měl Neckermann, Quelle a jiné kde jsem objednávala, bylo jich víc, ale už si nepamatuju který.
můžu se zeptat z jakého netu? jako stránky? třeba je to tam kde jsem vyhrála já ![]()
já takle něco vyplnila apak mi přišlo že jsem vyhrála první cenu, nákup do tesca v poukázkách za 10tis…no moc jsem tomu nevěřila, ale do měsíce jsem šla na předání výhry a fakt dostala 10 poukázek po litříku ![]()
@kubykula píše:
můžu se zeptat z jakého netu? jako stránky? třeba je to tam kde jsem vyhrála já
já takle něco vyplnila apak mi přišlo že jsem vyhrála první cenu, nákup do tesca v poukázkách za 10tis…no moc jsem tomu nevěřila, ale do měsíce jsem šla na předání výhry a fakt dostala 10 poukázek po litříku
na facebooku jsem dala ,ze se mi libi stranky Bejby .net a sdilela jsem je a tam jsem to vyhrala ........ no do vcerejska jsem tomu moc neverila,ale dnes jsem mluvila s jednim panem od nich po telefonu a sdelila jsem mu svuj problem a slibil mi,ze kdyz budu mit nejalej problem s vlozenim kodu,tak se mu mam ozvat a on se na to mrkne
takze si muzu objednat nejake hracky pro malou zadarmo v hodnote 1000kc ![]()