Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
HTC Desire S nebo Samsung Galaxy Ace? Prosim o radu. Chci si jeden z nich koupit a nevim jaky..
Doma máme HTC, můj muž má přímo HTC Desire S a je spokojený. Takže bych volila ten. Já mám už rok a půl červený Wildfire, rozhodně ho nešetřím a je stále krásný, neponičený. Jen bych chtěla aby měl vyšší výkon - ale je to low-end, bohužel.
Mam primo HTC Desire S a jsem naprosto spokojena
pritel ma HTC wildfire a taky super,takze u nas uz jedine HTC ![]()
vidim,ze u vas vyhrava HTC a u me asi taky.. Ted mam sony ericsson xperia mini a je rozvrzany a skrably,za rok pouzivani. baterka vydrzi den. chtela bych mobil,kde baterka vydrzi dele,neposkrabe se a nerozvrze. mam narok na zvyhodneny telefon od vodafonu,po dvou letech. HTC je o 1500 drazsi,ale libi se mi vic a podle recenzi asi i lepsi. tak si tu radost zrejme udelam:-)
@Pajule22 píše:
Mam primo HTC Desire S a jsem naprosto spokojenapritel ma HTC wildfire a taky super,takze u nas uz jedine HTC
Jéé, máte to přesně naopak než my ![]()
@x-juliet píše:
vidim,ze u vas vyhrava HTC a u me asi taky.. Ted mam sony ericsson xperia mini a je rozvrzany a skrably,za rok pouzivani. baterka vydrzi den. chtela bych mobil,kde baterka vydrzi dele,neposkrabe se a nerozvrze. mam narok na zvyhodneny telefon od vodafonu,po dvou letech. HTC je o 1500 drazsi,ale libi se mi vic a podle recenzi asi i lepsi. tak si tu radost zrejme udelam:-)
Udělej, já ten svůj věčně tahám po kapsách, v kapsičce od kabelky, věčně bez pouzdra, občas s klíči, půjčuji ho dětem, hodně volám. A je báječný. Jen se mi sekají některé hry (děti hrají, já moc ne). Jsem k němu macecha…
Škráblý není, displej je v pořádku - nebýt dvou ťukanců od pádu na dlažbu, je jako nový. Žádné odřeniny od běžného používání.
Příspěvek upraven 25.03.12 v 22:38
J8 mám LG optimus 3D a šlamipo 4měsísích do háje baterka tak je na reklamaci ale manžel ho má taky a šlape bez problémů…mně jinak taky je to miláček a nedala byhc ho z ruky
Lesina pro me je ten wildfire moc velky ![]()
Tak ja jsem si na nej koupila pouzdro a na displej si lepime ochrane folie,takze pokud jsou skrable,tak vymenime.
Kolikrat uz nam spadnul a jsou v pohode!
Mam ho uz skoro rok a pokud nejak extra hodne nebrouzdam na netu,tak me vydrzi baterka tak 4 dny.
@Pajule22 píše:
Lesina pro me je ten wildfire moc velkyTak ja jsem si na nej koupila pouzdro a na displej si lepime ochrane folie,takze pokud jsou skrable,tak vymenime.
Kolikrat uz nam spadnul a jsou v pohode!
Mam ho uz skoro rok a pokud nejak extra hodne nebrouzdam na netu,tak me vydrzi baterka tak 4 dny.
Počkej, Wildfire je menší než Desire.
Nemá tvůj muž jiný? Já si ho vysnila kvůli barvě, je krásně červený. (ale prodávají se i jiné barvy)
Jsem připojena celý den přes wifi, fakt dost telefonuji a na noc si poslouchám knížky - takže ho mám na noc zapojený v nabíječce každý den. Ale vydržel by déle.