Jaké umělé mléko místo Nutrilonu?

130
12.10.16 00:08

Jake UM misto nutrilonu?

Ahoj vsem, prosim o recenze na jake UM jste presli z nutrilonu?
Ja nekojim tak od 5.tydne (nyni 3mesice) a mame od narozeni trable s prdiky, ale posledni tyden a pul to je uz neunosne rvani a nevim, zda je to nutrilonem, ale chci jeste zkusit neco jineho, treba nam to vecne tlaceni a boleni pri prdeni pomuze. Jelikoz nezabira vubec nic.
Od narozeni jsme ke kojeni príkrmovali nutrilonem, zdal se ok, ale kvuli nizsi cene jsem koupila Bebu a po prechodu jen na UM jsem vypozorovala, ze po ni ma brzo hlad a mel totalne tuhou stolici, ale to mohl mit z nezvyku, to nevim. Zmenila jsem na Hípp combiotik a stolíce stejna, ale dost blinkal, dale Sunar-nejvetsi peklo, bolest briska snad okamzite a uplne cerna stolice. pak jsem zkusila Bebivitu a na ni jsem byla 3tydny, zdala se mi ok, ale doktorka mi pak rekla, ze maly nepribyva a v to obdobi hodne plakal. Tak jsem se vratila k nutrilonu a hned prvni den fakt papal vic, az hltaĺ a hodne spal, tak jsem si rikala, ze fakt brecel hlady. Ale uz ho mame tyden a pul a rveme dle meho o neco vic, hodne trpi na brisko a prdiky, az to hranici s kolikou. Funguje jen poloha klubicka a dudlik. Navic si myslim, ze po nem ma sem tam i prujem a, ze uz pije zase o neco mene, ale nevim zda mu ta bolest neda jist a nebo mu uz nechutna.
zvazuju jeste zkusit mleko Babylove, ale nevim. Na co jste z nutrilonu presli vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
12.10.16 00:14

Nevyměňuj hned značku mléka, ale přejdi na jinou variantu. Já jsem třeba dcerce dávala beba pro. Pak začala mít problémy s bříškem a dostala beba sensitive. Jakmile se upravilo trávení, dala jsem jí beba comfort, které má dodnes. Nutrilon má také několik variant mléka pro různé potíže. Takhle častým střídáním značek spíš na problémy zaděláváš. Dítěti trvá 14 dní než si na novou značku zvykne.

• Citovat
  • Upravit
42775
12.10.16 01:18

@Sandy2805 zkusila jsi dávat na prdíky espumisan kapky? Mě to doporučila dr. Jinak s mlékem neporadím. Od 4 měsíců přikrmuji bebou comfort a naštěstí sedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
12.10.16 04:36

@Ginuš zkusila jsem vsechny mozne kapicky, masaze, cviceni, fenykl ci kmin apod. Uz je to na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
12.10.16 04:39

@Janli Mne bylo receno, ze je uplne jedno zda zmenis variantu nebo jinou znacku, porad je to zmena mleka. A melo by stacit ji podat minimalne 8×.
Hlavne vaham nad zmenou z toho duvodu, ze zase vypije kolem 100ml a to je malo, mel by uz temer dvojnasobek, tak zda mu neprestal chutnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
12.10.16 06:23

Teda vy uz jste vyzkouseli znacek. To ziram. Ja bych takhle rychle nemenila.
Zkus nutrilon antikolics.
S prdikama u miminka mam bohuzel bohate zkusenosti :zed:.
U nas nepomohlo nic. Ani rek. rourka nebyl zadny zazrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
12.10.16 06:46

Meli jsme to stejne jako ty… vsechny znacky a problemy. Ted babylove a bez problemu. Zkus ho:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
12.10.16 07:42

Tak malej začal dostávat UM později, ale presli jsme na Hipp. Trochu po něm ublinkaval, ale to si tak za 2.5tydne sedlo a stolice se mu taky upravila. Jinak Sunar a Beba, krize. Ale zalezi na každým prckovi. Jinak malému pomáhalo byt hodně rozbaleny bez pliny, takže jsme měli takové pekne stravene chvíle na prebalovaku nebo dece s nahym zadkem a to pomáhalo hodně..a když už to fakt neslo, pomohla jsem teplomerem. Ted už to zvládá sám, na nic si nezvykl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
12.10.16 07:50

My z Nutrilonu (HA) přešli na Bebu (HA) a dobrý. Ale každýmu miminku sedne něco jinýho, v tomhle nemají zkušenosti ostatních prakticky žádný význam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
12.10.16 07:52

@hihi22 a jaky mate? Ten bio nebo normal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
12.10.16 07:58

Tak my než došly ke správnému mlíčku, taky to byl očistec. Nyní máme hipp, a super. Hami malý taky sedlo, ale jelikož nekadila, zkusila jsem ještě ten hipp. No nekadi sice pořád, ale už nemenim. U hippu se mi líbí bio kvalita a probiotika s prebio. Podle mne je úplně stejne jestli změnis mliko nebo jen druh. A jestli ti ho už ani ne vypije celý jakože stovka je dost málo, tak bud mu nechutná nebo změn savicku na větší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
12.10.16 08:18

Maly byl na UM od porodnice. Prisli jsme s nutrilonem. Za nas uplna katastrofa-uplne ho ucpal, mel boleni, cele dny se kroutil. Zkusili jsme hipp combiotic, to bylo lepsi, ale boleni mel porad. Nakonec jsme presli na Babylove bio pre( pak 1,2…) a do tydne bylo videt zlepseni a z maleho se stalo spokojene miminko :) Pouzivali jsme do roku, pak jsme presli na sunar, protoze ten babylove od roku me prisel divne chuti i vune.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
12.10.16 08:21

@Sisi137 ja prave nevim jaky babylove 1 mam koupit zda bio, pre nebo obyc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
12.10.16 08:23

@Nikbrů savicku uz vetsi ma a poprve vypil celou lahev a ze zacatku i skoro 200ml, ted max.100

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.10.16 08:35

@Sandy2805 chyba je, že to UM tak moc střídáš. Miminku trvá průměrně 14 dní, než si jeho střeva na to mléko zvyknou, dáváš mu teda pěkné dardy na zažívání. Jinak za mne jedině Babylove, je jedno které. A vydrž, už to neměn´.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová