Jaké vybrat starší/použité golfky?

1765
1.11.13 17:32

Jaké vybrat starší/použité golfky?

Potřebovala bych poradit od zkušených, jaké vybrat golfky, aby byly lehké na nošení (kdybych potřebovala vynést dítě v kočárku pár schůdků) a byly dobře skladné do auta. Sporťák mám Firkon a je to velká těžká obluda, potřebovala bych něco lehčího… Malému je rok, počítám že za chvíli začne chodit a vláčet stále ten Firkon se mi nechce.
Jezdit se tím bude převážně po městě, ale mělo by to alespoň trochu zvládnout i terén. Nejlépe s nějakou šikovnou brzdou, protože často jezdíme autobusem a ta Firkon brzda se obtížně odbržďuje.

Nechce se mi kupovat nové, takže bych chtěla vybírat na nějakém bazaru, ale rozhodně nechci levný šunt - raději použitou kvalitu. :)

Dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
1.11.13 17:36

Já jela (ne se svoují) s těmahle http://deti.bazos.cz/…tan-i-go.php a dobrý.. Já mám taky Hartan a taky jsem spoko. Jen co mi vadí jsou ty malý kolečka, ale jsou to prostě golfky, že :lol:

PS: Ibnzerát není můj ani žádné mé známé, jen aby nedošlo k omylu, že tu něco prodávám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
1.11.13 17:37

@open mind my máme icoo pluto a jsem spokojená. záleží taky kolik jsi ochotna investovat :roll:. rovna u kočáru bych spíš byla pro osobní odběr ;). Já mam golfky fakt jako nový ale jako nový někdo napíše i když budou flekatý :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.11.13 17:37

Mám Chicco multiway a nedám na ně dopustit. Jezdím s nima i v zimě. Jsou to fakt držáky.
Jinak kvalitní jsou Peg perego pliko, Maclaren.. Ty by mohly vydržet i několik dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.11.13 17:38

Pozor golfky z prvního odkazu jsou krásné o tom žádná, nicméně uchycení předních koleček nedovolí projet ani břečkou. A ještě horší jsou ty s blatníčkama - třeba Cybex Callisto, známá je kvůli tomu nenávidí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.11.13 17:39

Hodně chválený je quiny zapp, ale osobně jsem měla chico multiway a naprosto v pohodě. Daly se lehce složit do malého paklíku, nebyl s nimi problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
1.11.13 17:43
@Sibyla0 píše:
Mám Chicco multiway a nedám na ně dopustit. Jezdím s nima i v zimě. Jsou to fakt držáky.
Jinak kvalitní jsou Peg perego pliko, Maclaren.. Ty by mohly vydržet i několik dětí.

Na ten jsem se taky dívala, ale trochu mne odradilo že se mi zdál levný. Ovšem jestli je opravdu dobrý, tak tím lépe! ;) Jak tam funguje zabrzdění koleček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.11.13 17:47

@open mind Teď udělali model Evo, má dokonce odpružená kolečka a prý lepší boudu. Já jsem fakt spokojená, vozím na nich víc jak 20 kg, nákupy na madlech a batoh. Nejsou to ořezávátka, fakt jsou stabilní. Zabrždění koleček - ozubená kola na kolečkách, do nich zapadne brzda. Obě kolečka jsou spojená, takže zabrzdíš/odbrzdíš jednou nohou. Ono ten systém brždění je všude podobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.11.13 17:57

Souhlasím s @Sibyla0 chicco multiway jsou fakt dobrý :palec: zrovna jedny prodávám ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13837
1.11.13 18:00

Měla jsem Peg pérego Pliko, teď mám Cybex Ruby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.11.13 18:07
@Sibyla0 píše:
Pozor golfky z prvního odkazu jsou krásné o tom žádná, nicméně uchycení předních koleček nedovolí projet ani břečkou. A ještě horší jsou ty s blatníčkama - třeba Cybex Callisto, známá je kvůli tomu nenávidí :P

Jo tak to já je vezla ještě když jsem snad ani nebyla zbouchnutá, někdy v létě loni, takže zimu a bahýnko jsem nezažila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
1.11.13 18:16
@micelinka píše:
Měla jsem Peg pérego Pliko, teď mám Cybex Ruby.

S Peg pérego Pliko jsi nebyla spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
1.11.13 18:26

@open mind byla, ale byly po 3 dětech a staré 7 let, takže jsem chtěla něco novějšího ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
1.11.13 18:31

Já byla taky spokojená se Zappíkem. Až na to rachtání koleček na kočičích hlavách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
1.11.13 18:33

Já si newmůžu vynachválit TFK Buggstera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie