Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potřebovala bych poradit od zkušených, jaké vybrat golfky, aby byly lehké na nošení (kdybych potřebovala vynést dítě v kočárku pár schůdků) a byly dobře skladné do auta. Sporťák mám Firkon a je to velká těžká obluda, potřebovala bych něco lehčího… Malému je rok, počítám že za chvíli začne chodit a vláčet stále ten Firkon se mi nechce.
Jezdit se tím bude převážně po městě, ale mělo by to alespoň trochu zvládnout i terén. Nejlépe s nějakou šikovnou brzdou, protože často jezdíme autobusem a ta Firkon brzda se obtížně odbržďuje.
Nechce se mi kupovat nové, takže bych chtěla vybírat na nějakém bazaru, ale rozhodně nechci levný šunt - raději použitou kvalitu. ![]()
Dík!
Já jela (ne se svoují) s těmahle http://deti.bazos.cz/…tan-i-go.php a dobrý.. Já mám taky Hartan a taky jsem spoko. Jen co mi vadí jsou ty malý kolečka, ale jsou to prostě golfky, že ![]()
PS: Ibnzerát není můj ani žádné mé známé, jen aby nedošlo k omylu, že tu něco prodávám ![]()
@open mind my máme icoo pluto a jsem spokojená. záleží taky kolik jsi ochotna investovat
. rovna u kočáru bych spíš byla pro osobní odběr
. Já mam golfky fakt jako nový ale jako nový někdo napíše i když budou flekatý ![]()
Mám Chicco multiway a nedám na ně dopustit. Jezdím s nima i v zimě. Jsou to fakt držáky.
Jinak kvalitní jsou Peg perego pliko, Maclaren.. Ty by mohly vydržet i několik dětí.
Pozor golfky z prvního odkazu jsou krásné o tom žádná, nicméně uchycení předních koleček nedovolí projet ani břečkou. A ještě horší jsou ty s blatníčkama - třeba Cybex Callisto, známá je kvůli tomu nenávidí ![]()
Hodně chválený je quiny zapp, ale osobně jsem měla chico multiway a naprosto v pohodě. Daly se lehce složit do malého paklíku, nebyl s nimi problém ![]()
@Sibyla0 píše:
Mám Chicco multiway a nedám na ně dopustit. Jezdím s nima i v zimě. Jsou to fakt držáky.
Jinak kvalitní jsou Peg perego pliko, Maclaren.. Ty by mohly vydržet i několik dětí.
Na ten jsem se taky dívala, ale trochu mne odradilo že se mi zdál levný. Ovšem jestli je opravdu dobrý, tak tím lépe!
Jak tam funguje zabrzdění koleček?
@open mind Teď udělali model Evo, má dokonce odpružená kolečka a prý lepší boudu. Já jsem fakt spokojená, vozím na nich víc jak 20 kg, nákupy na madlech a batoh. Nejsou to ořezávátka, fakt jsou stabilní. Zabrždění koleček - ozubená kola na kolečkách, do nich zapadne brzda. Obě kolečka jsou spojená, takže zabrzdíš/odbrzdíš jednou nohou. Ono ten systém brždění je všude podobný.
Souhlasím s @Sibyla0 chicco multiway jsou fakt dobrý
zrovna jedny prodávám
![]()
@Sibyla0 píše:
Pozor golfky z prvního odkazu jsou krásné o tom žádná, nicméně uchycení předních koleček nedovolí projet ani břečkou. A ještě horší jsou ty s blatníčkama - třeba Cybex Callisto, známá je kvůli tomu nenávidí
Jo tak to já je vezla ještě když jsem snad ani nebyla zbouchnutá, někdy v létě loni, takže zimu a bahýnko jsem nezažila ![]()
@micelinka píše:
Měla jsem Peg pérego Pliko, teď mám Cybex Ruby.
S Peg pérego Pliko jsi nebyla spokojená?
@open mind byla, ale byly po 3 dětech a staré 7 let, takže jsem chtěla něco novějšího
.
Já byla taky spokojená se Zappíkem. Až na to rachtání koleček na kočičích hlavách.