Jaké vzdělání pro logopeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
7.8.17 22:55
@Anonymní píše:
@hanka.br. nemyslím si, že bych neuměla motivovat děti. Dělala jsem různé hry, projekty, střídala jsem činnosti, vyráběla pomůcky, vlastní materiály, které byly přizpůsobené dané třídě. Pravidelně to bavilo tak třetinu třídy. Ostatní hlásili, že škola je na nic, rodiče taky nepotřebují školu (když jsou na dávkách :zed: ). Chtěli hrát na mobilu, nebo si hrát na počítači.
No a když jsem vymyslela pro děti něco navíc - víkendovou akci, výlet, výuku v terénu, tak se do mě obuly kolegyně, ať to nepřeháním, že to po nich budou chtít rodiče taky.
Když jsem chodila na praxi, tak jsme byli na soukromé škole, kde rodičům záleželo na vzdělání jejich dětí a bylo to vidět. To mi na státní škole chybí. Zájem rodičů i dětí. Pak jsme chodili po alternativních školách a tam to taky bylo znát.
Hlavně kdysi jsem brala jako normální, že děti škola nebaví, mě to taky nebavilo. Teď jsem viděla, že to jde i jinak.
Ono toho je víc.

Všechno, co děláme, závisí na našem přístupu a na tvé schopnosti děti nadchnout. Pokud jsi rezignovala, je to ztracené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze