Jaké žaluzie vybrat?

1189
19.11.14 21:32

Jaké žaluzie vybrat

Prosím o radu, stavíme domeček a za pár měsíců se budeme stěhovat. Vůbec netuším jaké mám vybrat žaluzie nebo něco jiného na okna příp. jak to vychází cenově. Nyní v bytě máme záclony + závěsy. Záclony budou i v domě, ale závěsy již nechci. Domek je řadovka, takže něco na oknech mít musíme. Předokenní rolety mě moc nazaujaly :nevim: Prosím o nějaké tipy, inspiraci či zkušenosti s čím jste spokojení. Ráda bych ještě zjistila na zhruba jakou částku vyjdou klasické vnitřní žaluzie do celého domu (dům máme menší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
496
19.11.14 21:38

Nechali jsme si udelat takovehle rolety http://www.zaluzie-suchy.cz/…tkove-rolety
dají se udělat zastinovaci a zatemnovaci. Nejsou lamelove, takže se na ne nechytá prach, když jsou smotane jsou smotane v tom tubusu. Neprasi se na ne. Mame je na trech oknech zastinovaci, na francouzskem okne, tedy dve velka okna (dvere na terasu) take zastinovaci a na trech zatemnovaci a vysly nas teda asi na 17 tisic, ale ja jsem spokojena. Ucel splnily.
Na okna se myslim vse jen lepilo, lyziny podel skla a tubus nad sklo. Jedine na co je davat pozor, ze nelze okno otevrit uplne dokoran kvuli tomu tubusu nahore

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
19.11.14 21:44

@Katerina308 vypada to dobre, diky za tip. Lze to i prat? A mas k tomu i zaclony nebo mas naomnech jen roletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
19.11.14 21:47

My mame v obyvako-kuchyni twintex rolety a jsem moc spokojena. Neni uz potreba zaclon, misto toho to das s temi pruhlednymi prouzky, kdyz chces zatahnout, tak prekryjes nepruhlednymi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
19.11.14 21:50

My budeme mít venkovní žaluzie, jsou různé typy. Jedna se mi líbí, ale hlavně jsou praktické, dobře temní a zároveň ti nezavazí na oknech zevnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
19.11.14 21:50
@Hermina.p píše:
Prosím o radu, stavíme domeček a za pár měsíců se budeme stěhovat. Vůbec netuším jaké mám vybrat žaluzie nebo něco jiného na okna příp. jak to vychází cenově. Nyní v bytě máme záclony + závěsy. Záclony budou i v domě, ale závěsy již nechci. Domek je řadovka, takže něco na oknech mít musíme. Předokenní rolety mě moc nazaujaly :nevim: Prosím o nějaké tipy, inspiraci či zkušenosti s čím jste spokojení. Ráda bych ještě zjistila na zhruba jakou částku vyjdou klasické vnitřní žaluzie do celého domu (dům máme menší).

Cena se odvíjí od počtu kusů a rozměrů. Počítek na prům. okno 150×60cm cenu žaluzií asi 700kč. Rolety jsou dražší, taktéž rolety den a noc jsou cenově náročnější.
 http://www.rolux.cz/

je tam i kalkulace…Kvalita je výborná, naše firma od nich odebírá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
19.11.14 22:01

@Hermina.p Jo a kdyz jsem vybirala firmu, poslala jsem poptavku do asi peti spolecnosti s tim, ze chci tento typ a rozmery oken. Odepsali mi asi jen tri a jejich cenova nabidka se lisila docela vyznamne. Vybrala jsem si tu nejlevnejsi :), ale dobrou, opravdu to udelali kvalitne. Mame tyto rolety i v druhem byte na Slovensku a tam je kvalita trosku horsi ( je to vyrabene se starsi tecnikou prevodu, jak jsem se nedavno dozvedela) a pritom to stalo stejne. Ale tam to vybiral pritel a moc se tim nezabyval:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
19.11.14 22:21
@Hermina.p píše:
@Katerina308 vypada to dobre, diky za tip. Lze to i prat? A mas k tomu i zaclony nebo mas naomnech jen roletu?

Mám jen ty rolety, takže do baráku je vidět. Taky bydlíme v řádovce. Prani jsem nezjistovala, ale asi spíš ne, to by se muselo rozmontovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
19.11.14 22:58

@Hermina.p my budem porizovat neco jako na obrazku, ale v bile. Jsou to drevene zaluzie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
19.11.14 23:07

@Hermina.p Klasicke vnitrni zaluzie jsou priserny, uz nikdy vic bych je nechtela!!! Spatne se cisti, v lete se na oknech prehrivaji a jeste vic vyhrivaji interier. Doporucuju ty roletky, jak jsou zde zminene a k tomu zaclony :palec: Ja za roletky na vsechny okna v byte 4+1 dala kolem 17 tisic. Z toho jedno velike balkonove okno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radka kuželka
2.2.15 14:26

Také jsme se rozhodli dát pryč staré závěsy. Přemýšlím nad vertikálními žaluziemi. Máte někdo dobrou zkušenost s firmou z plzeňského kraje? Hledáme co nejlevnější řešení. Děkuji za tipy.

• Citovat
  • Upravit
2740
2.2.15 15:52

Jestli máte malé děti, moc bych Vám tento způsob stínění nedoporučovala. Jednotlivé lamelky jsou pospojované plast. řetízkem, což je pro ně magnet. Druhá věc je atmosféra v bytě. Může působit dost kancelářsky. Zkuste okouknout např. japonské stěny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.7.19 15:21

S manželem jsme vybírali na **** a vše bylo ok :)

Edit adminem - smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1