Jaké zvolit první botičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3594
2.7.19 12:14

@Kukacka123 Ahoj, já jsem pro bare, možností je spousta, je třeba vyzkoušet. Jinak Superfit nejsou kompromis ani zdaleka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.7.19 12:25

@vjerunqa diky za tip :kytka: ja uplne pro bare ne :nevim: bude hodne na asfaltu a to se mi proste nelibi, ucit chodit se po trave moc nebude (nemame tu na to teren)…samotny mi to neni na tvrdem prijemny, mam rada, kdyz mam podporu klenby (osobne)…ty Superfity mi nabizel jeden pan u nas jako nejlepsi boty pro dite :roll: nic jinyho hlavne ani v nabidce nema a on je dost protivnej teda…mne se libi ty DD Stepy a nebo Fare. Uvidime spis, co male sedne ;) a co bys doporucila za znacku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
2.7.19 12:36
@Mar__tanka1983 píše:
@chs.jasmin mě by malej v Atipaskách chodit nemohl, to by se mu obtočilo kolem nohy a padalo.
Mimochodem, trošku z jiného soudku, syn má hodně širokou nohu a teď sem naprosto nadšená z botek z Ali, co si s „číňanem“ domluvila přímo skupina Barefoot z Ali, navrhla si šířky, tvar i tloušťku stélky, jsou na podrážkách Livie a Luca 8)…Takže ani Ali nemusí nutně být krok špatným směrem.

A zkouselas je, ty z Ali? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.7.19 13:42
@Kukacka123 píše:
@Russet urcite chci mekkou boticku, aby se ji dobre chodilo. A aby mela dost prostoru a neutiskovalo ji to prsticky. Nelpim na zadne znacce. Proto doufam, ze ji tam nozku omeri, pripadne daji na nejakou zkusebni vlozku a pani nam rekne, zda ma sirokou x uzkou nozku, vysoky nebo ne nart a pripadne sirsi prsty…tak uvidime. Mam vyhlidnute 3 obchody, tak snad aspon v jednom bude fajn pristup :)

Je dobré, když jde z bot vyndat stélka a nožičku poměřit i na ní. Většinou moc tvarovaná nebývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
2.7.19 14:39
@Káťa19 píše:
A zkouselas je, ty z Ali? :think:

mám je doma a jsou dokonalý :mrgreen: objednávala sem ty kecky (síťovaný), a synovi byly parádně (má hodně širokou nohu, spousta holek si stěžovala, že jsou v kotníku široký až moc, ale jemu vyhovují) a právě po týhle super zkušenosti sem zalitovala, že sem si neobjednala rovnou i sandále. Ty sem sehnala ve skupině od holčiny, co jejímu synovi taky neseděly a měla sem je doma během tří dnů taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
2.7.19 14:59

@Mar__tanka1983 fakt, tak to je supr, ja prave objednala z ali na zkousku ty maskacovy, nevim jestli jsou podrazkou stejny a ty jsou prave mooc siroky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
2.7.19 15:05

@Káťa19 myslím, že ty maskáčový mají podrážku jinou, pokud si dobře pamatuju…ale jestli jsou širší nebo užší než tyhle, to ti nepovím. Můžu ti to doma změřit, ale ve velký velikosti, to nevím, jestli ti to pomůže. Mladej má nohu už velikost 34-35 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.7.19 15:05
@Russet píše:
Je dobré, když jde z bot vyndat stélka a nožičku poměřit i na ní. Většinou moc tvarovaná nebývá.

Prave. Uvidime no :) diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.7.19 15:06
@Mar__tanka1983 píše:
mám je doma a jsou dokonalý :mrgreen: objednávala sem ty kecky (síťovaný), a synovi byly parádně (má hodně širokou nohu, spousta holek si stěžovala, že jsou v kotníku široký až moc, ale jemu vyhovují) a právě po týhle super zkušenosti sem zalitovala, že sem si neobjednala rovnou i sandále. Ty sem sehnala ve skupině od holčiny, co jejímu synovi taky neseděly a měla sem je doma během tří dnů taky.

Ty jo, vypadaji fakt dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
2.7.19 15:06

Užší by měly být ty Skeanie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
2.7.19 15:09

Ja nedam dopustit na botky RAK, obe holky je mely jako prvni botky.
Dal kupujeme superfity apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
3.7.19 09:41

@Kukacka123 Jack and Lily, Froddo, Little Blue Lamb. Záleží na tlapce, chce to vyzkoušet. Fare Bare jsou super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.7.19 10:51

@vjerunqa tohle u nas pobliz stejne nemaj, ale vcera jsme uz koupili :) Fare ji byly ohromny, podle prodavacky ma uzounkou nozicku :) a nemeli letni verzi, ja chtela spis sandalkovy typ, nez uplne plny botky ;) ale dobry tipy na pozdeji, diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
3.7.19 17:37

@Kukacka123 Jo jo, Fare jsou spíš na ploutvičku :) Cos nakonec vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.7.19 17:40

@vjerunqa jo, jsou krasny, ale mala ma uzkou nozku no. Nakonec jsme vybrali Jonap. Popravde v sandalcich bylo hooodne vyprodano a tyhle ji krasne sedly. A Jonap jsem dostala i jako radu na neco mezi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková