Jakou antikoncepci si vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
380
1.5.14 22:50

Nuvaring

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
1.5.14 22:52

Jen bych před užíváním HA doporučila nechat si vyšetřit krev na srážlivost, protože nebezpečí embolie bych asi nepodceňovala. Řešili jsme to nedávno s dospělou dcerou a co jsme se od hematologů na adresu HA dozvěděli mě trochu děsilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
1.5.14 22:55
@hanka.br. píše:
Jen bych před užíváním HA doporučila nechat si vyšetřit krev na srážlivost, protože nebezpečí embolie bych asi nepodceňovala. Řešili jsme to nedávno s dospělou dcerou a co jsme se od hematologů na adresu HA dozvěděli mě trochu děsilo.
:palec: tohle určitě ano…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
1.5.14 22:57

Je pravda, že každý na prášky reaguje jinak, je to prostě individuální. Mám kamarádku, co nedá na HA dopustit, ale zase na druho stranu mám jinou kamarádku, co na tohle hodně nadává, jaké svinstvo se dostává ženě do těla. Proto jsem také založila diskuzi, abych se dozvěděla, jak to vidí ostatní. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
1.5.14 23:03
@hanka.br. píše:
:palec: rozhodně souhlas!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
1.5.14 23:04

Prášky nikdy. Jedna věc co to dělá s mým tělem (vznik rakoviny prsu apod..) a druhá věc je co to dělá s přírodou.. Hormonální antikoncepce je svinstvo a nevezmu si za zodpovědnost to používat :poblion:

Symptometální metoda v kombinaci s Pharmatexem, po druhém porodu nehormonální tělísko a v plodných dnech Pharmatex..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
1.5.14 23:08

Taky jsem roky brala HA, na podzim mě ale můj, jinak velice rozumnej, kardiolog další braní pilulek tak razantně nedoporučoval, že jsem radši šla do tělíska. Hlavně mluvil o trombózách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandatra
1.5.14 23:38

Hormonalni zadnou, gumu ne.

• Citovat
  • Upravit
53
1.5.14 23:39

@Pandatra A co tedy používáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandatra
1.5.14 23:49

@Iveta225 nic. Prerusovanku a mam jen dve planovany deti. Ale.tato praktika antikoncepce neni pro vsechny

• Citovat
  • Upravit
31291
2.5.14 00:01

Já jsem deset let brala HA, pak dva roky kondom, než sme se rozhodli pro dítko a nyní mám po porodu přes dva roky tělísko, nehormonální…

a na „těleso“ nedám dopustit. HA mi po delším užívání dělala hokej v těle, nechut na sex, migrény, a vůbec ten pocit, že do sebe sypu chemické hormony.
Tělísko má mírně vyšší procento nespolehlivosti, ale zase nemám starosti s hlídáním abych včas „zobla“, a i jiné tělesné záležitosti se mi srovnaly, když letěly prášky do koše.
Prý se dnes dělají tělíska i na deset, dvacet let, takže po porodu druhého mám v plánu si nechat zavést tohle tělísko a mám pokoj až do přechodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.5.14 00:21

@Pandatra: Já bych si asi přerušovanou neužila. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandatra
2.5.14 00:24

@Iveta225 janbych si to zas. neuzila s kondomem. A muz taky ne. Takhle nam to vyhovuje a jsme spokojeni :)

• Citovat
  • Upravit
53
2.5.14 00:28

@Pandatra: To je hlavní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.5.14 07:10

@matama dřív jsem volila HA - aspoň sporadicky jsem fungovala jako ženská (problémy s ms atd), jenže já přes ní otěhotněla, takže dál řešíme, co bude po porodu. Vypadá to buď na tělísko, nebo sterilizaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí