Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Prosím poraďte mi ![]()
Chtěla bych znát názor více lidí. Jsem už víc jak 3 roky blonďatá a nějak mě to přestalo bavit.
Ráda bych změnu. Moje nová kadeřnice mi tvrdí, že by mi slušela tmavá hnědá, ale i černá
Což si nemyslím, mám světlou pleť, v létě pihy a neumím si to představit (abych nebyla jak vrána)
Moc se mi líbí rezaté odstíny, ale bojím se, abych nechytla jak pomeranč
A nebo červená, kterou jsem nosila 2 roky v kuse. Nádherně se mi zvýraznili oči, ale dost se vymývala ![]()
Měla jsem to jako ty, několik let blond a potom tmavě hnědá a černá u té jsem doted a jsem spokojená, okolí chválilo a pihy mám taky, takže za mě jdi do toho, vlasy si odpočnou
@lukresia píše:
Měla jsem to jako ty, několik let blond a potom tmavě hnědá a černá u té jsem doted a jsem spokojená, okolí chválilo a pihy mám taky, takže za mě jdi do toho, vlasy si odpočnou
Já měla hnědou asi 14 dní a musela dolů. Připadala jsem si jak šedá myš. Vůůůůůbec jsem se nelíbila sama sobě
Takže černá rozohdně neee
Mě se na tobě blonďatá líbí
Ale z těch barec, co jsi tam dala bych šla do té deluxe. Neni uplně rezata a ni uplne cervena, takový kompromis
Zrzavá bude krásná, ale rozhodně bych nevolila barvy palette a podobně.. Zvolila bych kvalitní barvu od kadeřníka. Záleží, s jakými barvami tvá kadeřnička pracuje. My dáváme framesi a s tou jsem spokojená.
@Janča1212 možná kdyby ti vybrali jiný odstín bylo by to lepší, rezavou jsem měla taky i ted nedávno jsem po ní zatoužila, ale jsem tak navyklá na černou že do měsíce jsem se barvila naz5
Našla jsem ještě nějaké fotky s červenou (staré 6 let) a jedna před 3 lety s mým malým Kubíčkem.......to ale vůůůůbec netuším co to bylo zač
Barva by měla mít podobný odstín jako tvé obočí. Takže určitě nic tmavého bych nedávala. Podívej se na ty ženy na krabičkách, jak jim ladí obočí s barvou vlasů. Samozřejmě, že si obočí můžeš nechat obarvit, ale aby tě to úplně nezměnilo ![]()
Žádnou!!! nějaký chemický roští na hlavě? proč? lepší jsou svoje vlasy! Člověk vypadá přirozeně a ne s nějakou barevnou helmou na hlavě
![]()
radši anonymně… nehodlám se tu s nikým hádat.
Tak mě se na tobě moc líbí ta hnědá s těma světlíma pramínkama jak držíš miminko
do toho bych šla i já… řeším teď podobnej problém, ale nikdy jsem neměla na hlavě nic jinýho než blond, tak mám strach.