Jakou barvu na vlasy?

5957
27.8.12 10:43

Jakou barvu na vlasy???

Prosím poraďte mi :-)
Chtěla bych znát názor více lidí. Jsem už víc jak 3 roky blonďatá a nějak mě to přestalo bavit.
Ráda bych změnu. Moje nová kadeřnice mi tvrdí, že by mi slušela tmavá hnědá, ale i černá :-( Což si nemyslím, mám světlou pleť, v létě pihy a neumím si to představit (abych nebyla jak vrána)
Moc se mi líbí rezaté odstíny, ale bojím se, abych nechytla jak pomeranč :-D A nebo červená, kterou jsem nosila 2 roky v kuse. Nádherně se mi zvýraznili oči, ale dost se vymývala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7139
27.8.12 10:45

Měla jsem to jako ty, několik let blond a potom tmavě hnědá a černá u té jsem doted a jsem spokojená, okolí chválilo a pihy mám taky, takže za mě jdi do toho, vlasy si odpočnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
27.8.12 10:48
@lukresia píše:
Měla jsem to jako ty, několik let blond a potom tmavě hnědá a černá u té jsem doted a jsem spokojená, okolí chválilo a pihy mám taky, takže za mě jdi do toho, vlasy si odpočnou

Já měla hnědou asi 14 dní a musela dolů. Připadala jsem si jak šedá myš. Vůůůůůbec jsem se nelíbila sama sobě :-( Takže černá rozohdně neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
27.8.12 10:48

Mě se na tobě blonďatá líbí

Ale z těch barec, co jsi tam dala bych šla do té deluxe. Neni uplně rezata a ni uplne cervena, takový kompromis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
27.8.12 10:57

Zrzavá bude krásná, ale rozhodně bych nevolila barvy palette a podobně.. Zvolila bych kvalitní barvu od kadeřníka. Záleží, s jakými barvami tvá kadeřnička pracuje. My dáváme framesi a s tou jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
27.8.12 10:59

@Janča1212 možná kdyby ti vybrali jiný odstín bylo by to lepší, rezavou jsem měla taky i ted nedávno jsem po ní zatoužila, ale jsem tak navyklá na černou že do měsíce jsem se barvila naz5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
27.8.12 11:05

Našla jsem ještě nějaké fotky s červenou (staré 6 let) a jedna před 3 lety s mým malým Kubíčkem.......to ale vůůůůbec netuším co to bylo zač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
27.8.12 11:11

Barva by měla mít podobný odstín jako tvé obočí. Takže určitě nic tmavého bych nedávala. Podívej se na ty ženy na krabičkách, jak jim ladí obočí s barvou vlasů. Samozřejmě, že si obočí můžeš nechat obarvit, ale aby tě to úplně nezměnilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.12 11:23

Žádnou!!! nějaký chemický roští na hlavě? proč? lepší jsou svoje vlasy! Člověk vypadá přirozeně a ne s nějakou barevnou helmou na hlavě :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
radši anonymně… nehodlám se tu s nikým hádat.

• Citovat
  • Upravit
verča252
27.8.12 13:09

Tak mě se na tobě moc líbí ta hnědá s těma světlíma pramínkama jak držíš miminko :potlesk: do toho bych šla i já… řeším teď podobnej problém, ale nikdy jsem neměla na hlavě nic jinýho než blond, tak mám strach.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml