Jakou digitální televizi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
823
26.10.16 10:54

jakou digitální tv?

Ahoj, mám problém. Včera nám přestala jít TV, teda přesněji řečeno, vypnuli příjímač signálu, na který jsme chytali tv programy. Teď nechytneme nic. Ani čt, novu, primu, prostě nic. Poradíte prosím nějakou digi tv?
O2 tv asi ne, když jsme u t-mobilu, o UPC jsem neslyšela nic dobrého. Prostě netuším. Děcka vyšilují, já marodím, tak také nejsem nadšená z tmavé obrazovky. Ale nevím na koho se obrátit.
Pokus máte nějaký tip nebo dobrou zkušenost, předem díky za info. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
412
26.10.16 11:25
@Klaarynka píše:
Ahoj, mám problém. Včera nám přestala jít TV, teda přesněji řečeno, vypnuli příjímač signálu, na který jsme chytali tv programy. Teď nechytneme nic. Ani čt, novu, primu, prostě nic. Poradíte prosím nějakou digi tv?
O2 tv asi ne, když jsme u t-mobilu, o UPC jsem neslyšela nic dobrého. Prostě netuším. Děcka vyšilují, já marodím, tak také nejsem nadšená z tmavé obrazovky. Ale nevím na koho se obrátit.
Pokus máte nějaký tip nebo dobrou zkušenost, předem díky za info. :kytka:

Nepomůže set-top-box?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21516
26.10.16 11:26

My máme O2 TV a internet od UPC. Dá se koupit od O2 televize bez toho, abys od nich měla internet. Jsme s ní velmi spokojení. V podstatě už nevím, co je reklama. na většinu pořadů se koukám se zpožděním a reklamy přetáčím. Máme od nich koupené i dětské, filmové a naučné kanály a je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
26.10.16 11:29

@mall1976 ne, nepomůže. Koupili jsme i novou anténu a zesilovač, ale nic nepomohlo. Pán, co tomu rozumí řekl, že musíme satelit nebo digi tv, že už se tu nic chytit nedá. Kabelovka tu bohužel není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
26.10.16 11:32

@nozu Prosím tě a kolik vás to vyšlo? Satelit, karta atd. Pořizovací cena plus kolik měsíční paušál? Slyšela jsem, že UPS si samo zničeho nic zvyšuje ceny. Tak z toho mám obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21516
26.10.16 11:49

@Klaarynka my nemáme satelit, my to máme přes kabel (bydlíme v Praze). Myslím, že zřizovací náklady nic, máme zapůjčený settopbox a měsíčně platíme cca 400 Kč. Ale nevím to jistě, tohle si šéfuje manžel. I nám chtěli zvýšit poplatky, tak jsme pohrozili výpovědí a máme za stejnou cenu víc kanálů 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
26.10.16 11:55

@nozu jen přes settobox? A kolik chytíte programů? Ono je to i o tom, že bydlíte v Praze. Tam je spousta vysílačů. Tady nic není. Jen hodně vzdálený, k jehož signálu nedosahujeme. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
26.10.16 12:25

@Klaarynka Je to na prd. Ve 21. stoleti nemit pozemni signal, to je na ranu :zed:
At si vyberete cokoli, kazda spolecnost vas na poplatcich sedre z kuze. Jeste prijde na to, kolik TV doma mate. Zda jen jednu nebo v kazde mistnosti. Ke kazde TV potrebujete satelitni nebo kabelovy prijimac, pokud tim TV neni vybavena.
Jsem rada, ze se u nas signal zlepsil a na jare jsme satelit zrusili a presli na pozemni signal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.10.16 12:41

My mame satelit - Skylink a pohoda. Manžel ma v tabletu tuším 02 TV a taky spokojenost. Telefon mame u jiné společnosti - na tom nezáleží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
26.10.16 12:46
@Klaarynka píše:
@nozu Prosím tě a kolik vás to vyšlo? Satelit, karta atd. Pořizovací cena plus kolik měsíční paušál? Slyšela jsem, že UPS si samo zničeho nic zvyšuje ceny. Tak z toho mám obavy.

Tak to bud v klidu. Skyling zvysuje poplatky kazdy rok. Letos je to uz min. 70,–Kc / mesic / karta (pri platbe inkasem, jinak je to drazsi) za zakladni nabidku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21516
26.10.16 16:50
@Klaarynka píše:
@nozu jen přes settobox? A kolik chytíte programů? Ono je to i o tom, že bydlíte v Praze. Tam je spousta vysílačů. Tady nic není. Jen hodně vzdálený, k jehož signálu nedosahujeme. :think:

máme jich cca 100. Máme settopbox a internet dovedený do domu optickým kabelem. Takže to máme napojený přes router na tento kabelový internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21516
8.6.18 16:03

@Ivik.ivos a jake mate pripojeni na net? u digitalni televize je to hlavne o kvalite signalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21516
9.6.18 14:56

@Ivik.ivos a na cem to beha? to asi nebude pres opticky kabdl. jakou tam mas garantovanou prenosovou rychlost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák