Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám takový problém jen mě zajímá zda je to vůbec možné. Před týdnem se mi stalo něco s mobilem najetí na nějakou stránku po které jsem v mobilu měla nějaký viry tak jsem ho vyčistila a neřešila to, ale pak na chvilku mě něco vyfotilo a nachvily se mi ukázala moje fotka a zmizlo to. No a dnes jsem ve svém mobilu slyšela nějaký zvuky(vzdychani) dala to nahlas a asi mě někdo sleduje byla jsem v šoku tak jsem rychle mobil přikryla a slyšela tleskani je možné že se na mě připojil nějaký blb a koukal na mě? Máte stim někdo zkušenost? co stim mám dělat?
děkuji
Zresetovat do továrního nastavení. Ale- pokud tam máte breberku, tak jste ji tu instalaci sama povolila. BTW: napíchnutý mobil- to znamená něco jiného…
@Lusska ci ta niekto sleduje je nepravdepodobne. Skor si si stiahla nejake aplikacie ktore sa ti podla toho co pises nepodarilo vymazat a idu ti na pozadi. Ak mas napadnuty root tak to z telefonu sama nedostanes - budes potrebovat kompletne vymazanie a nahranie noveho softwaru. SKus spravit ako pise vyssie Ivan a premazat telefon - nahraj tam veci z back-upu. A uvidis ci sa nieco objavi alebo nie.
Jen aby ta „speciální“ app nebyla součástí backupu (zálohy)…