Napíchnutý mobil

7
20.10.16 21:24

Napichnuty mobil

Mám takový problém jen mě zajímá zda je to vůbec možné. Před týdnem se mi stalo něco s mobilem najetí na nějakou stránku po které jsem v mobilu měla nějaký viry tak jsem ho vyčistila a neřešila to, ale pak na chvilku mě něco vyfotilo a nachvily se mi ukázala moje fotka a zmizlo to. No a dnes jsem ve svém mobilu slyšela nějaký zvuky(vzdychani) dala to nahlas a asi mě někdo sleduje byla jsem v šoku tak jsem rychle mobil přikryla a slyšela tleskani je možné že se na mě připojil nějaký blb a koukal na mě? Máte stim někdo zkušenost? co stim mám dělat? :( :( děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11559
20.10.16 21:27

Zresetovat do továrního nastavení. Ale- pokud tam máte breberku, tak jste ji tu instalaci sama povolila. BTW: napíchnutý mobil- to znamená něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.10.16 21:30

@Ivan PPZ
Ano vím jen jsem nevěděla jak to nazvat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
20.10.16 23:22

@Lusska ci ta niekto sleduje je nepravdepodobne. Skor si si stiahla nejake aplikacie ktore sa ti podla toho co pises nepodarilo vymazat a idu ti na pozadi. Ak mas napadnuty root tak to z telefonu sama nedostanes - budes potrebovat kompletne vymazanie a nahranie noveho softwaru. SKus spravit ako pise vyssie Ivan a premazat telefon - nahraj tam veci z back-upu. A uvidis ci sa nieco objavi alebo nie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
21.10.16 07:23

Jen aby ta „speciální“ app nebyla součástí backupu (zálohy)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.10.16 10:41

@Lusska dones to do servisu, neasi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie