Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Nimie ja vim, ja nevim jak se ten specialni ps ovladac jmenuje, ale ma stejne vlastnosti jako kinect pro xbox ![]()
A mas pravdu, proto jsem jako prvni bod uvedla si prvni vybrat hry a nasledne dle toho konzoli. My mame doma ps3 a ps4
neb se u nas ujizdi na assassins creed, dragon age, skyrim, zaklinac atd
a jsme spokojeni
i prehravac bd a dvd vcetne 3d fakt super ![]()
@Lakejja píše:
@Nimie ja vim, ja nevim jak se ten specialni ps ovladac jmenuje, ale ma stejne vlastnosti jako kinect pro xbox
Jo, aha, jasně
PS Camera. Tu jsem ani nezmiňovala, protože výběr her obecně pro ní je dost zoufalý a výběr pro děti je o to zoufalejší. Navíc mám pocit, že oproti Kinectu si jí lidi příliš nechválili
nicméně oba komplety se dají pořídit za cca 10 tis., i když to PS asi výjde dráž o něco.
@Lakejja píše:
A mas pravdu, proto jsem jako prvni bod uvedla si prvni vybrat hry a nasledne dle toho konzoli. My mame doma ps3 a ps4neb se u nas ujizdi na assassins creed, dragon age, skyrim, zaklinac atd
a jsme spokojeni
i prehravac bd a dvd vcetne 3d fakt super
Aha, no tak to pak pro něj máte v zásadě ideální využití
my přehrávač bd ani dvd nepoužíváme vůbec, máme na televizi napojený PC a ze speciálek PS neujíždíme snad na ničem
takže by to akorát stálo v koutě.
Oživuji diskuzi a prosím o radu. Jsem technický antitalent a hledám herní konzoli, která by byla na pohybové hry pro pětiletou dceru, takové to tančení před obrazovkou a na hubnutí pro mě. Nepočítám, že by se na ní někdy hrály normální hry s ovladačem, ani nechci dokupovat různé hry časem. Ráda bych, aby to bylo co nejvíc „kompletní“ už na začátku. Hezká cena by byla kolem pěti tisíc, patnáct je na mě už hodně. Co mam vybrat? Aby to nebylo moc složité. Díky
Xbox, ale musíš dokoupit kameru se senzorem, ovšem to musíš dokoupit i k PS, ale tam je cena dost vyšší a na Xboxu jsou lepší pohyblivé hry ![]()