Jakou herní konzoli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
401
25.10.16 23:18

@Nimie ja vim, ja nevim jak se ten specialni ps ovladac jmenuje, ale ma stejne vlastnosti jako kinect pro xbox :think:

A mas pravdu, proto jsem jako prvni bod uvedla si prvni vybrat hry a nasledne dle toho konzoli. My mame doma ps3 a ps4 :) neb se u nas ujizdi na assassins creed, dragon age, skyrim, zaklinac atd :) a jsme spokojeni :) i prehravac bd a dvd vcetne 3d fakt super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31717
25.10.16 23:49
@Lakejja píše:
@Nimie ja vim, ja nevim jak se ten specialni ps ovladac jmenuje, ale ma stejne vlastnosti jako kinect pro xbox :think:

Jo, aha, jasně :) PS Camera. Tu jsem ani nezmiňovala, protože výběr her obecně pro ní je dost zoufalý a výběr pro děti je o to zoufalejší. Navíc mám pocit, že oproti Kinectu si jí lidi příliš nechválili :think: nicméně oba komplety se dají pořídit za cca 10 tis., i když to PS asi výjde dráž o něco.

@Lakejja píše:
A mas pravdu, proto jsem jako prvni bod uvedla si prvni vybrat hry a nasledne dle toho konzoli. My mame doma ps3 a ps4 :) neb se u nas ujizdi na assassins creed, dragon age, skyrim, zaklinac atd :) a jsme spokojeni :) i prehravac bd a dvd vcetne 3d fakt super :)

Aha, no tak to pak pro něj máte v zásadě ideální využití :) my přehrávač bd ani dvd nepoužíváme vůbec, máme na televizi napojený PC a ze speciálek PS neujíždíme snad na ničem :mrgreen: takže by to akorát stálo v koutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
30.7.22 14:06

Oživuji diskuzi a prosím o radu. Jsem technický antitalent a hledám herní konzoli, která by byla na pohybové hry pro pětiletou dceru, takové to tančení před obrazovkou a na hubnutí pro mě. Nepočítám, že by se na ní někdy hrály normální hry s ovladačem, ani nechci dokupovat různé hry časem. Ráda bych, aby to bylo co nejvíc „kompletní“ už na začátku. Hezká cena by byla kolem pěti tisíc, patnáct je na mě už hodně. Co mam vybrat? Aby to nebylo moc složité. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11505
30.7.22 15:22

Já bych byl pro Xbox

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5978
30.7.22 22:07

Xbox, ale musíš dokoupit kameru se senzorem, ovšem to musíš dokoupit i k PS, ale tam je cena dost vyšší a na Xboxu jsou lepší pohyblivé hry :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák