Jakou kasi pred spanim

13503
11.10.08 09:33

Jakou kasi pred spanim

Ahoj holky

poradte mi prosim s vyberem kase..Nase mala ukoncila ctvrty mesic a ponevadz se nam zacala v noci budit hladem tak jsme se rozhodli ze bychom ji davali pred spanim misto mlicka kasi ktera by ji zasytila a spinkala by celou noc.Na trhu je plno kasi od ukonceneho 4.mesice ale ja bych radila slysela ktera kase vam vyhovovala.
Jinak mala byla doted na Nutrilonu HA1,uvazujeme ze se vratime zpatky na normalni Nutros.
Vcera jsme ji zkouseli dat Kasi Nutrilon ryzovou,prislo mi to hodne huste,na lzicce to nechtela(zrejme nevedela co s tim a pusinku otvirat nechtela) a ve flasce to taky pit nechtela.

Diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2753
11.10.08 10:53

Já jsem začala s kaší až v 6ti měsících, ale dávala jsem nejdříve „První kaši od Nutrilonu“ a to jsem Honzíka do té doby kojila + 1× denně dokrmovala Nutrilonem HA. Pro potenc. alergické děti na to „normální“ kojenecké mlíčko lze také koupit Sinlac nemléčnou kaši a rozmíchat v HA mlíčku. Ale například u nás to Honzíkovi způsobilo velkou zácpu, takže jsme zkusili tu normální Nutrilon první kaši. Ale Honzík fakt alergik není, takže ok.
Ten poměr ředění se nemusí dodržovat - můžeš dát do vody míň té instantní kaše a je to řidší. Honzíkovi ze začátku také vyhovovala taková konzistence, aby mu to lépe teklo. Byl zvyklý na láhev se lžičkou (ze které jsem ho dokrmovala Nutrilonem), takže se lžičkou nebyl problém.
Je fakt, že pokud malou nekojíš, tak 4 měsíc u nekojeného dítěte = 6 měsíc u kojeného, tak by s tou kaší neměl být problém.
ALE ještě jedna věc - Honzík mi spal i předtím, než jsem začala dávat kaši, takže nemám srovnání. Nicméně podle toho, co tu různě píšou holky, tak jsem zatím nenarazila na dítě, které by po kaši lépe spalo :twisted: Řekla bych, že je to nějaký hodně rozšířený mýtus. Bohužel některá dítka jsou nespavá a některá spavá :wink:
Tak držím palce! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.10.08 11:39

Ahoj Taminko, nechci Tě zklamat, ale jak psala Petrajda, kaše u některých dětí prostě nefunguje :( Ne Věrku jsme zkoušeli Nutilon Forte, kaši a účinek se nedostavil. Oproti timu kluci začli kaši dostávat až kolem roku a předtím spávali celou noc na Nutrilonu. My jsme začínali se Sunarkou rýžovo-kukuřičná. Asi bych ještě párkrát zkusila tu rýžovou od Nutrilonu do lahve a uvidíš, třeba malé zachutná…Hodně štěstí, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.10.08 12:46

Ahoj
Tak nám děti po kaši lépe spaly. :D Víc je to zasytilo,než MM.
Jinak nejstarší dostával kaši někdy od 5.měsíce.Nepřibíral…mlíčko už nestačilo. Lžičkou neuměl a když to konečně pochopil,tak se vztekal,že to jde pomalu.Tak jsem mu dávala kaši z flašky…Vlastně všechna jídla. :wink: Jen jsem mu je dělala trochu řidší.
A značka?…Myslím,že jsem dávala Hami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
11.10.08 19:03

Ahojky,
nám se Lukáš budil v noci snad 10krát,zkusili jsme kaši a bylo to pořád stejné,takže hladem to nebylo.

• Citovat
  • Upravit
13503
11.10.08 21:58

holky diky.
Nam se prave Emca v noci vzbudi,vodou se uplatit neda,takze vypije tak 150ml a pak spinka az do rana.
Vyzkousim nejakou tu kasi a uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.10.08 10:03

Do Nutrilonu HA bych přimíchala trochu Nemléčné kaše rýžové od Nestlé. Je velmi jemná, myslím, že pro tak malé dítě nejvhodnější. No a samozřejmě bych koupila dudlík s větším otvorem. Tu konzistenci bych volila řidší, teprve až bych měla jistotu, že mu dělá tato kaše dobře, tak bych ji udělala hustší a na lžičku.

Dobrou chuť!

• Citovat
  • Upravit
1209
12.10.08 15:19

Ahoj, my jsme začínaly kaší rýžovou. Nejvíce nám chutnala od Nestlé, ještě jsme zkoušely od Hami - měla zvláštní „sraženou“ konzistenci a od Nutrilonu - ta ale byla dochucovaná, takže jsem ji radši snědla já a mně moc chutnala :D

U nás teda kaše vliv na spaní neměla, ale přeju vám, aby u vás to tak bylo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová