Jakou mám koupit trampolínu?

Elka.S.123
26.7.16 11:11

Jakou mám koupit trampolínu?

Byla bych Vám vděčná kdybyste mi doporučily opravdu kvalitní trampolínu za rozumné peníze. Tu co jsme měli se nám totiž po dvou letech rozbila a děcka už si na ni tak zvykly a byla jsem tak ráda, že mají nějaký pohyb, který je opravdu baví, že určitě chceme koupit další.

Předem díky moc všem za tipy :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1065
26.7.16 11:42

http://www.marimex.cz/…-model-2016/ Máme tuhle, naprostá spokojenost, velkou výhodou jsou pružiny až za sítí. Máme ji druhý rok a je jako nová, pravda je, ž že v zimě byla uklizená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
26.7.16 12:09

@mamí.1986 Mocinky nahlášeno :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
26.7.16 12:26

@Elka.S.123 my jsme koupili trampolínu z megatrampoliny (teda myslím, že odtamtud, protože na té černé skákací ploše je jejich www), ale čekali jsme teda chvíli než přišla a teď jsem se dívala na internet a mají napsaný, že budou mít až koncem září, takže to je asi pasé. Nicméně máme ji druhou sezónu a je jako nová, přes zimu byla venku, protože ji nemáme kam schovat, má celkem robustní konstrukci, takže se nám ani ve velkém větru nehla a drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
26.7.16 12:30
@Katerina000 píše:
http://www.marimex.cz/…-model-2016/ Máme tuhle, naprostá spokojenost, velkou výhodou jsou pružiny až za sítí. Máme ji druhý rok a je jako nová, pravda je, ž že v zimě byla uklizená.

Přesně tuto má kamarádka a je bezvadná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
26.7.16 12:53

Taky máme z megatrampolíny. cz. Má pružiny uvnitř, ale dlouhý lem. Ono je to těžký. Známí mají síť vnitřní, pružiny vně. A jejich malá ani ne dvouletá všetečka se naučila na ně vylézt a lítá kol dokola té sítě po pružinách. Je to docela vysoko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
26.7.16 12:56

Máme ji třetí rok, síť je v pohodě, jen ulítaly ty plastové úchyty, kterými se jistí zip. Zapnout to jde a dole zajistit ještě taky, tam to ještě drží. Lem je ještě ok, ale příští rok už koupíme nový. Jinak je naprosto v pohodě, na zimu uklízíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
26.7.16 20:37

@Genovesa Jo, to dělá naše malá 18 m také.
Když to zkusila asi po třetí, někdy z jara tak spadla a zakousla se do trávníku. To je pravda. Ale člověk to uhlídá lépe /NE JAKO JÁ :mrgreen: / než nohu v pružinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
26.7.16 23:11

@Katerina000 U té naší trampolíny je límec o kus delší než pružiny. Ani když skáče dospělý, nepusune se límec ani na kraj pružin. Nevím, nám se za ty 3 roky nikdy nestalo, že by se tam udělala jakákoli mezera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
27.7.16 08:08

Máme taky od Marimexu. Tu menší,3m. Naprostá spokojenost. S vnitřní síti a 4 uckovyma nohama. To byla moje podmínka. Kvůli bezpečnosti a stabilitě. 3 nohy bych nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
27.7.16 08:37
@Genovesa píše:
@Katerina000 U té naší trampolíny je límec o kus delší než pružiny. Ani když skáče dospělý, nepusune se límec ani na kraj pružin. Nevím, nám se za ty 3 roky nikdy nestalo, že by se tam udělala jakákoli mezera.
Tak to je dobré. Já u známých nechali malou skákat s dětmi a trnula jsem. Ten límec tam lital a pružiny se odkrývaly. Proto jsem hledala s pružinami vně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
27.7.16 08:52

trampolina

Ahoj my máme trampolínu z www.megatrampoliny.cz napřed jsme chteli kupovat z obchodu pak mi, ale znama poradila tuto trampolínu máme tu 3.05 m a jsme spokojeni dali jsme na recenze a je to tam opravdu pekne rozepsané : http://www.megatrampoliny.cz/…mpoliny.html máme ji cca druhé léto a neměnili jsme ještě nic a dostali jsme k ní ještě jako dárek skákací zvířátko pejska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.7.16 09:27

@Katerina000 No tak některé trampolíny, škoda mluvit :zed:. Naštěstí máme doma, takže dokážu dcerce některé tyto šunty rozmluvit a nepouštíme ji tam. U nás v dědině byla trampolína v hospodě, skákalo tam na třímetrovce tak deset dětí. Síť byla potrhaná, zip nefunkční, o límci škoda mluvit. Pak tam jedno dítě při skákání vypadlo po zádech. A pak ž tam nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
27.7.16 09:42

Máme myslím tuhle http://www.4jumping.cz/…-180-kg.html Chtěla jsem zelenou, protože ty modré se mi nelíbí. Je super. Má široký ten ochranný lem, pružina se nikdy neodkryla, kluci po tom běhají je to úplně v pohodě, síť drží. Jen se na tom lemu po loňských vedrech udělaly takové puchýře, ale funkčnosti to nijak nevadí. Přes zimu byla normálně venku.

• Citovat
  • Upravit
94
18.8.16 13:52

Ahoj, chceme kupovat male k narozeninam (2roky) trampolinu. Je lepsi sit vevnitr nebo okolo? Dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný