Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já vůbec nepopírám existenci takovýchto tchýní.. to zaprvé..
Nicméně je zajímavé, že navzdory tomu dokáží vychovat tak úžasné chlapy, že se ta která rozhodne mít ho doma..
A „Tvůj“ ji má, předpokládám rád.. ![]()
@Anonymní píše:
Jakou máte tchýni a jaký sní máte vztah? Já tu svoji znám.2 roky A řeknu, radši ji nikdy nepotkat Je to něco jako hurikán co vám vletí do domácnosti a řádí. Tamhle to uklidí támhle urovná a ještě vás k tomu stačí pomluvit, jaká jste bordelářka, no prostě hrůza Jinak se předemnou přetvařuje jak. vás má ráda apod ale! Za rohem kráva apod ani já ji nemám ráda a dám. ji to na jevo řeknu ji to Ale v tom ona vyvolá hádku A jsou to jen nervy.Přitel se ji zastává apod Vadí mi když se přetvařuje, já se přetvařovat nedokážu. A dám ji jasně najevo že se mi to nelíbí v tom ona začne dělat, chudinku že ji ubližuju apod
Radši ji pak ignoruji ale potřebovala bych návod, jak utnout vlezlou tchýni A jak to máte vy?
Moje tchýně je zlatá. Vídáme se často. Razí názor, že i kdybych měla v obýváku nasr.no, tak je to moje věc
. Dceru má ráda, sama od sebe teda nehlídá, ale když potřebujeme a zeptáme se jí, tak nikdy neodmítne. Ale zase je to horší s tchánen, s tim neni žádná řeč
.
Moje je dost hrozná. Nicméně já taky umím byt pěkná mrcha, takže jsme nastolily poměrně příjemné příměří, stykame se kvůli vnoucatum a samozrejme mému manželovi a více ji neřeším. Doporučuji zdvořilost, toleranci a slušnost. A nikdy bych o ní nemluvila zle před jejim synem, jednak je to ubohé a druhak podražíš nohy sama sobě. On ji vždy bude mít rad.
První tchyně byla herdek baba, neváhala vzít na člověka vidle. Už umřela.
Druhou nezajímám, ona mě taky ne.
Já už jsem taky tchyně (teda skoro, už proběhla žádost o ruku), tak se snažím chovat podle svého nejlepšího vědomí a svědomí ![]()
Tchyni mám normální, do života se nám neplete. Opravdu nechápu proč mají některé matky a tchyně potřebu se svým dospělým dětem montovat do domácnosti.. Mám dospělou dceru a je mi dokonce úplně jedno jestli má uklizeno ve svém pokoji, natož až bude bydlet ve svém.. Vlezle tchyni bych vysvětlila, že je pouze návštěva, takže když přijde, ať si sedne na gauč, dá si kafe, popovídá a jde…
Bohužel dost hroznou a nejhorší je, že to všechno vidí i manžel a je z jejího chování smutnej.
udělejte si svůj názor.. když jsme chtěli s chlapem jít k ním bydlet (myslím k tchyni a k přítelovi), tak aby se mě „zbavila“ (nepodařilo se
), tak o svém synovi řekla, že je haj.l a že se bude ke mně chovat, tak jako k ní. Jen dodám, nic jí nikdy neudělal.. :
Moje tchýně je svoje, ale mám ji ráda. Vztahy máme dobré a je to výhradně tím, že spolu nebydlíme. Kdybych chtěla, najdu si milion věci proč s ní nevycházet, ale to by vůči ní nebylo fér. Mě je taky dost ![]()
@Magdaleeena píše:
Já vůbec nepopírám existenci takovýchto tchýní.. to zaprvé..
Nicméně je zajímavé, že navzdory tomu dokáží vychovat tak úžasné chlapy, že se ta která rozhodne mít ho doma..A „Tvůj“ ji má, předpokládám rád..
Hele, a mas pocit, ze vsichni ti mizerni rodice, co se o deti nestarali, tak vychovavaji neco, co by nikdo nechtel mit doma? Asi ne co. Tak proc by husa nemohla vychovat nekoho normalni nebo se treba dotycny vychoval sam.
Moje tchyně je učitelka, což je trošku diagnóza, ale zvykla jsem si, když jsem to přestala řešit, tak je mi líp,je „střelená“, ale tak nějak hezky, děti má moc ráda.
Manžel je takový laxní, takže jsem to spíše já, kdo organizuje výlety k nim, aby posílal fotky a informoval o vnucích a tak bych si nedovolila o jeho rodičích říct nic negativního nebo je před ním pomlouvat, vážím si jich i za to, že vychovali tak fajn chlapa a že se tak krásně umí věnovat vnukům a mezi žádnýma nedělají rozdíly.
Mmch můj muž k ní má krásný vztah a já jsem za to ráda, nikdy bych neudělala nic co by to ohrozilo. Takže když už je to nad moje síly tak si s ní radši otevřu víno.
Jakou máte tchýni a jaký sní máte vztah? Já tu svoji znám.2 roky A řeknu, radši ji nikdy nepotkat Je to něco jako hurikán co vám vletí do domácnosti a řádí. Tamhle to uklidí támhle urovná a ještě vás k tomu stačí pomluvit, jaká jste bordelářka, no prostě hrůza Jinak se předemnou přetvařuje jak. vás má ráda apod ale! Za rohem kráva apod ani já ji nemám ráda a dám. ji to na jevo řeknu ji to Ale v tom ona vyvolá hádku A jsou to jen nervy.
Přitel se ji zastává apod Vadí mi když se přetvařuje, já se přetvařovat nedokážu. A dám ji jasně najevo že se mi to nelíbí v tom ona začne dělat, chudinku že ji ubližuju apod
Radši ji pak ignoruji ale potřebovala bych návod, jak utnout vlezlou tchýni A jak to máte vy?