Jakou máte tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
16.2.19 21:05

Závidím všem, kdo máte normální tchyni. Ta moje je opravdu skvělej materiál. Manipulátorka, nejspíše alkoholička, neustále zobe něco na nervy ale samozřejmě ona za nic nemůže, všechno hází na mě. Naštěstí manžel ví, jaká je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.19 21:10

Moje tchýně je škodolibá, dětinská, urýpaná a finančně negramotná… Vycházíme spolu dobře, ale to jen díky tomu, že bydlí skoro 100km od nás a vídáme ji jen párkrát do roka, takže ty její kecy zvládám pouštět jedním uchem tam a druhým ven… Za pár týdnů ale rodím, tak uvidíme jestli pak nenastane nějaká výraznější změna v našem vztahu… 8o
Prosím zachovat anonym nebo smazat.

• Citovat
  • Upravit
6180
16.2.19 23:05

Mam bajecnou tchyni - a to rikam po osmi letech sdileni jednoho baraku. Cti nase soukromi, my jeji, nepomlouvame se, mluvime spolu uprimne, i kdyz je to nekdy neprijemne. Umi se omluvit - jednou dost slusne ujela, mela nejaky vlastni potize a prisla si je vybit na nas, ale uznala ze prestrelila a velmi slusne a uprimne se omlouvala. Miluje nasi dceru, sama se hlasi o hlidani kdykoliv muze, uzasne se o ni stara… vlastne jak to tak pisu, tak mi prijde, ze to, jak ji mam rada a jak ocenuju, jaka je, ji rikam hrozne malo, tak to musim napravit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
17.2.19 17:19
@jenny.fields píše:
Hele, a mas pocit, ze vsichni ti mizerni rodice, co se o deti nestarali, tak vychovavaji neco, co by nikdo nechtel mit doma? Asi ne co. Tak proc by husa nemohla vychovat nekoho normalni nebo se treba dotycny vychoval sam.

Přesně tak. Mám skvělého manžela, je to chlap s velkým CH a s obrovským srdcem, nicméně to, že takový je určitě není zásluha tchyně, která to i jednou uznala, že nechápe co se stalo, že je takový jaký je a že on je jediná věc co se jí v životě neposrala a že ví, že na tom zas až takovou zásluhu nenese, že je vzdělaný, hodný a pro rodinu. To že je takový je dáno úplně jinými okolnostmi. Například to, že od nějakých 10let se staral spíš on o ní než ona o něj. Dalo by se říct, že předčasně dospěl a vychovával se sám. S tchyni vycházím dobře :) i když na začátku to hodně skřípalo, tak pochopila, že nejsem jen tak nějaká aférka a že jí nezbyde nic jiného než si na mě zvyknout. Základ byl ovšem to, že manžel stál vždy za mnou a měl pro to vážný důvod, znal svojí matku. Na dětství nevzpomíná moc rád a s matkou příliš hezkých zážitků nemají, měl smutné dětství a možná proto je nyní teď tak skvělý manžel, kamarád, partner :palec: jen abych jí jen nehanila, teď je docela v klidu a možná jí začínám i mít ráda :lol: zpracovali jsme si jí a ona spoustu věcí pochopila a opravdu se v posledních dvou letech snaží, tak snad to vydrží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5336
17.2.19 19:43

@TeSudička Nemame nahodou stejnou tchyni? :lol: Jako bych to psala ja. Taky 8 let se snazim a nedavno mi bouchli nervy a nazdar. I pritel uz je radsi kdyz ji nemusi videt, je to smutny no. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
17.2.19 19:47

Taky mám hroznou tchýni.A raději nebudu psát nic víc,protože je to děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová