Jakou máte tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2451
16.2.19 19:42

Já mám tchýni moc fajn :srdce: Zároveň mám díky ní i muže, kterého bych neměnila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
16.2.19 19:43

Vždy jsem na rodiče partnerů měla štěstí. Šílené historky o tchynich znám nejvíce z emimina. Tchýně je moc hodný a slušný člověk.

• Citovat
  • Upravit
6650
16.2.19 19:44

S tchýní se znám už 11 let a vztahy máme slušné, je v celku hodná ženská která toho má hodně naloženo ale i tak si najde čas na vnoučata. Jako kamarádku bych si jí nevybrala, kromě dětí nemáme o čem mluvit, ale jako příbuzná je v pohodě. Do ničeho se neplete, když se snaží poradit tak je znát že je to v dobrém, dá se jí věřit ohledně dětí, že když jí poprosím aby jim nedávala třeba některé bonbóny (kvůli alergenům) tak když je v obchodě tak mi zavolá co jim může koupit aby jim to chutnalo a neuškodilo. Je pravda že kromě jídla nemám ohledně dětí další požadavky a nechávám jí volnou ruku. Konec konců můj muž a švagrová nedopadli nejhůř, takže její výchova se očividně přežít dá.

Jediné za co bych jí zakousla je to, že je jako hrom do police a všechno rozbije (třeba když si pořídí nový vysavač tak to trvá tak dva dny než z něj začnou kusy odpadávat) takže když jde hlídat k nám tak rychle uklízím a schovám všechno s čím by mohla chtít „pomoct“ posledně jsem zapomněla zamést psí chlupy a odneslo to koště, podařilo se jí urvat otočný kloub k násadě, nevím jak ale zvládla to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.19 19:45

Chodí tady občas švagrová ,tak raději anonymně :mrgreen:
Moje tchýně, je ten typ ženské, že ke mě se chová s usměvem, ale za zády pomlouvá. Jak mě tak občas rodinu.. Svět je malý, moje máma jednu dobu nastoupila do velké firmy kde pracovala, a prostě jakmile se zmínila, že je s rodinou s pani… tak se dozvěděla věcí, i co vynášela z naší rodiny.. Tehdy mě to hodně vnitřně otrávilo..
Niky jsme se třeba nepohádaly nebo, nidky nebyl nějaký extra velký konflikt, ale od té doby, prostě mám v sobě to, že je falešná..
Ano, i já si postěžovala, ale určite jsem v práci o nínemluvila před xx ženkýma, nejsem blbá, vím, že je svět malý…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.2.19 19:54

Moje tchýně je svým způsobem chudák. Je věčně nespokojená, hledá chyby na všem a na všech. Jenom kritizuje, poučuje, nadává. Nikdy nic není dobře. Pokud s ní někdo nesouhlasí, je vulgární. Nemá problém mi říct, že jsem krava. Podobně nazývá i děti a manžela. Manžel to vidí a dneska zrovna říkal, že by s ní chtěl takové vztahy, jaké má s mojí mámou a s „maceskou“.
Třeba toužila hlídat děti. Tak jsme ji je nechali 3 hodiny, pak si stěžovala, jak jsme neschopní, že ona to zvládala i bez hlídání (což je kec) a že máme nevychované spratky.
Všem závidím, že mají s tchýni dobré vztahy.

• Citovat
  • Upravit
lolink
16.2.19 19:57

Moje tchyne je skvela. Musely jsme si na sebe zvyknout, preci jen je to „jina“ rodina, ale cim dele se zname, tim lepsi mame vztah. Je lepsi, nez s vlastni mamou. Je přímá, starostliva, obetava. Vzdy se na ni tesim a muzu ji rict absolutne vsechno. Jsem rada, ze mi takovy clovek do zivota prisel. K vnukum se chova krasne, syn ji uplne miluje. Ten druhy je jeste moc maly. :) Tim, ze je prima, tak se nepretvaruje, coz nekdy neni zas tak prijemny, ale lepsi, nez kdyby mi pak myla zadek. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14313
16.2.19 20:03
@Anonymní píše:
Jakou máte tchýni a jaký sní máte vztah? Já tu svoji znám.2 roky A řeknu, radši ji nikdy nepotkat Je to něco jako hurikán co vám vletí do domácnosti a řádí. Tamhle to uklidí támhle urovná a ještě vás k tomu stačí pomluvit, jaká jste bordelářka, no prostě hrůza Jinak se předemnou přetvařuje jak. vás má ráda apod ale! Za rohem kráva apod ani já ji nemám ráda a dám. ji to na jevo řeknu ji to Ale v tom ona vyvolá hádku A jsou to jen nervy. :roll: Přitel se ji zastává apod Vadí mi když se přetvařuje, já se přetvařovat nedokážu. A dám ji jasně najevo že se mi to nelíbí v tom ona začne dělat, chudinku že ji ubližuju apod :roll: Radši ji pak ignoruji ale potřebovala bych návod, jak utnout vlezlou tchýni A jak to máte vy?

První tchýně hotové neštěstí, nesnášela mě jen proto že jsem se malovala prý takové ženské nesnáší :roll: ,ignorovala mě,když jsem ji pozdravila neodpověděla,co s takovou bábou? :roll: druhá je rozena generálka,vše ví nejlépe jak uvařit jak uklidit jak obléci dítě jak se chovat atd… prostě jen samé rady o které ovšem nikdo nestojí.Mam štěstí že manžel ví jaká je a stojí na mě straně.Takze ji vždy srovná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
16.2.19 20:04

Mám skvělou tchýni. Když jsem nemohla, postarala se o dceru, hodně mi pomohla a ne jednou. Jsem za ní vděčná a moc si ji vážím. Děti ji milujou, moc to s nimi umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
16.2.19 20:09

Ja mam tchyni zvlastni, ale v pohode. V praci sefka, coz ji dost poznamenalo, i kdyz je u nas treba mesic, ma tendenci sedet a udilet prikazy, ale ja se nedam :P Jinak je nesmirne splachovaci, upovidana, vzdy usmevava a vzdy na me strane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.2.19 20:10

Taky mám báječnou tchyni. Běžně píšu k svátku matek svojí mámě i jí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
16.2.19 20:12

Díky za optání, hodnou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
16.2.19 20:21

Moje první tchyně byla supr žena ,bydlela s námi do ničeho se nepletla a když byl nějaký problém tak jsme si to v klidu vyříkaly a jelo se dál.Žádné pomluvy nebo něco podobného.Moje druhá tchyně je taky hodná ženská ,do ničeho se nemíchá a když jí něco vrtá v hlavě tak se zeptá na rovinu.Je jako moje máma .Asi jsem měla opravdu štěstí na tchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.2.19 20:50

@jenny.fields Asi fakt jiny důvod. Sami se nenabidnou, že by si dceru vzali na víkend nebo na prázdniny a kdyz jsme se optali my zda by chteli tak se jim nechce. A když potřebuji třeba nějakou hodinku pres tyden tak je pro mě jednodušší nejaka kámoška co bydlí poblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
16.2.19 20:53
@ggonzo píše:
@jenny.fields Asi fakt jiny důvod. Sami se nenabidnou, že by si dceru vzali na víkend nebo na prázdniny a kdyz jsme se optali my zda by chteli tak se jim nechce. A když potřebuji třeba nějakou hodinku pres tyden tak je pro mě jednodušší nejaka kámoška co bydlí poblíž.

To chápu :( Jejich škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.19 20:54

Moje tchýně je těžce psychicky nemocná. Díky lékům je taková… Odevzdaná, mírná, neudrží moc dlouho pozornost. Za to tchán je přírodní úkaz a učebnicové vyobrazení arogance, snahy mít vše pod kontrolou, naprosté prostoduchosti. Vrtal se nám do vztahu od začátku tak vehementně, že bylo zle i mezi námi, než si to přítel uvědomil. :roll: Lituju tchýni, že má takového vola doma a ne, opravdu přítel není úžasný díky jeho výchově ale díky tomu, že naštěstí většinu času trávil s mamčou takže z táty má v sobě minimum. Ráda bych s tchýní trávila víc času ale bez toho samozvaného generála to bohužel nejde. Takže za mě poloviční spokojenost. :) :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová