Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat jakou používáte odsávačku na hleny? Jestli elektronickou nebo na vysavač, ta na vysavač mi připadá dost agresivní pro úplně malí miminečko
ale zase nevěřim že ta elektronická má takový výkon aby to zvládla
a co nějaké kapičky jako prevence máte nějakej typ? Moc děkuji
Na vysavac, jednoznacne. Ja mam znacku Nosatko. Ta elektricka nema takovy tah, ja ji mela ver mi.
Strikam morskou vodu ( sterimar…) nebo Vincentku odsavej jen tak dvakrat denne a pak vystrikej tou morskou vodou. Jinak se nosik moc vysusuje.
Příspěvek upraven 28.10.12 v 17:48
Máme Baby-vac. Troufnu si s ní i na mimčo
Kapky jako prevence čeho? Při rýmě stříkám Vincentku. Preventivně nic.
Na vysavač, jiná nemá vůbec cenu. Značka Baby-vac 2.
Ostatní jsou dobré tak maximálně na vyšťourání nějakého hlenu v dohledné vzdálenosti v nose, ale to jde prakticky to samé udělat i vatovou tyčinkou.
Pokud se dostatečně zvlhčuje sliznice a vzduch, tak odsávačka na lux neublíží.
Ona ta vysavačová tam má takovou dírku ještě, takže necucá plnou silou vysavače.
Jinou bych nechtěla… - nepraktická na cesty, no, ale jinak super.
Nosátko ![]()
Ničeho se nebát, malá měla 3 měsíce, když jsem s tím začala
Je to bezpečné, jediné=, co hučí, je vysavač, záleží, jaký máte.
Jinak prokapávat Physiomer unidoses, či Sterimar, či Vincentka… vše na principu soli ![]()
Na vysavač (nosátka neba nasátko, teď nevím), odsávala jsem od 9.týdnů a paráda. Předtím jsem měla tu na pusu a to nešlo vůbec. Dávám Linebar nebo Stérimar.
Holky, tak můj první syn teda na rýmu moc netrpěl, ale koupila jsem tu do dvaceti korun, jak se vysává pusou a byla jsem spokojená, teď občas praktikuji i u druhého syna - 3měsíce a jsem spokojená, kámoška si nemůže vynachválit tu na ten vysavač, mně to ale přijde takové drsné, navíc se ty děti pak i toho vysavače mohou bát a když se vysává moc často, tak to také není moc zdravé - co mi říkala doktorka
Na vysavač.. Měli jsme tu do pusy - trvá to dlouho, malou musel jeden držet, druhý odsávat - podle mě je to naprd, akorát trápení..
Ahoj já začínala tou odsávačkou pusou. Málem mi u toho praskla žíla v hlavě
abych z děcek něco vytáhla a ještě jsem do druhého dne měla rýmu taky… Doktorka mi ji poradila vysavačovou a já ji už nedám z ruky. Právě teď je v permanenci tak 20× denně, dcera pořádně ještě nedosmrká, tak se s ní odsaje v pohodě i sama. Absolutně není čeho se bát, nestrká se to do nosu, ale pod nos a navíc je tam systém dírek, který reguluje sílu tahu. Stani
Tak ja jsem nepouzivala ani jedno. Miminko to urcite boli a je to neprijemny. Si zkuste vysat vysavacem samy nudle.:-D ja jsem mela rucni a i to se mu zvedal zaludek a nemel to rad natos tyhle drasaky.. Videla jsem maminu co odsavala mimovi odsavackou a poblinkalo se ji a silene brecelo… Takze tohle NIKDY!!!
@Lily007 A mělo tvoje dítě někdy pořádnou zelenou rýmu? Jak to chceš asi udělat? Mě malá zvracela, to co spolykala, to jí raději chvilku potrápím odsávačkou.. A kojit, když na mě nudlí sople a pořád se pouští, aby se nadechla taky moc nejde ![]()