Jakou satelitní televizi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
11.4.12 07:43

Hlavně ne Digi, jsou to šmejdi, hrůza, signál na 2 věci… Teď máme UPC satelit a jsme spokojeni… Kdybychom neměli, tak CS link, ten je hodně chválený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
11.4.12 14:47
@kokomo píše:
Ahoj, my máme Skylink a jsme moc spokojení :palec: Vše jsme si tedy zařizovali sami, jen jsme od nich koupili kartu…aspoň myslím ;) Co se týče té Digi tv, tak tu mají rodiče a s porovnáním našeho satelitu je tedy obraz děs a hrůza, doma bych jí nechtěla ani zadarmo…

jenze tohle taky zavisi na kvalite pristroje a tv - my mame HD kvalitu a nikdy jsme spatny - hnusny obraz nemeli - neni to jen o vysilani ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
11.4.12 14:49
@Ernata píše:
Kupovali jsme asi před pěti lety Gital (nyní CS link) právě z důvodu, že se nám nechtělo měsíčně platit nějaké poplatky. Takže na začátku se zaplatil satelit s neomezenou kartou a teď už nic neplatíme, pokud tedy nechceme nějaké placené programy, které lze libovolně dokoupit. Myslím, že těch 18 českých a slovenských TV co je v základu úplně stačí. Už jsme tedy dlouho nic nekupovali, ale třeba dřív když jsme byli doma nemocní, tak jsme si na týden zaplatili třeba pro děti pohádky. (Po zaplacení během půl hodiny fungovalo …)

jj tenhle system mi taky desne vyhovuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
11.4.12 15:58
@beruska2× píše:
jenze tohle taky zavisi na kvalite pristroje a tv - my mame HD kvalitu a nikdy jsme spatny - hnusny obraz nemeli - neni to jen o vysilani ;)

Přesně tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
11.4.12 19:11
@verenika píše:
Přesně tak :pankac:

My máme obraz taky dobrý,ale ten signál fakt zlobí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
11.4.12 19:31
@Bella29 píše:
My máme obraz taky dobrý,ale ten signál fakt zlobí :roll:

A nemohla se vám hnout ta parabola? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
11.4.12 19:36

nee,jednou jsme kvůli tomu volali technika,on s tím trochu hnul,vyplázli jsme 500 a nic moc se nezlepšilo.Jak tady někdo psal že mu to vypadává 2-3 do roka,tak nám tak 2× za měsíc(při každé větší změně počasí,hlavně před deštěm).Ale jinak když to jde,tak je to dobrý :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
12.4.12 20:31
@janikhlavik píše:
co se vysílá na sc mini?Je to program pro děti,ale v programu jsem to nikde nenašla?T-mobile to má v nabídce.Máme dvě malé děti,tak chci taky programy pro děti

Tak jsem to právě vše zjistila. TV CS MINI vysílá jen dopo a odpo už jedou filmy pro dospělé…

http://www.csfilm.cz/…ent/program/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
13.4.12 09:53
@kamiŠ píše:
Tak jsem to právě vše zjistila. TV CS MINI vysílá jen dopo a odpo už jedou filmy pro dospělé…http://www.csfilm.cz/…ent/program/?…

moc děkuji,jste hodná.Nejspíše pořídíme od T-mobile.U toho Digi mám obavu,aby to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí