Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mno sestra teď staví - zděný - a je velmi spokojená s firmou Stavby Vavřík ze Strážnice (Rumunská 1662, tel. 604915081). Majitel je ochotný (párkrát jsem byla u jednání) a poradí úplně se vším.
Pokud si od této firmy necháte postavit dům, skončíte u soudu vymáháním odškodného za nekvalitní práci, neodpovídající necertifikované materiály a nedodržení projektu. Stavebník stavěl způsobem aby co nejvíc ušetřil a dovážel nekvalitní necertifikovaný materiál z Polska. ![]()
Moje zkušenosti se stavbou - nejlépe ověření „Ukrajinci“, vycházejí nejlevněji a jsou dříči. Můžu dát kontakt.
Naprostou nespokojenost máme s firmou Tokarex - http://www.tokarex.cz/. Smlouvu o dílo mají sestavenou naprosto jednostrannou - samozřejmě pro svůj prospěch, práci odfáknuli a ještě jednali arogantně. Hlavně pan Jasenčák. Nedoporučuji ani za nic!
Dostavěli jsem před rokem domek, všechno svépomocí, najímali jsme si řemeslníky…děs už nikdy, velké problémy s termíny, kvalita nic moc, spoustu starostí, výsledná cena žádný zázrak…ségra dostavuje podobný dům s firmou liberohaus, jde to rychle, cena se až tak neliší, jednání kvalita ok…koukněte na www.liberohaus.cz
Hodně štěstí!!!
Dobrý den,
s přítelem zvažujeme koupi dřevostavby na klíč, ale po hledání na internetu už vážně nevíme, kterou si vybrat:-( Nemáte nějaké zkušenosti a rady?! Moc děkuji za odovědi. Alena
Ahoj chceme stavět dřevostavbu a nevím pro kterou firmu se rozhodnout. Nevíte o nějaké kvalitní která staví na Moravě a není extra drahá? Díky za tipy.
Ahoj všichni, ráda bych se přidala k dotazu, jakou stavební firmu doporučíte pro stavbu zděného domu v Čechách, nikoliv na Moravě (to už je pro mně z ruky
)
Budu ráda za každou referenci (především těch špatných, pokud máte), abychom věděli, kterých firem se vyvarovat, a navíc to nebude působit jako reklama od managera té nebo oné firmy ![]()
Mnohokrát děkuji
Dobrý den, varuji před firmou pana Václava Svatoně ze Rzů u Nového Hrádku, měl mi stavět dům, vyžádal si 8 měsíců před započetím stavby 300 000 kč zálohu a když měl začít stavět žádné peníze už neměl, tři měsíce mi trvalo než mi zálohu vrátil, samozřejmě pomocí právníka. Nedoporučuji a hlavně varuji, bezúročná půjčka se mu asi hodila.
Hellou holky,
Doporucite mi stavebnu firmu?
Mame konecne projekt, jedna sa o zdeny barak.:-)
Diky
P. S. Kludne do SZ ak niektora vlastnite firmu.:-)
Super stavební firma STŘECHYSERVIS Severní Morava( Ostrava, Frýdek, Karviná, Havířov…atd) - stavějí zděné domy na klíč, dřevostavby, střechy…atd - vyřídí Vám i hypotéku, stavební povolení, poradí s projektem. Pokud budete chtít tel. číslo písněte ![]()
@klepae
Diky..juknem na to..vsetko mame, len postavit potrebujeme..:-)
No my už právě díky ním bydlíme:-) stavět začali v září stěhovali jsme se za 7 měsíců v březnu:-)
Ahoj, prosím o doporučení stavební firmy v Praze pro výstavbu RD. Ráda bych spíše jstli máte konkrétní osobní zkušenost. děkuji
Vážení přátelé přestaveb, výstaveb, zástaveb a i úplně jiných staveb! Jelikož i já se pouštím do výstavby RD a tudíž pátrám po vhodných firmách, cítím se povinnován vás upozornit (po hořké zkušenosti mého otce) na vypečenou firmu ve vlastnictví pana Norberta Fleischera (5. května 503, 54224, Svoboda nad Úpou). Tato firma se primárně zabývá se zateplováním staveb a pokládáním střech. Problémem této firmy je však fušérství dělníků a neuvěřitelná ulhanost jejího majitele. Otci například tito šikulové „trefili“ fasádu až napotřetí a během toho stihli krásně poškrábat nově nainstalovaná okna. Domluvenou kompenzaci za tuto újmu majitel firmy (pan Fleischer) tak dlouho oddaloval (cca 3 roky), až si vsugeroval, že ji otec vlastně nechtěl a tudíž není důvodu ji někdy realizovat. Umí lhát opravdu bravurně a skutečnosti obracet tak dokonale, že by mohl z fleku do politiky:). Vím to z osobní zkušenosti kdy mi přes telefon lhal bezostyšně přímo do očí:))!! Přátelé, omlouvám se za tak dlouhou a pro některé třeba i zbytečnou informaci, avšak člověk si hnízdo nebuduje každý den a chce ho mít hezké, když už to sakra stojí tolik dukátů, no ne:)? Všem vám do Nového roku 2015 přeji mnoho štěstí, zdraví, úspěchů ä samozřejmě zmíněných dukátů na kontech. Jo a při výběru stavební firmy nezapomeňte: KAŠLAT na Fleischera a jeho kumpány, tak jak jsem to učinil při výběru i já:)!!
Ahoj,
mohu poprosit o kontakty na ty ukrajince?
Letos chceme stavět a nejsme schopni najít nějakou spolehlivou stavební firmu.
Moc by nám to pomohlo.
Moc moc děkuji ![]()