Jakou stavební firmu doporučíte? Vaše zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1480
23.2.19 10:51
@Anonymní píše:
Doporučíte nějakou firmu z okolí Ostravy na stavbu domu? Mám pozemek, na stavbu cca 1.500.000 - 1.800.000, malý domeček je reálný? Děkuji.Edit adminem: nepovolená reklama - odkazy

Reálné to je, záleží kdo vám to udělá. Můj manžel staví domy a jelikož nemá velkou firmu, ale jen partu řemeslníků, jsou ceny přijatelnější. Ale časově je velmi vytížený, tento rok už bohužel ne. Kdy chcete začít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
24.2.19 13:07
@Anonymní píše:
Doporučíte nějakou firmu z okolí Ostravy na stavbu domu? Mám pozemek, na stavbu cca 1.500.000 - 1.800.000, malý domeček je reálný? Děkuji.Edit adminem: nepovolená reklama - odkazy

Z jakého materiálu? Co je „malý domeček“? :) počítáš to jen na stavbu nebo i na výkopové práce atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
17.2.20 12:16

Holky poradíte mi firmu

Poradíte mi firmu na stavbu bungalovu v jižních Čechách? Nebo nechcete taky někdo stavět příští rok v jižních Čechách? Mám firmu ale ta staví jen Středočeský kraj, a pokud nebudou mít ještě jinou zakázku v jižních Čechách tak tam stavit nebudou 😟

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.4.20 00:17

Pozor na firmu Daniel Stryk

Daniel Stryk Stavitelstvi s. r. o. alias DS DEVELOPMENT STAVBY A dalsich 10 jeho firem. Bydli v Koprivnici, se sidlem v Praze, jsou to zlodeji.
Okradaji lidi, v jeden den zalozili dalsich 10sro a preprodavaji si pohledavky. Kdyz soud vyhrajete nedostanete nic, protoze ostatni firmy jsou nemajetne. Majetek nevlastni zadny a vse prepsane na rodinu. Nechcete-li prijit o penize a soudit se deset let, protoze delaji obstrukce pres sousedku advokatku, ktera ma manzela soudce, bezte od nich co nejdale.
Na Morave uz maji ostudy dost, tak ted podnikaji hlavne v Praze a zacali uz i jako realitka.

Příspěvek upraven 24.04.20 v 00:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
26.4.20 17:57

@Ef81 takovych stavebnich firem co okradly a privedly na mizinu hafl lidi pri stavbach domu jsou minim. stovky viz zlodeji kolem H Systemu. Urcite je dobre, ze jsi to napsal, i kdyby to uchranilo jedineho cloveka pred utopenymi statisici za zfusovanou stavbu, tak ma tvuj prispevek smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.7.20 16:52

@bublinek Dobré stavby jsou banda tupých amatérů kteří zaměstnávají feťáky… pokud chcete mít dobré vztahy se sousedy, rozhodně nebrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
31.7.20 17:26
@bckp píše:
@bublinek Dobré stavby jsou banda tupých amatérů kteří zaměstnávají feťáky… pokud chcete mít dobré vztahy se sousedy, rozhodně nebrat!

pozdě, už jsme rozestavěli a nemáme nejmenší problém.

Copak se stalo? Vyhodili vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.20 09:20

@Staworowski dobrý den, jakou firmu má váš muž? Staví zděné domy na klíč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí