Jakou troubu - Electrolux, nebo Mora?

14
3.4.14 15:01

Jakou troubu - Electrolux nebo Mora?

Ahoj holky, prosím o radu, kterou troubu zvolit jestli Electrolux nebo Moru. Jaké máte zkušenosti - pečení, zahřívání dveří, ukazatele teplot. Předem moc děkuji za doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1224
3.4.14 15:41

Ahoj, máme Moru a jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
3.4.14 16:04

Mame Elektrolux a spokojenost velika :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.4.14 16:13

Děkuji a máte výsuvy nebo ne? A nastavení teploty manuální nebo digitální? A co údržba, pokud ji máte nerezovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
3.4.14 16:19

Mame tuto, nerezovou a udrzba dobra, vysuvy nemame, podle me to je uplne jedno, nastaveni teploty digitalni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.4.14 16:27

Ta co bych brala od Electroluxu, má podobné ovládání, používáš ty knoflíčky pod displejem?

Příspěvek upraven 03.04.14 v 16:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
3.4.14 16:28
@Dnesni píše:
Ta co bych brala od Electroluxu, má podobné ovládání, používáš ty knoflíčky pod displejem? http://pecici-trouby.heureka.cz/…cox/galerie/

jj tim potom nastavujes cas a ty sipky co sou u displeje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
4.4.14 07:08

My máme celej sporák Mora a jsem moc spokojená, z amálo peněz hodně muziky…jediný co mě se.re je časovač. Na troubě je takový ten posuvný knoflík s časem, který já nepoužívám, protože jsem zvyklá koukat na hodiny. Na předešlých troubách jsem časovač prostě nepoužívala, ale tento sporák bez časovače nejde! Můžu mít zaplý horký vzduch i stupně, ale dokud nenastavím časovač, tak to nejede…je to fakt otravný, protože když peču třeba kachu ty dvě tři hodiny, tak si kolikrát ji dám do trouby a jdu něco poklízet a přijdu k trouě a zjistím, že je studená, protože časovač dojel do nuly, ani pořádně nezakřičel! :evil: a to mě teda dokáže rozpálit :evil: ale když se na to v obchodě zeptáš, tak si takovou blbinu nekoupíš a jinak ta mora je fakt dobrá, máme i pračku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.4.14 21:44

Děkuji holky. Zase jsem se poučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie