Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj vsem, chtela jsem se zeptat, jakou osvedcenou vuni pouzivate do koupelny na provoneni?
Dnes jsem chtela koupit v DM tu „samosplichaci“ nebo, jak to nazvat
a ta uvolnuje vuni po 36 minutach, coz se mi zda strasne moc a asi by to bylo spis na skodu…nebo klidne i nejaka zavesna, co trosku vydrzi…mam pocit, ze vse je rychle pryc a nevoni…prosim poradte, dekuji ![]()
@MonikaN.89 A co jen někam kápnout vonný olejíček? Nebo takové ty tyčky namočené do olejíčku - já třeba měla tea tree (myslím) z Jysku a vonělo to až moc.
Já nějaké chemické vůně doma nechci, tak řeším (když už) vonnýma olejema.
@MonikaN.89 Já kupuju v Dmků osvezovac vzduchu denk MIT, stoji par korun a službu udělá. ![]()
Z chemických smrádků je mi blbě, takže to nepoužívám. Ale když jsem např. koupila přírodní glycerinové (konkrétně kokosové) mýdlo, tak jsem byla překvapená, jak krásně a jak dlouho to v koupelně voní.
@LaEllaX píše:
Já mám ráda Air Wick Crystal Air - vůně Red Fruit
ten mám na záchodě
Voní i vypadá hezky.
Jinak k tématu. Do koupelny nedávám nic. Voní tam různá mýdla, sprcháče, prášek a aviváž z pračky, když dopere… ![]()
Ja kupuju vonne svicky a vosky od yankee candle. V koupelne mam aromalampicku s vosky a menim dle nalady, jakonjinde v dome.
V koupelně žádnou vůni nemám. nic tam ani není nepříjemně cítit. nebo vy to máte dohromady s wc?
@jajda32 Ne,nemam tam ani pracku, ale mam ty vosky rada a mame je po celem byte, my ty vune milujeme
A je to takove prijemnejsi, kdyz je tam jemna vune…treba na koupel a tak ![]()
@JayLee píše:
ja otevru okno a vetramale ty vune do zásuvky jsou dle me hrozne aromaticky bych rekla
tak to bych taky rada, ale bydlime v panelaku, kde okno neni ![]()
@jajda32 píše:
V koupelně žádnou vůni nemám. nic tam ani není nepříjemně cítit. nebo vy to máte dohromady s wc?
ano, mame wc dohromady, ale o to tak ani nejde, mam to proste rada ![]()
@LaEllaX píše:
Já mám ráda Air Wick Crystal Air - vůně Red Fruit
na to jsem se prave divala, tak to vyzkousim ![]()
@Ladie píše:
ten mám na záchoděVoní i vypadá hezky.Jinak k tématu. Do koupelny nedávám nic. Voní tam různá mýdla, sprcháče, prášek a aviváž z pračky, když dopere…
ja pracku v koupelne nemam a nevim, proste to mam rada, kdyz dojdu do koupelny voni to tam
zkusim ten Air wick…
@Len-til-kah píše:
Z chemických smrádků je mi blbě, takže to nepoužívám. Ale když jsem např. koupila přírodní glycerinové (konkrétně kokosové) mýdlo, tak jsem byla překvapená, jak krásně a jak dlouho to v koupelně voní.
Některý mýdlo samo o sobě udělá hodně
to je pravda, taky už jsem si všimla.