Jakou vůni do koupelny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1952
12.3.15 15:35

Jakou vuni do koupelny?

Ahoj vsem, chtela jsem se zeptat, jakou osvedcenou vuni pouzivate do koupelny na provoneni? :-) Dnes jsem chtela koupit v DM tu „samosplichaci“ nebo, jak to nazvat :mrgreen: :mrgreen: a ta uvolnuje vuni po 36 minutach, coz se mi zda strasne moc a asi by to bylo spis na skodu…nebo klidne i nejaka zavesna, co trosku vydrzi…mam pocit, ze vse je rychle pryc a nevoni…prosim poradte, dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25110
12.3.15 15:42

@MonikaN.89 A co jen někam kápnout vonný olejíček? Nebo takové ty tyčky namočené do olejíčku - já třeba měla tea tree (myslím) z Jysku a vonělo to až moc.
Já nějaké chemické vůně doma nechci, tak řeším (když už) vonnýma olejema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
12.3.15 15:42

Já mám ráda Air Wick Crystal Air - vůně Red Fruit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MiTaMa
12.3.15 15:47

@MonikaN.89 Já kupuju v Dmků osvezovac vzduchu denk MIT, stoji par korun a službu udělá. :D

• Citovat
  • Upravit
14015
12.3.15 16:14

Z chemických smrádků je mi blbě, takže to nepoužívám. Ale když jsem např. koupila přírodní glycerinové (konkrétně kokosové) mýdlo, tak jsem byla překvapená, jak krásně a jak dlouho to v koupelně voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
12.3.15 16:17
@LaEllaX píše:

ten mám na záchodě :palec: Voní i vypadá hezky.

Jinak k tématu. Do koupelny nedávám nic. Voní tam různá mýdla, sprcháče, prášek a aviváž z pračky, když dopere… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
12.3.15 16:21

Ja kupuju vonne svicky a vosky od yankee candle. V koupelne mam aromalampicku s vosky a menim dle nalady, jakonjinde v dome.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
12.3.15 16:35

V koupelně žádnou vůni nemám. nic tam ani není nepříjemně cítit. nebo vy to máte dohromady s wc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
12.3.15 16:38

@jajda32 Ne,nemam tam ani pracku, ale mam ty vosky rada a mame je po celem byte, my ty vune milujeme :-) A je to takove prijemnejsi, kdyz je tam jemna vune…treba na koupel a tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
12.3.15 17:38
@JayLee píše:
ja otevru okno a vetram :D ale ty vune do zásuvky jsou dle me hrozne aromaticky bych rekla :nevim:

tak to bych taky rada, ale bydlime v panelaku, kde okno neni :lol:

@jajda32 píše:
V koupelně žádnou vůni nemám. nic tam ani není nepříjemně cítit. nebo vy to máte dohromady s wc?

ano, mame wc dohromady, ale o to tak ani nejde, mam to proste rada ;)

@LaEllaX píše:

na to jsem se prave divala, tak to vyzkousim :palec:

@Ladie píše:
ten mám na záchodě :palec: Voní i vypadá hezky.Jinak k tématu. Do koupelny nedávám nic. Voní tam různá mýdla, sprcháče, prášek a aviváž z pračky, když dopere… :nevim:

ja pracku v koupelne nemam a nevim, proste to mam rada, kdyz dojdu do koupelny voni to tam ;-) zkusim ten Air wick…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
12.3.15 19:52
@Len-til-kah píše:
Z chemických smrádků je mi blbě, takže to nepoužívám. Ale když jsem např. koupila přírodní glycerinové (konkrétně kokosové) mýdlo, tak jsem byla překvapená, jak krásně a jak dlouho to v koupelně voní.

Některý mýdlo samo o sobě udělá hodně :D to je pravda, taky už jsem si všimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný