Jakou vybrat navigaci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8469
7.11.14 18:13

Jakou vybrat navigaci?

Ahoj,
po tom, co jsem si díky miminu vybrala super vysavač, chůvičky, atd., obracím se na Vás s prosbou o pomoc s výběrem navigace.
Aktuálně vlastníme starou navigaci TomTom, v které nejdou aktualizovat mapy, takže věčně přejíždíme sjezdy na dálnici, některé ulice nenajdeme vůbec, atp.
Rádi bychom si opět pořídili navigaci TomTom - nejsme úplně technicky nadaní (ani já ani manžel), na TomTomku už jsme zvyklí a tak jsem při hledání rovnou zadala jen tuto značku. Překvapilo mě, že v recenzích jsou uživatelé nespokojení - že navigace místo vlevo hlásí vpravo, ikdyž směr ukazuje správně, že ztrácí signál ve městě i na 10-30min. :o To nejsou žádné drobnosti jako např. že je ošklivá nabíječka :lol: :lol:
Vlastníte tedy někdo navigaci TomTom, v které už je aktualizace map samozřejmostí, která to nedělá? Jste spokojení? Případně poraďte jinou navigaci, ale prosím, ať není příliš složitá na ovládání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4077
7.11.14 18:30

Dobrá navigace je WAZE od Gooogle, diky tomu že obsahuje informace o rychlosti ostatních aut v okolí a aktuální uzavírky které tam v realném čase přidávají uživatelé, má ale mizernou grafiku takže budou situace kdy nebudeš vědět zda se máš zařadit do levého nebo pravého pruhu například v situaci kdy se pruhy rozdělují ale odbočka je až za x stovek metrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
7.11.14 21:10

Sygic GPS navigace… dozivotni aktualizace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
7.11.14 21:14

Jedině TomTom, mám už hoodně let a jsem pořád spokojená. Je rychlá, přehledná, ukazuje radary. Prví rok aktualizace zdarma. Baterka mi pořád drží. Měla jsem možnost pracovat i s jinými populárními značkami a vždycky mi to přišlo nepřehledné, baterky po roce upadají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
7.11.14 21:17
@NikynaU píše:
Ahoj,
po tom, co jsem si díky miminu vybrala super vysavač, chůvičky, atd., obracím se na Vás s prosbou o pomoc s výběrem navigace.
Aktuálně vlastníme starou navigaci TomTom, v které nejdou aktualizovat mapy, takže věčně přejíždíme sjezdy na dálnici, některé ulice nenajdeme vůbec, atp.
Rádi bychom si opět pořídili navigaci TomTom - nejsme úplně technicky nadaní (ani já ani manžel), na TomTomku už jsme zvyklí a tak jsem při hledání rovnou zadala jen tuto značku. Překvapilo mě, že v recenzích jsou uživatelé nespokojení - že navigace místo vlevo hlásí vpravo, ikdyž směr ukazuje správně, že ztrácí signál ve městě i na 10-30min. :o To nejsou žádné drobnosti jako např. že je ošklivá nabíječka :lol: :lol:
Vlastníte tedy někdo navigaci TomTom, v které už je aktualizace map samozřejmostí, která to nedělá? Jste spokojení? Případně poraďte jinou navigaci, ale prosím, ať není příliš složitá na ovládání.

Co se týče toho že navigace ukazuje vlevo a říká vpravo, případně naopak. Tak to je většinou způsobeno tím že si tam ti chytráci stáhnou různé HLASY z netu, je to neoriginální a blbě udělané. Mám v navigaci Rudu z netu a ten hlásí blbě, když ten samý úsek jedu s originál hlasem tak hlásí dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
8.11.14 12:28

Děkuji všem za názory a tipy na navigaci, vše prozkoumám

@Big boss píše:
Co se týče toho že navigace ukazuje vlevo a říká vpravo, případně naopak. Tak to je většinou způsobeno tím že si tam ti chytráci stáhnou různé HLASY z netu, je to neoriginální a blbě udělané. Mám v navigaci Rudu z netu a ten hlásí blbě, když ten samý úsek jedu s originál hlasem tak hlásí dobře.

Aha, to jsem ani nevěděla, že se dají stahovat hlasy. Mně stačí určitě originál, pokud hlásí dobře a je mu rozumět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
6.3.16 10:27

Obnovuji, uvažejeme nad koupí navigace. Nejlépe s doživotní aktualizací map, s kterou jste spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
6.3.16 11:51

@trckaludmila22 Google Maps v telefonu :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
6.3.16 11:54

No ohledně navigací ale mám na mysli v mobilu jsou prý dobré Lumie od Microsoftu… :potlesk: :think:.I kvůli aktualizacím atd.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
6.3.16 13:00

V telefonu nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
6.3.16 13:28

TomTom -nějaký model okolo 3500 Kč stačí. Ovládání zvládne každý. Aktualizaci z PC taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
6.3.16 18:52
@trckaludmila22 píše:
V telefonu nechci

Kup si telefon jen na navigaci, pokud chces mit aktualni mapy.

Jako offline navigace do ciziny bych ti doporucil třeba HERE - od nokie. V ČR zase navigaci a SIM od mobil.cz která te vyjde na 200kc na 6 mnesicu aby te navigace informovala o uzavirkach nahodach a radarech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
11.6.16 17:52

Obnovuji diskusi, potřebujeme navigaci do auta, nechceme tu v mobilu, ideálně do 3500 Kč, prosí poraďte, třeba jestli nevíte o nějakém testu v nedávném době (v D-testu či jinde), případně pokud se v tom někdo více vyzná. Je lepší tomtom, garmin nebo mio? A jaký model?
předem díky za každou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11376
11.6.16 18:01

Obecně Tomtomy, protože snazší ovládání oproti Garminům, ale neumějí čísla popisná, případně jen ve velkých městech. Pokud stačí střední a východní Evropa, doporučil bych tohle:

http://www.elektrosleva.cz/…p-cz-sk.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
11.6.16 18:21

Mám tuhle a spokojenost. Čísla popisná umí.
http://gps-navigace.heureka.cz/…al-lifetime/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák