Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosim radu od tech, kdo se v tomto vyzna. Zrejme mi vyhorela(?), nebo se zkratka rozbila nabijecka od notebooku. Prodavaji se nabijecky nejak zvlast a hlavne, vyplati se? Notebook nemam znackovy, je na nem jen takova ta znacka Q. Predem dekuji ![]()
Manžel kupoval v obchodu s pc novou za 450, ale nebyla original k tomu ntb. A fumguje už 3 roky ![]()
Prodavaji. Jestli chces, poskytnu na dobry obchod odkaz do SZ. ale jestli maji, netusim
Úplně to samé teď řešila sousedka
vyhořela jí nabíječka k notebooku… Dá se koupit taková univerzální, a na koncovku nasadit konektor, který je kompatibilní s tvým notebookem. Objednávala to na TS Bohemia, vyšla ji na nějakých 600,–
stačí když zjistíš oresny typ, nejlépe jim ho tam odvézt, a oni ti to objednají ![]()
Mrkni se na parametry a zkus pohledat třeba na Alza.cz , TSBohemia.cz … Určitě někde bude.
Já mám Dell a začala mi pískat nabíječka, tak jsem jen zavolala na infolinku, dala pár údajů a druhý den jsem od nich měla nabíječku doma
Úplně fungl novou. Ale je fakt že PC mám v záruce. Do jiné značky než Dell bych už nešla. Perfektní komunikace se servisem, prvotřídní starost o své klienty. Pokud se tomu PC něco stane, technik mi to přijede v rámci celé ČR kamkoli opravit ![]()
Dekuji vsem
Prave jsem myslela, jestli existuje neco univerzalniho
Napadlo me, zkusit moji nabijecku, ale zjistila jsem, prekvapene, ze je ten konec sirsi
Samozrejme mi staci neoriginal, mamka ma notebook jen na cteni a takove veci ![]()
Mně se to stalo min. týden, mám Acer, koupila jsem si obyč neznačkovou za 450,–
třeba do CZC stačí donést tu starou a oni ti vyberou novou, ty neorigoš maj za cca 350-450…
@Krasavicaa Ja a parametry…
Snazila jsem se neco vycist, ale moudra z toho nejsem.Na notebooku je jako znacka - Q, na nabijecce je Hp…Nechci porizovat nejakou drazsi znacku, jak uz jsem psala, mamka ho ma vicemene jen na cteni a na Skype ![]()
@petruna26 Neco takoveho, by mi stacilo. Hloupe se zeptam, co je CZC?
@suongd píše:
@Krasavicaa Ja a parametry…Snazila jsem se neco vycist, ale moudra z toho nejsem.Na notebooku je jako znacka - Q, na nabijecce je Hp…Nechci porizovat nejakou drazsi znacku, jak uz jsem psala, mamka ho ma vicemene jen na cteni a na Skype
Nic si z toho nedělej. Mně se taky loučí nabíječka, takže díky za diskuzi a užitečné informace. Jsem na tom podobně - asi jim tam tu nabíječku odnesu
![]()
@Emilie Jsem rada, ze rady pomuzou i nekomu jinemu
Asi to tez vyresim tim, ze ji vezmu nekam do obchodu s PC.Jen se „bojim“ toho, aby se nesnazili mi nacpat to nejdrazsi… ![]()
@suongd - to je obchod - czc.cz
tam jsem si pro ní včera byla.. ale mají je i jinde, já toto mám kousek od baráku a bylo to za přijatelnou cenu
Myslím, že originál nemá smysl, už jsme jich pár kupovali, že neorigo a fungovaly všechny až do úmrtí ntb
koupit origo nabíječku se snad ani nevyplatí, pokud máš běžný ntb, který je nejspíš i pár let opotřebovaný.
Ja kupovala origos do nějákých 450 myslím ale předtím jak to prskalo tak to byla show ![]()