Nabíječka k notebooku, dá se koupit zvlášť?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
651
6.12.14 13:56

Tak jsem uasla do CZC a nabidli mi nabijecku za 550,– :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
21.2.17 17:01

Oživuji
Kde se dá levně sehnat nabíječka na notebook acer aspire one. Na internetu nebo obchod v brně. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
21.2.17 17:04

Strejda google neporadil?
Hned první odkaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.17 15:46

Nabijeci adapter DELL

Prosba, prohledavam sice internet, ale ne všude jsou uvedeny parametry do detailu a ja potrebuji original nabíječku k pracovnimu notebooku DELL Vostro 15 (mame doma mesic fenecku z utulku a nudila se :mrgreen: ).
Poradí mi nekdo, ktera presne to je (na alfa.cz nebo podobny e-shop)? Nejradeji ve slevě :lol:. Přikládám fotku s parametry :roll:.
 Diky.

• Citovat
  • Upravit
8523
1.10.17 16:13

Já měnila u starýho noťasu nabíječku několikrát a u tohohle už taky jednou (taky pes :-) ) a vždycky jsem šla radši do nějakýho kamennýho krámu, kde jsem nabíječku ukázala a dali mi tam novou. Ono každý noťas má jinou koncovku, takže přes net bych to neriskovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.17 16:33

@PetraJ No právě - koncovku bych určila, ale vstupní a výstupní napětí může být jiné a ne na všech stránkách mají tyto podrobnosti uvedeny. Tak holt budu muset vyrazit „na nákupy“… ach jo.
Noťas nemá ani půl roku :roll:.

• Citovat
  • Upravit
8523
1.10.17 16:48
@Anonymní píše:
@PetraJ No právě - koncovku bych určila, ale vstupní a výstupní napětí může být jiné a ne na všech stránkách mají tyto podrobnosti uvedeny. Tak holt budu muset vyrazit „na nákupy“… ach jo.
Noťas nemá ani půl roku :roll:.

Já ho měla asi dva měsíce, když jsme se přivezli domů štěně. :-) Ale kabel vydržel ještě asi rok (jsem to nakousaný olepila izolačkou :-) ) a pak začal jiskřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák