Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Oživuji
Kde se dá levně sehnat nabíječka na notebook acer aspire one. Na internetu nebo obchod v brně. Díky
Prosba, prohledavam sice internet, ale ne všude jsou uvedeny parametry do detailu a ja potrebuji original nabíječku k pracovnimu notebooku DELL Vostro 15 (mame doma mesic fenecku z utulku a nudila se
).
Poradí mi nekdo, ktera presne to je (na alfa.cz nebo podobny e-shop)? Nejradeji ve slevě
. Přikládám fotku s parametry
.
Diky.
Já měnila u starýho noťasu nabíječku několikrát a u tohohle už taky jednou (taky pes
) a vždycky jsem šla radši do nějakýho kamennýho krámu, kde jsem nabíječku ukázala a dali mi tam novou. Ono každý noťas má jinou koncovku, takže přes net bych to neriskovala.
@PetraJ No právě - koncovku bych určila, ale vstupní a výstupní napětí může být jiné a ne na všech stránkách mají tyto podrobnosti uvedeny. Tak holt budu muset vyrazit „na nákupy“… ach jo.
Noťas nemá ani půl roku
.
@Anonymní píše:
@PetraJ No právě - koncovku bych určila, ale vstupní a výstupní napětí může být jiné a ne na všech stránkách mají tyto podrobnosti uvedeny. Tak holt budu muset vyrazit „na nákupy“… ach jo.
Noťas nemá ani půl roku.
Já ho měla asi dva měsíce, když jsme se přivezli domů štěně.
Ale kabel vydržel ještě asi rok (jsem to nakousaný olepila izolačkou
) a pak začal jiskřit.