Jaký dar k partnerské registraci?

Anonymní
1.8.11 13:58

Jaký dar k partnerské registraci?

ahoj
moje příbuzná se bude registrovat se svou přítelkyní. Koupila jsem dvě tašky přes rameno v samsonitu, stehný typ, jiná barva. Teď nevím jestli k tomu ještě něco, napadl mě stejný hrníček jiné barvy, ručník, plyšák?? poradíte co je k tomu vhodné? mám vybraný v ikea double obraz, sjou to ruce spojene do tvaru srdce a jedny jsou modre a jedny cervene, je to vhodne?? prostě nechci dokupovat nic drahého, dětí máme plno, peníze mizí za pleny a jídlo, ale ty dvě tašky není to málo? sice jsou značkové, ale nevím. poradíte??
inko jelikož je to o dárku a tudíž překvapení

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1837
1.8.11 14:06

Obrazy a podobné věci do bytu bych nekupovala, pokud nevíš, že tuhle konkrétní věc opravdu chtějí.
Tašky jsou super nápad a myslím, že nebudou koukat na cenu, cení se nápad, zvlášť když máš malé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.8.11 14:08

O ony si tasky vybraly ( nebo vis ze je oceni)? Protoze to je jako svatebni dar (dar k registraci) trochu zvlastni, ale tak ty znas jejich vkus!
Nejake krasne hrnecky by nemusely byt spatne! Popripade pene fotoalbum? Ram na fotky?
A pokud uz ti moc financi nezbyva, dala bych k tomu krasne pranicko a je to… vzdyt dary nejsou „jen“ o penezich!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.8.11 14:08
Romik píše:
Obrazy a podobné věci do bytu bych nekupovala, pokud nevíš, že tuhle konkrétní věc opravdu chtějí.
Tašky jsou super nápad a myslím, že nebudou koukat na cenu, cení se nápad, zvlášť když máš malé dítě.

A tak co clovek to nazor… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.8.11 14:12

Víš, obrázky, hrnečky, plyšáky, při představě, že to dostanu ke světbě (i uzavření reg. parter. je taky svatba, akorát že ta holt stojí nevěsty dvě a žádnej ženich), tak to je jako dostat "honitbu " (porcelánovou sošku se psama, jak skákají na jelena). Nelíbí se ti to, hodila bys to nejradši do popelnice, ale když přijedou příbuzní, musí to být vidět.

Tašky jsou super nápad. Určitě přidej originální a vkusné blahopřání. A pokud budeš mít pocit, že jsi dala „málo“, tak bych do toho přání ještě vložila bankovku, jakože do toho rozdílu, za co bys jinak ještě něco koupila. A nebo jako fór můžeš do jedné i druhé tašky do kapsiček dát drobné mince :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.8.11 14:13

A jak tady čtu, každý máme na ten „dar“ jiný názor … :nevim: :think: :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
1.8.11 14:15
BaraDolezal píše:
Romik píše:
Tašky jsou super nápad a myslím, že nebudou koukat na cenu, cení se nápad, zvlášť když máš malé dítě.
A tak co clovek to nazor… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To jsme zakladatelce pomohly, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
1.8.11 14:18

tašky mi připadají jako super nápad! S obrazem bychbyla opatrná, nevíš, zda se trefíš do vkusu, něco tak osobního - zvlášt s dvěma rukama, bych si koupila raději sama (kdyby se mi to líbilo), protože by to mělo vztah k mému vztahu. Hrnečky se v nejhorším vytřískaj, ale aby to byl aspon typ a velikost, které používají, at se jim to neplete. Plyšák je k registraci trochu infantilní :think:

to už radši přírodní kosmetiku, či nějakou, kterou oceněj, nebo lístky do divadla :nevim:

pa

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.11 14:19

tašky jsou dle jejich vkusu, občas jim dávám k narozkám atd i oblečení, prostě co se líbí mně, to se líbí jim a opačně, takže toho se nebojím :), jen bych prostě chtěla ještě něco a nevím co

• Citovat
  • Upravit
7569
1.8.11 14:25

…a co nějaký zážitek ???
nebo do každé tašky ještě něco přibalit - peněženku, kosmetický kufřík,,šálku kolem krku, pokázku na kosmetiku nebo ke kadeřníkovi…a nebo něco úplně jinýho a vtipnýho, ať je trochu sranda :mrgreen:

…přemýšlej o tom, jako o svatební daru…

nevím, jaké máš finanční možnosti, ty tašky jsou dobrý nápad…ale toho srdce bych se bála…mě to někdo dát…tak to s kyselým úsměvem přijmu a zahrabu pak do skříně…ale to je můj vkus :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
1.8.11 14:25

Co poukaz na nějaký wellness hotel ( pobyt,masáže,sauna,relax,kosmetika,kadeřnice apod …)

• Citovat
  • Upravit
12658
1.8.11 14:31

napadlo ma napr do jednej tasky vbalit listky do divadla ( kina, koncert - podla ich vkusu ) do druhej tiez nejaku vec ( mozo zrovna nejaku kozmeticku tasticku a tam z kazdej veci po dvoch ;-) ) ramiky a plysaky a podobne mi pride kus infantilne :nevim: :nevim: ale ak to napr zbieraju tak to tiez nemusi byt problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.11 14:33

ta srdce jsou kupodivu vkusná :) myslela jsem to právě tak, že v jedné tašce to modre v druhe to cervene, proste jsem chtela neco ve stejném duchu, takze tataz vec, ale jine barevne provedeni,,,,, tak devcata, co vas jeste napada :)

• Citovat
  • Upravit
12658
1.8.11 14:39

tak co nejake teple deky alebo nejake vesele papuce, pripadne zupany :-) to by mohlo naznacovat ze uz su „svoje“ uz mozu zahodit „pretvarku“ a byt v pohodlicke :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
1.8.11 14:47

Cení se nápad, né kolik dárek stál :kytka: My dávali známým člověče nezlob se a k tomu přiložený dopis v obálce. Text dopisu byl: Mějte se moc rádi a nezlobte. Pokud se na sebe budete zlobit, zahrajte si člověče, nezlob se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný