Jaký e shop pro miminko

Aleriga
16.2.23 16:07

Jaký e shop pro miminko

Můžete doporučit, kde nejlépe nakoupit výbavičku (poměr cena-výkon)?
Předem děkuji za zkušenosti. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.2.23 16:11

Brumlík
Lindex
Hm?

• Citovat
  • Upravit
1977
16.2.23 16:26

Záleží co za výbavičku máš na mysli?
Pro kočár stojí za to jet někam do prodejny, kde si je projedeš, vyzkoušíš manipulaci s nimi, skládání…
Autosedačku je také nejlepší vybrar v prodejně kde tomu opravdu rozumí (tj. specializovaná prodejna autosedaček, ne obchod, kde mají všechno), doporučí bezpečnou pro novorozence, poradí jak sedačka sedne do auta, předvedou instalaci v autě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14595
16.2.23 16:48

Haemko výprodeje jooooo :palec:
Lindex a CaA jsou naprd, Lindex moc velký, CaA moc malé

Kitikate je fajn, doporučuji vřele jejich polodupačky s ponozkami😁 objevila jsem je až nyní zcela náhodou u třetího ditete a totálně na nich ujizdim, lepší “vynález” na oblékání děti jsem neměla v ruce - když jsou tam ty ponozky vsite, nepadaji, a oproti overalum s obyčejnými tapkami se z toho ani nevysouvaji nozky směrem dovnitř a drží to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
16.2.23 17:11
@Anonymní píše:
Brumlík
Lindex
Hm?

@aanysek @Semtex
Moc děkuji za tipy, měla jsem na mysli hlavně pleny, pokrývky, oblečení. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
9723
16.2.23 17:18
@Aleriga píše:
@aanysek @Semtex
Moc děkuji za tipy, měla jsem na mysli hlavně pleny, pokrývky, oblečení. :srdce:

Oblečení háemko eshop. Kamenné prodejny mají jiné zboží než eshop a eshop je fakt super, včetně pravidelných slev na všechno a načítání dalších slevových kupónů za nákupy. Na lůžkoviny se podívej na Little Angel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
16.2.23 17:21

@MartinaCV děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
16249
16.2.23 17:22

Ložní jsem kupovala nové - Lidl a Pepco, vanička IKEA, oblečení z bazaru, nebo od známých a jinak hlavně látkuju, takže výbava byla z Pilulky a hlavně miluju DM, takže jednorázové pleny a nějaká ta kosmetika byla z DM :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.2.23 17:23
@Aleriga píše:
@MartinaCV děkuji :srdce:

Little Angel je česká firma a pracují s materiálem Outlast. Ten byl vyvinutý především pro NASA. Je to kvalita. To ohledně lůžkovin, mantinelů, zavinovaček s madeirou a oblečení pro děti. Pro úplná miminka a vlastně i pro větší děti je na oblečení ale opravdu super to háemko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.2.23 17:25

@Dahlia0409 Ano, pleny z DM - Babylove :palec: Kosmetiku tedy jedině Biodermu a Topicrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
16.2.23 17:25

@MartinaCV @Dahlia0409 moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.2.23 18:32

Já nakoupila pyžamka v Lindex jsou krásná a 56 malé seděla v porodnici a nosí ji i ted když jsou ji 2 měsíce. Zbytek oblečení v HM tam když jsou slevy daji se koupit super bodýčka, materiál mají super a i zbytek oblečení se tam dá koupit za super ceny:) Co se tyče plen tak z dm babylove jsou opravdu super, kosmetika Purity vision a Topicrem, sedí super a nikde žádná opruzenina nebo ekzem. Ložní prádlo třeba Ikea a kočárek s autosedačkou lepší kamená prodejna, my měli třeba z Vanda store a obří spokojenost se značkou Cybex a sedačka Nuna.

• Citovat
  • Upravit
14595
16.2.23 18:37

Jo a ještě kvalitní oblečení má Tchibo, materiály jsou super, takové poradne jako v Kitikate a celková kvalita provedení nečekaná na tento typ obchodu. Ale je už dražší no, a šance ulapit nějakou dobrou slevu na něco taky není tak velká jako v tom haemku. Třeba pyzamka/overaly co mám odtamtud pro malého, jsou i po x vypranich porad krásná, barvy syte, švy nehnuté… za mě určitě dobrý kup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
16.2.23 18:52

Pleny mi vyhovují taky Babylove (pokud bydlíš rozumně dakeko od hranic s Německem, tak tam vyjdou na půlku co u nás). Látkové pleny mám moc ráda Breberky, mají krásné vzory a dobře sedí. Klasické čtvercové mám xkko, obrázkové odsud https://www.libstatskepleny.cz/…k-c4_0_1.htm

Povlečení, osušky i většinu oblečení jsem brala v Lidlu nebo F&F :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
16.2.23 19:24
@aanysek @Semtex
@Anonymní píše:
Já nakoupila pyžamka v Lindex jsou krásná a 56 malé seděla v porodnici a nosí ji i ted když jsou ji 2 měsíce. Zbytek oblečení v HM tam když jsou slevy daji se koupit super bodýčka, materiál mají super a i zbytek oblečení se tam dá koupit za super ceny:) Co se tyče plen tak z dm babylove jsou opravdu super, kosmetika Purity vision a Topicrem, sedí super a nikde žádná opruzenina nebo ekzem. Ložní prádlo třeba Ikea a kočárek s autosedačkou lepší kamená prodejna, my měli třeba z Vanda store a obří spokojenost se značkou Cybex a sedačka Nuna.

Děkuji za tipy. :mavam: :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí