Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den. Jaký by jste mi prosím doporučili tip iPadu? Jedná se mi o brouzdání na netu, pouštění filmů na dovolené. Ráda bych použitý, levnější, ale zase aby se mi tam nějaký film vešel na stáhnutí /tak jak velká paměť/a baterie něco vydržela. Chci jen Apple, máme nově telefony i notebook tak abychom byli kompatibilní. Moc děkuji za rady.
@monas12 ja mam tenhle iPad Air 2 a jsem s nim stále i po těch letech spokojena. Bohatě stačí na ty věci co jsi psala
@Martija píše: Více
Děkuji. Jak dlouho vydrží baterka třeba při přehrávání filmu?
@monas12 mám pro dceru obyč 2018 a vydrží jí celý den (on se při aplikaci gotalk nevypíná, takže ho kolikrát prostě zapomenu vypnout a uspat a vybije se fakt až navečer). Na přehrávání videí a jednoduché appky postačuje.
@monas12 řekla bych to tak, vydrží i několik filmů když na něm nic nedělám tak je pár dnů nabitý. Ale je to stařík takže tak. Při nonstop surfování na netu 1×denne nabijim
Před lety jsem kupovala 10 let starý iPad, tj. v roce 2021 jsem kupovala cca rok výroby 2011.Koncem minulého roku přestal jít zvuk, jinak nadále funguje. Byl problém skoro cokoliv stáhnout, ale přes internetový prohlížeč šlo dát cokoliv na plochu (např. teď jsme neteři dávali Déčko hry na plochu z prohlížeče).
Ale teda občas se sekal, takže pokud ho budeš používat na internetové prohlížení apod, tak určitě kup trošku mladší než 10 let, youtube fungoval ok až na poslední cca rok kdy se to sekalo také a zvuk blbnul až doblbnul ![]()
Jo a nabíjela jsem ho cca 1× do týdne, ale používala jsem ho cca 30 minut denně max. Ale do poslední chvíle výdrž baterie fakt super.