Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky máte prosím zkušenost s tímto e-shopem? Mají doručení do 2.dne a komunikace nic. Děkuji
@Pajapajinka píše: Více
V obchodních podmínkách mají doručení do 7 dnů.
Aha já koukala jen na hlavní stránku, tam je do 2. dne, tak snad to ještě přijde. Právě e-mail, telefon nikdo nereaguje.
@Pajapajinka
Prosím, můžete mi napsat, jak jste dopadla s objednávkou na Prckovo.cz? Povolila jsem ostražitost a objednala si tam sice jen fixy, ale stejně. Kdybych nezaplatila dopředu ( já vím, jsem blbá, ale byly to cca tři stovky a QR kód připraven ) kašlu na to. Obchod nekomunikuje, ten pan Czeh oba telefony vypnuté… ![]()
Zdravím Jana D.
@Pajapajinka píše: Holky máte prosím zkušenost s tímto e-shopem? Mají doručení do 2.dne a komunikace nic. Děkuji
@Dyky píše: Více
Základní prověření - adresa podle rejstříku vede do rodinného domku, což by bylo v pohodě, tam může mít reálně prostory pro skladování věcí pro eshopu. Ale podle katastru ten domek panu Markovi Czechovi nepatří, takže v lepším případě to je třeba příbuzných, v horším tam může být v podnájmu a zítra už může být nedohledatelný. Ale jinak na mě působí e-shop neupřímně. Naklikaný na shoptetu, uvádí Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR, jako by to byla obrovská firma, ale realita bude spíš taková, že tím myslí zboxy a balíkovny. Jelikož je podle rejstříku Marek Czech ročník 1992, tak bych se obával, jestli nejede jako spousta mladých na vlně přeprodejů z číny, kdy teprve po tvojí objednávce on to sám objedná, ať už z číny, nebo od jiného překupníka.
@Dyky píše: Více
Nakonec mě pán překvapil a zboží dorazilo😊Sice komunikace nic moc, přišlo mi to jak nějaký automat ale po týdnu přišlo vše v pořádku 🙂
Po jaké době? A kdo je na balíčku jako odesílatel?
@rmot píše: Více
Asi po týdnu 🙂Odesílatele už si nepamatuji, je to už 3 měsíce zpět, jen jsem koukla že bylo zboží v pořádku a víc nezkoumala😉
Protože hodně těchto e-shopů to zboží ani nedostane do ruky, jen udělají za tebe objednávku jinde a tobě přijde buď klasická šedivá obálka z číny s čínskými znaky na štítku, případně to jde z nizozemí a podobně, protože čínské obchodní portály už mají sklady i po evropě.
@rmot píše: Více
Aha to mě nenapadlo, většinou to u těch temu atd trvá třeba měsíc dva než zboží přijde. Ale čínské znaky myslím na obálce nebyly🤔Možná to má pán z Polska, netuším ale ceny tam byly srovnatelné, tak se přiznám že mi to bylo jedno, hlavně že to dorazilo😊
Rozhodně nedoporučuji e-shop Prckovo.cz.
Od 18.5. nemám ani zboží a ani peníze. Na e-maily a SMS nikdo nereaguje a telefony nikdo nebere. ![]()
Tak mi, naštěstí, balíček došel. Zabalen byl z e-shopu Prckovo, ale podle nálepky na výrobku je to z Polska. Tak člověk se holt přád učí. Zdravím, Jana 🙋♀️