Jaký je tatínek?

Anonymní
27.8.20 05:46

Jaký je tatinek?

Co by rekly vše deti, když se někdo zeptá, jaký je jejich tatinek? Překvapila me reakce mého 7leteho synovce (z manzelovy strany). Odpověděl, že zlý, protoze ho tata bije. 8o Ptala jsem se ho, proč se mu nechce domu za tatínkem (byl u nás na prazdninach). Naše deti dostanou taky placnuto na prdelku, když zlobí, v tomhle jsme bohužel stará škola, i když na to nejsem pyšná, a uznávám, že se synovcem to nekdy nemají jednoduchy, ale presto me zarazilo, že 7lete dite na první dobrou prohlasi o tátovi tohle. Prosím anonym, chodi sem rodina. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16998
27.8.20 06:17

Já se dozvěděla, že jsem zlá, protože je nutím uklízet a jsem hodně na pc - v době koronaviru a prázdnin práce z domova..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
27.8.20 06:31

To se zeptej Aničky. :lol: Myslím, že hodný, starající se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.8.20 06:36
@Anonymní píše:
Co by rekly vše deti, když se někdo zeptá, jaký je jejich tatinek? Překvapila me reakce mého 7leteho synovce (z manzelovy strany). Odpověděl, že zlý, protoze ho tata bije. 8o Ptala jsem se ho, proč se mu nechce domu za tatínkem (byl u nás na prazdninach). Naše deti dostanou taky placnuto na prdelku, když zlobí, v tomhle jsme bohužel stará škola, i když na to nejsem pyšná, a uznávám, že se synovcem to nekdy nemají jednoduchy, ale presto me zarazilo, že 7lete dite na první dobrou prohlasi o tátovi tohle. Prosím anonym, chodi sem rodina. :oops:

Zní to divně. Ale děti občas vypíchnou něco, co se stalo třeba v nedávné době. Syn by asi o mě neřekl, že ho biju, ale možná by řekl, že ho musel uspávat tatínek, protože maminka šla zase do hospody. Já zatím byla na dvě hodiny s kamarádkou na kávě a doma jsem byla ještě před usnutím syna.
Takže bych se nespokojila jen s takovou odpovědí a nechala to díté trochu rozvést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
27.8.20 06:49

Me rekl synovec, ze za maminkou se mu nechce, protoze je to zla mamina :lol: jsou mu ctyri. Ma vzdorove obdobi a tak ho sestra hodne cepuje a porad je to nejaky zakaz.. Aspon tak to ten malej vnima :lol: ale kdyz pak neni dyl na blizku, tak breci ze chce maminku, tak to asi tak hrozne zla mamina neni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
27.8.20 07:20

Ja jsem zla a ta nejhorsi matka na svete, protoze je nutim aby se ucili, kontroluju mobily I emaily a zahani do postele uz v devet vecer!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
27.8.20 07:26

Hele podle mě to takhle nejde brát. Záleží kdy se dítěte zeptáš… Po nějaké " křivdě" ti klidně může říct nemám tě rád. Syn od ségry když nakreslil rodinu tak ségra byla zamračená a všichni ostatní se smáli.. holt maminka musí vychovávat dávat mantinely atd..
Sousedky kluk na otázku co maminka vaří řekl že Lipánek a údajně se nikdy nesmějte.
:P
Malé je 22 měsíců tak mi toho ještě moc neřekne. Momentálně táta je pinďa. Gábi je pipi a máma je blaaaze(n)

• Citovat
  • Upravit
2930
27.8.20 07:40

Já bych to tedy neřešila :nevim: můj bratranec asi v 6 vykládal všude po malé vesnici, že tatínek maminku bije a maminka je pořád v hospodě. Naštěstí se všichni znají a věděli, že má víkendové brigády na zahrádce a strýc v životě na nikoho ruku nevztahl :lol: ale co viděl, že si to tak vyvodil to teta říct nechtěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
27.8.20 07:44

@thalasan on mohl klidně strýc placnout svou ženu po zadku nebo něco takového a historka je na světě

• Citovat
  • Upravit
5810
27.8.20 07:44

Mně to řekla nedávno i 4leta dcera, že chce jinou maminku, nějakou hodnou která nekrici :lol: takže tak.. Co by řekly o tátovi, to fakt netuším :mrgreen: u nás je taková výchova k samostatnosti a to je hroznej problém, když mají něco udělat či s něčím pomoct :mrgreen: starší syn už v pohodě, ale dcera to špatně snáší.. Když si má uklidit hračky na zahradě, lítá u toho a řve jak kdybychom ji dávali elektrosoky :lol: :roll: takže děti bych vážně nebrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
27.8.20 07:54

Tak některé hlášky dětí:
Tatínek je nejlepší řidič.
S tatínkem je sranda, ne jako s jinými rodiči.
S tatínkem spinkat nechceme, my chceme s maminkou protože pouští pohádky a táta jenom čte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
27.8.20 08:22

U nás je tatínek ten hodný a uklízí, maminka je ta zlá co křičí :mrgreen: a taky by chtěla rodiče její kamarádky, protože ty jsou hodný a kupuji víc hraček, ne jako my :P Je jí 7. Dneska ráno se rozbrečela, protože už nebyl čas přidat lupínky a musela už do školy. :roll: ale děti nebijeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová