Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Taky jsme moc spokojeni… sice radsi mame Babylove z DM, ale hlavne kvuli ceny…
Je to hnus
. Když dělali tyto plenky s obláčky, tak to byly jedny z nejlepších. Teď co dělají ty puntíkaté, tak to je humáč, je mi zle z toho, jak to ošidili. Jsou tenké, uvnitř to vypadá, že do toho nasekali pet flašky a ten hmusný chemický smrad
Dřív byly měkoučké, sice taky napuštěné chemií, ale aspoň to vonělo.
My teda používáme výhradně babylove z DM
jsou pružné neprotékají a nesmrdí
tady tyhle teda smrdí jak obstojně výkonná chemička
![]()
Gina108 píše:
Je to hnus. Když dělali tyto plenky s obláčky, tak to byly jedny z nejlepších. Teď co dělají ty puntíkaté, tak to je humáč, je mi zle z toho, jak to ošidili. Jsou tenké, uvnitř to vypadá, že do toho nasekali pet flašky a ten hmusný chemický smrad
Dřív byly měkoučké, sice taky napuštěné chemií, ale aspoň to vonělo.
Stále vyrábí ty s obláčkama..do těch krabicových megapacků z Kauflu atd cpou většinou ty puntíkatý..i když já měla štěstí a narazila na ty obláčky i v tom megabalení, ale vím, že si tu na to holky stěžovaly!! ![]()
Tak mi příjdou docela dobré, sice nemůžu srovnat s těmi jaké byly předtím, ale docela vyhovují. Možná vzhledem k ceně jsou i jiné značky stejně dobré a nejsou parfemované.
mikky píše:
My teda používáme výhradně babylove z DMjsou pružné neprotékají a nesmrdí
tady tyhle teda smrdí jak obstojně výkonná chemička
![]()
jjj dm babylove me prijemne prekvapily!
Pampersky máme odjakživa a pohoda
Já na ty s puntíky narazila v jedné nákupní várce, tři balíky, ale nijak jsem nepozorovala kromě puntíků odlišnost
Ale od té doby už jsem je nikde neviděla.
Jaký jsou teď Pampers active baby?Myslím tyto plenky.Já sice nemá už takto malou dcerku,ale kamarádka ano,tak jí někdy přilepšuji.