Jaký jste měly postup při první konzultaci?

601
7.9.21 17:45

Jaký jste měly postup při první konzultaci?

Ahoj holky,
13.9. jdeme s manželem na 1. konzultaci do IVF centra, kvůli manzelovu SPG. První odběr vyšel blbě, následně kontrolní odběr za 3 měsíce kdy užíval předepsané vitamíny a výsledky téměř totožné. Na co se chci zeptat je, jak probíhá první konzultace, zda je i součástí nějaké vyšetření, případně platily jste něco za danou konzultaci? Ráda bych zkusila metodu IUI ale na obou výsledcích SPG bylo psané, že se tato metoda nedoporučuje. Já jsem doufám v pořádku, cyklus relativně pravidelný, ovu každý měsíc, bez HA jsem rok a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.9.21 17:48

Já za konzultaci nic neplatila. Jinak vám můžou udělat některá vyšetření, mně udělali sono, odebrali krev na AMH a přestože jsem měla menstruaci pravidelně každý měsíc včetně ovulace, zjistilo se, že obrovský problém je u mě.

Příspěvek upraven 07.09.21 v 17:51

• Citovat
  • Upravit
601
7.9.21 17:50
@Anonymní píše:
Já za konzultaci nic neplatila. Jinak vám můžou udělat některá vyšetření, mě udělali sono, odebrali krev na AMH a přestože jsem měla menstruaci pravidelně každý měsíc včetně ovulace, zjistilo se, že obrovský problém je u mě.

Děkuji za zkušenost, doufám, že snad zůstaneme pouze u špatných spermií 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
7.9.21 18:04

My jsme prisli, trosku si popovidali a pak nas poslali na krev. Pritel sel asi za tyden na spermiogram(3 dny abstinence). Na dalsi konzultaci nam doktorka vysvetlila kompletne vsechny vysledky. Jestli mi delala nejake vysetreni na prvni konzultaci si vubec nepamatuju :nevim: problem se zjistil u me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
7.9.21 18:10

@peta1003 děkuji za zkušenost, můžu se případně zeptat jaký problém to byl a jak se řešil prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
7.9.21 18:13

@Verča22938 ja mam problem s imunitou (alergii na oplodnene vajicko) a na to je vic zpusobu lecby. To konkretne zalezi na lekari z reprodukcni imunologie, jakou navrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
7.9.21 18:33

Nic jsme za konzultaci neplatili. U manžela se předem vědělo o špatném spermiu, mě se ptali na anamnézu, jak dlouho ďse snažíme atd. Vzali mi krev (pohl. nemoci, štítná žláza, základní imunologie, hormonální profil, AMH a kdo ví, co ještě), dělali mi ultrazvuk. Manžela poslali na kontrolní spermio a brali mu krev.
Na další konzultaci nám řekli výsledky všech testů a navrhli další postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.21 18:34

V Gennetu konzultace zdarma, v PFC 1500, ktere nam pak odecetli z ceny balicku ivf.

• Citovat
  • Upravit
601
7.9.21 19:44

Všem moc děkuji za sdílení zkušeností. Doufám, že v rámci možností to u nás bude v pořádku a snad se brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí