Jaký kartáček na čištění pleti?

461
4.12.15 12:16

Jaký kartáček na čištění pleti?

Ahoj maminky, prosím, chtěla bych se poradit, jaký si koupit kartáček na čištění pleti? Zda je lepší od Mary Kay, nebo od Oriflame? S kterým máte dobré zkušenosti? Děkuji za odpověd. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4986
4.12.15 13:49
@sromulenka píše:
Ahoj maminky, prosím, chtěla bych se poradit, jaký si koupit kartáček na čištění pleti? Zda je lepší od Mary Kay, nebo od Oriflame? S kterým máte dobré zkušenosti? Děkuji za odpověd. :mavam:

Mám Mary Kay a jsem spokojená, ale nekupovala jsem ho za plnou cenu, tolik bych za něj nedala. Je jemny, neskrabe. S Ori zkušenost nemám, bylo by asi dobre si ho osahat. Podle mě je jemnost kartáčku jedině, v čem se můžou lišit. Na stránkách Ori určitě budou nějaké zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
4.12.15 13:56

Kamarádka mi nabízí z Mary Kay za 900,– a myslím, že je i jemnější než u Oriflame, co jsem tak viděla na stránkách. Tedy, aspoň mi to tak přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.12.15 14:04

Sonic System od Clinique :palec:

www.clinique.cz/lego-clinique

• Citovat
  • Upravit
19
27.12.15 20:11

Ahoj. Taky doporučuji Mary Kay. Je opravdu jemný a má i náhradní nastavec. Muzu ti ho sehnat i levněji :-) jsem NP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
2.1.16 20:56

Holky, tak jsem si koupila od kamarádky kartáček od Mary Kay, a je pravda, že je pleť o něco lepší. Díky moc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
16.1.16 13:51

Mám kartáček od Clinique (používám i jejich kosmetiku, tak jsem šla do stejné značky) a musím ho moc pochválit. Co jsem dala za něj ušetřím za make-up, jelikož ho už nepotřebuji! :) Vydrží nabitý pomalu 3 měsíce a pleť je krásná a čistá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
6.12.16 16:35

Olay cistici kartacek na plet

Ahoj :mavam:
mate nektera zkusenost s timto kartackem? v dm ho budou mit/maji v akci, a tak me zajima, jestli pomaha i na zanesene pory - brada, nos, celo. A jeste, kdyz vam dojde ten jejich olay krem na cisteni, tak pouzivate i neco jineho? treba kokosovy olej, peeling jine znacky…

• Citovat
  • Upravit
13797
6.12.16 16:46

Nevidim uplne presne na mobilu co to je zac, ale co jsem v poslednich dnech googlila, tak jsem se docetla, ze je lepsi sonicky (jemne vibrace) nez rotacni kartacek. Ulovila jsem včera sonicky v Lidlu, ale zkusenost nemam, budu ho mit pod stromkem ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
6.12.16 16:53

@AnastazieB jo to jsem cetla taky, ale nejak me to netrapi :think: a kdo vi jestli :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml