Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o radu, dceři bych chtěla koupit nový kočárek pro panenky, nějaký sportovní, hluboký má, ale přijde mi, že už pro tak velkou holku, kočárky snad nedělají a u nás právě frčí hra s panenkama a kočárkama nejvíc. Měří 120cm. Děkuju za tipy.
Dívala si se už na nějaké kočárky? Co jsem viděla v obchodech tak vše bylo pro menší ![]()
@mallenka Mrkla bych sem, tam jsou i kočárky pro větší slečny a Bayer je prostě držák. Podle zkušeností kamarádek jsem ho pořídila i naší malé slečně.
Dívala jsem se na mimibazaru, ale tam si mi zdají podle rukojeti a podle kočárku, co měřím doma hodně malý, ale mrknu na ty BAYER. Děkuji.
@mallenka Tam u některých typů právě píší, že by měly vydržet až do 9 let, tak třeba vyberete.
Zkus projít aukro, občas se tam nějaký větší kočárek objeví, ale chce to koukat po rozměrech
Ahoj malá má kočárek tako kočárek pro panenky! Chodí do třetí třídy měří 122 a stále si s ním vyhraje!
Našla jsem nějaké tady http://www.kocarky-tako.cz/…ro-panenky/1?… my ho máme z obchodu, kdyby si s ním malá nehrála tak bych ho prodala, je stále jako nový! Jezdila s ním jen doma!
@nicolle24
Mate jeste ten kocarek nebo jste jiz prodala? Dekuji
@nicolle24
Mate jeste ten kocarek nebo jste jiz prodala? Dekuji