Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, doporučíte mi košík pro miminko, kde bych miminko měla během dne v obýváku? Řešily se tu dvě postýlky, ale asi bych raději volila košík.
Děkuji převelice.
Mrkni semka. Jsou úžasný. Vlastně jsou to domácí kočárky.
https://www.postylky.com/…iminko-retro
@Mamca_1234 píše:
Holky, doporučíte mi košík pro miminko, kde bych miminko měla během dne v obýváku? Řešily se tu dvě postýlky, ale asi bych raději volila košík.Děkuji převelice.
Já měla pro malýho typ jako Šmoulice ale bez boudy.
Holky, moc děkuju, já bych ho spíš na podlahu, mne se ty nožky moc nelíbí… Máte zkušenost s něčím takovým na podlahu? ![]()
Měla jsem pro kluka košík po mě a segře, byl cca na půl roku, než se kluk začal pohybovat, otáčet a sedat si.
@Mamca_1234 píše:
Holky, moc děkuju, já bych ho spíš na podlahu, mne se ty nožky moc nelíbí… Máte zkušenost s něčím takovým na podlahu?
Tak objednej bez koleček od Scarlett ![]()
@Mamca_1234 píše:
Holky, moc děkuju, já bych ho spíš na podlahu, mne se ty nožky moc nelíbí… Máte zkušenost s něčím takovým na podlahu?
Ještě to promysli. Já jsem na tom koši ocenila právě to, že má kolečka a můžu ho kamkoliv převézt (a ne se s tím tahat) a že se v něm dalo mimino uspat vozením.
@Lendeš to je pravda, děkuju! Musím vybrat něco méně napadeného ![]()
@Mamca_1234 Ta nebesa by měla jít podle mě ze všech košů sundat, můžeš se na to zeptat. Třeba něco takového není tak nápadné: https://www.bambino.cz/…nepruhledna/
Taky rozhodně doporučuji košík na kolečkách. Je super, že se s ním dá popojet třeba i do kuchyně, syn na mě kouká, jak vařím nebo uklízím nádobí, a je v klidu, sám v košíku v obýváku mnohdy nevydrží. Občas ho uklidní nebo uspí jen krátké povození, nemusím ho pokaždé zvedat, a to je taky k nezaplacení.
Taky jsem měla my sweet baby. Je obrovskej a stabilní, i mým nadměrným dětem vydržel, dokud nezačaly sedět. Mimčo v něm bylo pěkně schovaný, když se začaly rozkoukávat, tak jsem sundala boudičku a mantinel a děti viděly bočníma stranama ven. Vozila jsem si je sebou do koupelny, do kuchyně, takže jsem mohla fungovat skoro normálně. Mít malý miminko na zemi, by mi hodně vadilo…