Jaký máte den, program s předškolákem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@dagii píše:
Ne jen jsem na to měla větší náladu. Loni jsme bobovali a tak, to letos není no.
Tak jestli není problém spíš ta deprese, kterou v úvodu zmiňuješ, a to, že vlastně nemáš náladu nic dělat, než že bys nevěděla co…?
- Citovat
- Upravit
@unuděná píše:
Ty jsi s ním doma, nebo chodíš do práce? Předškolákem myslíš dítě 5-6 let nebo nějaké mladší?
Chodím do práce do 15 hodin, občas mám volno, když je práce málo. Ano 5-6 let.
Pro představu, jak to mají třeba jiní. Moc kamarádů na společné akce nemáme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pet p píše:
S dítětem na hřiště, do knihovny, do lesa, do parku, do zoo, doma pečení sušenek, malování, výroba různých ozdob, máme i nástěnku, kam můžeme výtvory pověsit. Námětů najdeš určitě velké množství i na webu.
Ale spíš je důležité být sama v pohodě a v radosti, to pak bude i dítě víc v pohodě a radostné.
Jestli máš občas čas sama pro sebe, tak se věnuj tomu, co tě baví - co ráda děláš?
A to chodíte sami, jen třeba s 1 dítětem? Mám jedináčka a kamarádů moc ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dagii píše:
Chodím do práce do 15 hodin, občas mám volno, když je práce málo. Ano 5-6 let.
Pro představu, jak to mají třeba jiní. Moc kamarádů na společné akce nemáme.
V tom případě moc nevím, jak stíháš ještě nějaké každodenní srandičky jako bobování, to teda obdivuju
My to ze školy/školky vezmem přes obchod, ve čtyři dovalíme domů, děti si hrají a já vařím, uklízím. Na bobování (i kdyby byl sníh) nebo nějaké delší procházky prostě v týdnu moc času nezbývá.
Zkuste se domluvit občas třeba s rodiči kamarádů, ať jdete ze školky spolu někam na hřiště nebo do cukrárny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pet p píše:
S dítětem na hřiště, do knihovny, do lesa, do parku, do zoo, doma pečení sušenek, malování, výroba různých ozdob, máme i nástěnku, kam můžeme výtvory pověsit. Námětů najdeš určitě velké množství i na webu.
Ale spíš je důležité být sama v pohodě a v radosti, to pak bude i dítě víc v pohodě a radostné.
Jestli máš občas čas sama pro sebe, tak se věnuj tomu, co tě baví - co ráda děláš?
Nějak mne netěší nic. Nemám vlastni zábavu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dagii píše:
A to chodíte sami, jen třeba s 1 dítětem? Mám jedináčka a kamarádů moc ne.
Máme dvě děti, ale proč je problém chodit jen sama s dítětem? Ostatně na hřišti nebo venku třeba někoho potkáte a děti si pohrají spolu.
- Citovat
- Upravit
@dagii píše:
Nějak mne netěší nic. Nemám vlastni zábavu.
A nechceš zkusit třeba nějakou psychoterapii kvůli tomu, že máš pocit, že jsi v depresi? Třeba by ti to pomohlo.
- Citovat
- Upravit
@pet p píše:
A nechceš zkusit třeba nějakou psychoterapii kvůli tomu, že máš pocit, že jsi v depresi? Třeba by ti to pomohlo.
Chodím na ni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 2 letou a chodím do práce, manžela sice mám, ale je pořád v práci. Jinak máme dost zvířectva = hodně povinností, takže na program s dítětem není kdy. Ten má ve školce, se mnou pak obstarává zvířata (slepice, ovce pes na výcvik). Pokud by to tvé dítě zajímalo, můžete chodit vypomáhat ke koním, popř. jiný „koníček“. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mám 2 letou a chodím do práce, manžela sice mám, ale je pořád v práci. Jinak máme dost zvířectva = hodně povinností, takže na program s dítětem není kdy. Ten má ve školce, se mnou pak obstarává zvířata (slepice, ovce pes na výcvik). Pokud by to tvé dítě zajímalo, můžete chodit vypomáhat ke koním, popř. jiný „koníček“.
Díky za tip.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit