Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Cuddy to bude spis prohlizecem, jaky pouzivas? Zkus si stahnout jiny.
My name Samsung Galaxy Note 10.1 a naprosta spokojenost. Hry, internet, fotky, kalendar, filmy, na cestovani atd. Drzim ho v ruce denne.
@Michaela1983 píše:
@Cuddy to bude spis prohlizecem, jaky pouzivas? Zkus si stahnout jiny.My name Samsung Galaxy Note 10.1 a naprosta spokojenost. Hry, internet, fotky, kalendar, filmy, na cestovani atd. Drzim ho v ruce denne.
Tak to Jo, ja pouzivam ten zakladni.
Holky díky za objasnění, mě přišlo, že když má někdo noťas, tak k čemu tohle
Samsung Galaxy note 10.1…používám ve škole na přednášky a úplně super ![]()
@Courtney píše:
Luminet: neber to ve zlem, ale to je rukamajak píse aknah31 iPad je jednoduchý, blbuvzdorny a odolný. Ceny příslušenství nejsou nejlevnější, hlavne ty za originální příslušenství, ale zase je velka pravděpodobnost, ze vydrží věčnost. Neni poruchove. Jedine co mi přijde zdlouhavé, ale určitě ne složité, je nahrávání filmu. Jinak fotky, písničky jsou otázkou par minut
Jj to je určitě pravda, nicméně já radši volím cestu menšího odporu a používám notebook, tam je nahrání fotek otázka pár vteřin, ne minut:) Jinak proti Applu nic nemám, líbí se mi a ten systém je opravdu intuitivní. Mít Apple i počítač a mobil, určitě by to bylo lepší - z hlediska té propojitelnosti.
Ahoj holky, tak já mám Lenovo IdeaTab A1000 a jsem s ním maximalne spokojena. Není to ten nejvýkonější, ale pro moje potřeby to naprosto stačí. Filmy, muzika, uprava fotek, internet, par her, par tabulek do práce
takže je vážně super… mám i iphone 5 a je fakt že se to nedá srovnavat co se týče vykonu, ale poměr cena-produkt je bomba…
![]()
Máme Samsung Galaxy Tab 2 a už to bude skoro 11 měsíců, co ho využíváme na bílý šum
( Jako zvukovou clonu v malém bytě, ne že by to potřeboval na spánek
).
@Cuddy
tak Ikea mi jede bez problem. Ale mam na na jejich katalog stahnuty tu jejich aplikaci.
Ja pouzivam bud ten jejich prohlizes safari nebo mame chrome a oba dva bez problemu zobrazi vse. ![]()
IPad a od te doby co ho mam (pres dva roky) jsem zapla notebook tak 20×. Je to skvela vec ![]()
Doma vedeme iPady, mám ho jak já, tak manžel a naše roční dcera bez nej neusne, kouká na něm na pohádky a nebo mačká na obrázky zvířátek, které následně vydá zvuk
jsme hodně spokojeni a myslím, že za tu cenu se to vyplatí
mohu jen doporučit!
Mám Acer Iconia a nějaké číslo a jsem spokojená. Intenet, hry, aplikace, stahuju si knížky, audioknihy…Používám ho víc než notebook, protože je menší. Malej na něm hraje hry a na cestách autem nebo vlakem si pouští stáhnuté pohádky nebo písničky.
Díky všem za reakce.. Já bych ho ráda využívala hlavně pro dvouletáka do auta na pouštění pohádek a pak na nějaký hry pro něj, to předpokládám že se tam dá nějak postahovat..
IPad… Naprostá spokojenost.. Hry, net, email, kalendar a mnoho uzitecnych aplikaci - propojeno s iPhonem ![]()