Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Téma „tablet“ už tu „párkrát“ bylo, vím, tak bych nerada někoho naštvala nově založenou diskusí. Je tu ale stále dost tápajících.
Takže prosím majitelky tabletů - zda by se nám svěřily, jaký konkrétní tablet mají, k čemu ho používají a hlavně jak jsou spokojené. Moc díky všem ![]()
Samsung galaxy tab 2, jako prohlizec internetu dobry, na vse ostatni pouzivam radsi nootebook. Moc se mne libil, ale vyuzivat ho jinak neumim.
Ahojda, my máme iPad. Funguje dobře, vypadá pěkně a používám ho jen na prohlížení internetu v posteli + ho bereme na dovolené. Nebaví mě ta dotyková klávesnice, takže radši používám notebook:)
Dostat do něj nějaký data - jakože bychom si do něj třeba nahráli fotky a pak je ukazovali někde na návštěvě - je strašně komplikovaný. Internet v něm je jen přes wi-fi. Příslušenství drahý. Celkově bych se bez něj obešla:) Teda bez jakéhokoli tabletu a bez tohoto obzvlášť:)
Můžu se vetřít s dotazem prosím? Já nějak stále nechápu, k čemu vůbec ty tablety jsou? Pro surfování po netu jsou dobré, ale jinak se na nich moc nedá pracovat. Paměť na filmy taky moc velkou nemají, mě přijde lepší noťas
IPad a spokojenost nadevse. Pouzivam denne na bezne veci. Nevyuzivam PC k pracovnim ucelum.
Ma jednoduchne blbuvzdorne ovladani a vydrzi opravdu hodne. I naseho 18ti mesicniho syna a jeho zachazenj a obcasne spadnuti ci trisknuti o zem ![]()
Asus Transformer a pak nějaké číslo. Je velký skoro jako A4. A používám ho jen občas, když přítel má zabraný PC.
@ynax píše:
Můžu se vetřít s dotazem prosím? Já nějak stále nechápu, k čemu vůbec ty tablety jsou? Pro surfování po netu jsou dobré, ale jinak se na nich moc nedá pracovat. Paměť na filmy taky moc velkou nemají, mě přijde lepší noťas
Vidis, ja ho mam tak pul roku a take stale nechapu, na co poradne je. Jen to prohlizeni netu je vyborne, protoze je pripraven k akci okamzite, zadne startovani pocitace. Ale i to prohlizeni je omezene, nektere strankh nefunguji nejlepe.
IPad ten prvni, uz ho prakticky používá jen dcera, ma ho místo pc, ma tam milion her, angličtinu, španělštinu, kreslení, knížky, filmy… Ja používám iPad mini, mam tam hry, knížky, filmy, účetnictví, blbosti pro nejmladšího - 2roky. Největší plus pro me je, ze je větší nez iphone - lepe se na něm čte a menší nez klasika, takže me neupadne ruka
Jsem maximalne spokojena, jsme jablecna cela rodina a porad tak nějak ten zbytek tabletu co je v nabídce mi pripada více či méně jako kopie ipadu.
@ynax píše:
My máme doma nějakou krabičku, která se dá spojit s tabletem, na které máme spustu filmů, takže velkou paměť ani nepotřebuju.
My ho používáme i jako navigaci. Nebo na cesty, na písničky, hry..
@ynax
Tak treba ja na to surfovani, email a veskerou korespondenci. Pamet nepotrebuji, mame externi uloziste dat, na ktere je iPad pripojen,
Sledujeme na nem filmy. Nemusim mit porad zapnuty velky PC. Je prenosny.
Jeste se mi nestalo ze by mi nejaka stranka nejela. Nekdy nejedou videa ve flash ale to me az tak netrapi.
Mam tam pisnicky pro maleho, hry, pouzivam ho hodne jako kucharku, navigaci, radio, ctecku knih…
Ale jinak ano je to hracka.
Luminet: neber to ve zlem, ale to je rukama
jak píse aknah31 iPad je jednoduchý, blbuvzdorny a odolný. Ceny příslušenství nejsou nejlevnější, hlavne ty za originální příslušenství, ale zase je velka pravděpodobnost, ze vydrží věčnost. Neni poruchove. Jedine co mi přijde zdlouhavé, ale určitě ne složité, je nahrávání filmu. Jinak fotky, písničky jsou otázkou par minut
@aknah31 píše:
@ynax
Tak treba ja na to surfovani, email a veskerou korespondenci. Pamet nepotrebuji, mame externi uloziste dat, na ktere je iPad pripojen,
Sledujeme na nem filmy. Nemusim mit porad zapnuty velky PC. Je prenosny.
Jeste se mi nestalo ze by mi nejaka stranka nejela. Nekdy nejedou videa ve flash ale to me az tak netrapi.Mam tam pisnicky pro maleho, hry, pouzivam ho hodne jako kucharku, navigaci, radio, ctecku knih…
Ale jinak ano je to hracka.
Tak me treba casto nejde stranka ikey, ale mam os android.
IKEA na ipade naprosto v pohode, dokonce existuje přímo aplikace ikea katalog
@Cuddy to bude spis prohlizecem, jaky pouzivas? Zkus si stahnout jiny.
My name Samsung Galaxy Note 10.1 a naprosta spokojenost. Hry, internet, fotky, kalendar, filmy, na cestovani atd. Drzim ho v ruce denne.