Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V souvislosti s probíhající diskusí na téma filmy a seriály mě napadlo - jaký máte rádi humor? Co je vašemu srdci nejbližší a co naopak považujete za úplné dno?
Já mám ráda svěrákovský humor, Monty Pythony a moje nej-srdeční záležitost je pan Horníček (můj výtisk Dobře utajených houslí je asi nejohmatanější kniha v knihovně
).
Za protipól, tj. humoristickou spodinu, považuju v současnosti páně Krampola, protože dle mého mínění ten člověk není bavič, nýbrž kanál.
Ahojky…
Dobré téma na relax,jůůů
![]()
Já a humor…
CO TO JE??????
![]()
Dělám si legraci! ![]()
Ze spisovatelek jednoznačně! BETTY MC DONALD
Z filmů nevím,ale miluju humor milého poláčkovského seriálu ‚Bylo nás pět‘ .
A nemám ráda Buriana (nebijte mněě
) a alergii mám od jisté doby na IZERA ![]()
Tak Sverak je top
a vubec fiůmy od nej bo s nim - Kolja, vratny lehve - to jsou srdcovky:-) Jinak se rada podivam na Krause a jeho uvolnete se prosim a takova dobra oddechovka, ac sprosta reality show, ale prej to ma ve scenari nekde rikal
je pro me Pohlreich a jeho sileny hlody v Ano sefe…vcera jsme s muzem zkoukli prvni dva dily treti serie a misty jsem se fakt smala ![]()
A jeste ten protipol - ja nemuzu a nikdy nerozdejcham Suchanka a Genzera…jezis jak me prijde jejich humor trapnej…kdyz si vpomenu na ten porad tele tele…mi bylo asi 15 kdyz s tim zacali…no ani jako puboska sem to nepobrala…
Já mám ráda humor hlavně inteligentní, místy i komplikovanější. Nejhorší je, když už na začátku vím, jaké bude vyvrcholení vtipu - ať už je to scénka, vyprávěný vtip nebo cokoli jiného. Nechápu, když se lidi jak trhlí smějou tomu, že někdo někde padá (například
) či jinak ze sebe dělá blbečka.
Jmenovitě teda u mě vede taky Svěrák / Cimrman, Šimek a Grossman, Kraus a Uvolněte se, prosím, z knížek mám ráda Terryho Pratchetta, můžu britský humor (např. seriál IT Crowd), může být i lehce černý, když už to není do trapna.
Za vrchol trapnosti jsem svého času považovala P. Novotného, naštěstí nás bylo asi víc, bo už ho zrušili
Vtipní mi nepřijdou ani Gondíci.
Určitě by mě ještě něco napadlo, teď nevím přesně. Každopádně mám humor někdy zvláštní, občas se mi stane, že někdo nepochopí. Naštěstí s mužem jsme na tom stejně, tak si rozumíme
![]()
Ahojky, Svěrák je supeeer - Vratné lahve, Kolja, paráda. Pohlreich super, Burian, Menšík, Donutil i Šíp někdy:-)
Nemám ráda ožralu Polívku a samobaviče Novotného, Rychlého, ale každý má jiné gusto.
lllucie píše:
A jeste ten protipol - ja nemuzu a nikdy nerozdejcham Suchanka a Genzera…jezis jak me prijde jejich humor trapnej…kdyz si vpomenu na ten porad tele tele…mi bylo asi 15 kdyz s tim zacali…no ani jako puboska sem to nepobrala…
Jj, to je přesně ten případ, že to začne a už je jasné o čem to bude a jak to skončí. Tele tele mi ze začátku přišlo v normě, občas se jim nějaký zásek povedl, ale postupem času to bylo horší a horší ![]()
Ještě jsem si vzpomněla, že mám ráda slovní hříčky, hraní se slovy ![]()
Jezis Novotny…jak si vzdycky utiraltim kapesnicke upocenou plesku, tomu jedinymu sem se jako puboska pred deseti lety smala ![]()
jojo…
Novotný ušel,i u TELEÁKŮ jsem se kdysi řehtala......
Prostě-co jsem zažila ‚baviče‘ Izera naživo,už si snad vážím každého,byt i jen normálního skorobaviče
![]()
naživo někdy odradí, já měla ráda Hrona a pak naživo, to byla katastrofa.
Já mám ještě docela ráda Mareše - i když to občas přepískne. Ovšem když moderoval s Banášovou, tak nestíhal - její humor mi taky dost sedl ![]()
Anguo,
když jsi natukla Marese…
Chodim na plesy ,ktere on pravidelne moderuje (moderoval) a muzu potvrdit,ze zatimco pred tremi lety to byl vazne SKVELY A VTIPNY CHLAPEK,ted uz tam zustalo jenom to ‚A‘…
Svěrák, Menšík, Donutil
, Burian, na toho nesmím zapomenout
rádoby baviče typu Genzer, Suchý, Novotný, Gondíci..nesnáším
britský humor mám hrozně moc ráda a IT Crowd, na to bych mohla koukat furt dokola a vždy se zasměju
A jinak velice se mi líbí ostrovtip pana Polhreicha, to se taky pobavím.
A vlastně jakýkoliv černý humor, to můžu. Ale musí být černý, né už sprostý.
Farská - už ani chlápek to není? ![]()
Je fakt, že kromě Superstar, kde moc nestíhal jsem ho pořádně slyšela už před nějakým časem…
Ačkoli zas když se podívám na ty naše moderátory, co mají být v první řadě jako vtipní (nemyslím seriózní, jako třeba Marek Eben), takmi přijde furt nejlepší - nejpohotovější atd.