Jaký máte rádi humor?

7661
17.3.10 20:30

Jaký máte rádi humor?

V souvislosti s probíhající diskusí na téma filmy a seriály mě napadlo - jaký máte rádi humor? Co je vašemu srdci nejbližší a co naopak považujete za úplné dno?
Já mám ráda svěrákovský humor, Monty Pythony a moje nej-srdeční záležitost je pan Horníček (můj výtisk Dobře utajených houslí je asi nejohmatanější kniha v knihovně :lol: ).
Za protipól, tj. humoristickou spodinu, považuju v současnosti páně Krampola, protože dle mého mínění ten člověk není bavič, nýbrž kanál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
17.3.10 20:36

Ahojky…
Dobré téma na relax,jůůů :huban: :lol:
Já a humor…
CO TO JE?????? :nevim: :mrgreen:

Dělám si legraci! :dance:
Ze spisovatelek jednoznačně! BETTY MC DONALD
Z filmů nevím,ale miluju humor milého poláčkovského seriálu ‚Bylo nás pět‘ .

A nemám ráda Buriana (nebijte mněě :-? :oops: ) a alergii mám od jisté doby na IZERA :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
17.3.10 20:36

Tak Sverak je top :palec: a vubec fiůmy od nej bo s nim - Kolja, vratny lehve - to jsou srdcovky:-) Jinak se rada podivam na Krause a jeho uvolnete se prosim a takova dobra oddechovka, ac sprosta reality show, ale prej to ma ve scenari nekde rikal :mrgreen: je pro me Pohlreich a jeho sileny hlody v Ano sefe…vcera jsme s muzem zkoukli prvni dva dily treti serie a misty jsem se fakt smala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
17.3.10 20:40

JOO,

SVĚRÁK-to je ouplně nej nej nej :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
17.3.10 20:45

A jeste ten protipol - ja nemuzu a nikdy nerozdejcham Suchanka a Genzera…jezis jak me prijde jejich humor trapnej…kdyz si vpomenu na ten porad tele tele…mi bylo asi 15 kdyz s tim zacali…no ani jako puboska sem to nepobrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.3.10 20:45

Já mám ráda humor hlavně inteligentní, místy i komplikovanější. Nejhorší je, když už na začátku vím, jaké bude vyvrcholení vtipu - ať už je to scénka, vyprávěný vtip nebo cokoli jiného. Nechápu, když se lidi jak trhlí smějou tomu, že někdo někde padá (například :roll: ) či jinak ze sebe dělá blbečka.

Jmenovitě teda u mě vede taky Svěrák / Cimrman, Šimek a Grossman, Kraus a Uvolněte se, prosím, z knížek mám ráda Terryho Pratchetta, můžu britský humor (např. seriál IT Crowd), může být i lehce černý, když už to není do trapna.

Za vrchol trapnosti jsem svého času považovala P. Novotného, naštěstí nás bylo asi víc, bo už ho zrušili :lol: Vtipní mi nepřijdou ani Gondíci.

Určitě by mě ještě něco napadlo, teď nevím přesně. Každopádně mám humor někdy zvláštní, občas se mi stane, že někdo nepochopí. Naštěstí s mužem jsme na tom stejně, tak si rozumíme :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.10 20:46

Ahojky, Svěrák je supeeer - Vratné lahve, Kolja, paráda. Pohlreich super, Burian, Menšík, Donutil i Šíp někdy:-)
Nemám ráda ožralu Polívku a samobaviče Novotného, Rychlého, ale každý má jiné gusto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.3.10 20:48
lllucie píše:
A jeste ten protipol - ja nemuzu a nikdy nerozdejcham Suchanka a Genzera…jezis jak me prijde jejich humor trapnej…kdyz si vpomenu na ten porad tele tele…mi bylo asi 15 kdyz s tim zacali…no ani jako puboska sem to nepobrala…

Jj, to je přesně ten případ, že to začne a už je jasné o čem to bude a jak to skončí. Tele tele mi ze začátku přišlo v normě, občas se jim nějaký zásek povedl, ale postupem času to bylo horší a horší :roll:

Ještě jsem si vzpomněla, že mám ráda slovní hříčky, hraní se slovy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
17.3.10 20:50

Jezis Novotny…jak si vzdycky utiraltim kapesnicke upocenou plesku, tomu jedinymu sem se jako puboska pred deseti lety smala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
17.3.10 20:54

jojo…
Novotný ušel,i u TELEÁKŮ jsem se kdysi řehtala......

Prostě-co jsem zažila ‚baviče‘ Izera naživo,už si snad vážím každého,byt i jen normálního skorobaviče :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.10 20:56

naživo někdy odradí, já měla ráda Hrona a pak naživo, to byla katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.3.10 20:57

Já mám ještě docela ráda Mareše - i když to občas přepískne. Ovšem když moderoval s Banášovou, tak nestíhal - její humor mi taky dost sedl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
17.3.10 20:59

Anguo,

když jsi natukla Marese…
Chodim na plesy ,ktere on pravidelne moderuje (moderoval) a muzu potvrdit,ze zatimco pred tremi lety to byl vazne SKVELY A VTIPNY CHLAPEK,ted uz tam zustalo jenom to ‚A‘…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.3.10 21:02

Svěrák, Menšík, Donutil :srdce: :srdce: :srdce: , Burian, na toho nesmím zapomenout
rádoby baviče typu Genzer, Suchý, Novotný, Gondíci..nesnáším
britský humor mám hrozně moc ráda a IT Crowd, na to bych mohla koukat furt dokola a vždy se zasměju
A jinak velice se mi líbí ostrovtip pana Polhreicha, to se taky pobavím.
A vlastně jakýkoliv černý humor, to můžu. Ale musí být černý, né už sprostý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.3.10 21:05

Farská - už ani chlápek to není? :lol:

Je fakt, že kromě Superstar, kde moc nestíhal jsem ho pořádně slyšela už před nějakým časem… :think: Ačkoli zas když se podívám na ty naše moderátory, co mají být v první řadě jako vtipní (nemyslím seriózní, jako třeba Marek Eben), takmi přijde furt nejlepší - nejpohotovější atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí